Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
beşşar esadın ağır yaralı resimleri yayınlandı
Daraltma
X
-
Ynt: beşşar esadın ağır yaralı resimleri yayınlandı
bu da esadın ağır yaralı video su
http://www.islamaktuel.com/manset/es...ndi-video.html
-
Sayın Beşar Esad Yeni Savunma Bakanı Fahd Jassem al-Freij ile Birlikte TV'da 19.07.2012
videoda da görüldüğü gibi çok ağır yaralı 8)[center]..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین[center]
Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)
Yorum
-
Beni ümeyye soyu, gerçekler bir saniye sonra ortaya çıkacak olsa bile yalandan medet umar.Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.
Yorum
-
Amerika ve sair ülkeler Suriye'nin gerçekleri yansıtan haber ajansı http://www.sana.sy yi bloke ettiler.. Gariptir ki, ben de giremiyorum?
Yorum
-
ben girebiliyorum kardeşim. muhtemelen sende bir süre sonra girebilirsin
[center]..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین[center]
Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)
Yorum
-
arkadaşlar bugün bir haber daha okudum .
katar da suriye sokaklarına benzer sokaklar inşa etmişler namussuzlar o gördüğümüz tank imhaları felan hep o sokaklarda çevrilen filimler miş .şu kesin oldu bunlar suriye de allahın izni ile çok ağır yenilgiler alıyorlar .ellerinde hiç bir şey kalmadı tüm tezgahları meydana çıktı artık savaşı aleni yapmak zorunda kalacaklar
allah rehberimiz seyyid ali hamanei yi başımızdan eksik etmesin inkılabımızın bu işte rolü çok belirleyici
Yorum
-
[quote author=seqafi link=topic=23655.msg157040#msg157040 date=1342820724]
arkadaşlar bugün bir haber daha okudum .
katar da suriye sokaklarına benzer sokaklar inşa etmişler namussuzlar o gördüğümüz tank imhaları felan hep o sokaklarda çevrilen filimler miş .şu kesin oldu bunlar suriye de allahın izni ile çok ağır yenilgiler alıyorlar .ellerinde hiç bir şey kalmadı tüm tezgahları meydana çıktı artık savaşı aleni yapmak zorunda kalacaklar
allah rehberimiz seyyid ali hamanei yi başımızdan eksik etmesin inkılabımızın bu işte rolü çok belirleyici
[/quote]
Kesinlikle. Çünkü gerçek başarılar elde etselerdi, yalan haberlere neden ihtiyaçları olsundu ki.Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.
Yorum
-
[quote author=salim link=topic=23655.msg157071#msg157071 date=1342885377]
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/35487...k-gelisme.aspx
...
[/quote]
Hürriyet denen mübtezel ve islam düşmanı bir mevkutenin firneci haberi ile teselli bulmak bir müslümana yakışmaz. Ona bakarsanız Türkiyenin hem de içerisinde binlerce noktada pkk terör örgütünün kampları var ve bu kamplarda pkk bayraları var. Bu neyi ifade eder ki. Suriye fitnecileri madem zafer kazanmışlar Suriye ordusu karşısında neden her zaman telef olup kaçıyorlar ki?Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Yorum
Yorum