Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Suriye gerçekleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Suriye gerçekleri

BİSMİLLAHİR RAHMANİR RAHİM
    HAMD OLSUN ALEMLERİN RABBİNE
    VE SELAM OLSUN MEVLAMIZ MUHAMMEDE VE TERTEMİZ EHLİ BEYTİNE

bundan sonra... başlık altında inşaALLAH Suriyede yaşanan olaylar ve Suriyedeki teröristlerin bizzat kendi liderlerinin, tv kanallarının dilinden Suriye gerçeklerini ve Suriye üzerine yapılan analizleri paylaşacağım.

Ynt: Suriye gerçekleri

1. nasibi şeyh Muhammed Bedii Musa'dan müslümanlara tehid: sözde Suriyede İslami mücadele verdiği söylenen "özgür Suriye ordusu" bakınız kendi şeyhlerinden neleri soruyor, neler için cevaz istiyor ve şeyhleri ne söylüyor:

Yorum

Video nedense kesik kesik...

Birde kendi şeyhleri demişsiniz kimbilir kim bu adam, ve konuşmalar arası nedense hep farklı farklı konular konuşma akışına hiç uymuyor..

Zira savaşta cocukların kasıtlı bir şekilde oldurulmeyecegıne ümmet ittifak etmiştir..
      http://www.youtube.com/watch?feature...;v=JSmUw3OzKq0

NUSAYRİ YALANI

Yorum

Allah lanet etsin.

Yorum

2. Hama halkının diliden Suriye ordusu: bilidiği gibi Suriye olaylarında medyanın yayınladığı haberlere göre en şiddetli savaşlar ve en güçlü katliamlar Hama kentinde yaşanmıştır. peki izleyip görelim, sözde katliama uğramış halk kedisii katl eden ordu için ne diyor:

Yorum

3. nasibi terör ordusu camiye hücum ediyor: Suriye olaylarında "dinsiz (!) Suriye ordusunun" camileri bile vurduğu idda edilmekteydi. bir ara bu konu haberlerde pek meşhurdu ama bakın bakalım işin aslı neymiş:

Yorum

4. nasibi terör ordusunun katliamları Suriye ordusunun üzerine yıkma çabaları: paylaşacağımız video sıkca dile getirilen "Suriye askeri halka ateş ediyor" iddasının ne kadar yalan ve aslında halka ateş açanların "Özgür Suriye (nasibi terör) ordusu" mensupları olduğunu belgeleyecektir.

Yorum

Suriye ile ilgili haber ve paylaşımlarımızın olduğu sayfalarımız:

Sam Cihadı Facebook'ta. Sam Cihadı ve diÄŸer tanıdıklarınla iletiÅŸim kurmak için Facebook'a katıl. Facebook insanlara paylaÅŸma gücü vererek dünyanın daha açık ve baÄŸlantılı hale gelmesini saÄŸlıyor.

Suriye Bağımsızdır Bağımsız Kalacak. 6.997 beğenme. Free Syria Sayfamız Kapandı, Burdan Devam Ediyoruz.

http://suriyehaber.wordpress.com

Yorum

5. nasibi şeyh Abdullah et-Temimi İsaril'den yardım (!) istiyor: sözde Suriyede İslami direnişi nedense müslümanların baş düşmanı ve bir zamanlar şuanki Suriye yönetiminin kendisine karşı Hizbullah ve Haması desteklediği İsrail'den yardım istemektedirler.

Yorum

Bütün aşamalarda suriye gerçekleri.

http://www.islamidavet.com/2011/11/2...-haber-arsivi/
                    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Eyvah Suriyeye Demokrasi Geliyor

Yorum

faydalı bir alan, suriye hakkında medya yanıltmalarıyla ilgili tüm videolar bu başlık altında toplansa çok güzel olur...

Yorum

Suriye Halkı, Askerlerini bağrına basıyor...

سورية: ثلاث معجزات و ثلاث عشرة دقيقة أذهلت العالم
                          "İlmin cevherini ehlinden men etmeyin, ilmin cevherinin ehline zulmetmiş olursunuz. İlmin cevherini ehlinden olmayanlara vermeyiniz, aksi takdirde ilmin cevherine zulmetmiş olursunuz."

İmam Hz. Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

Suriye'de katliamları kim gerçekleştiriyor? Sorusunun cevabı çok basit...

Bu katliam haberlerinden kim faydalanıyorsa, cinayeti işleyende onlardır. Yani NATO ve onların silahlandırdığı "muhalif" denilen terörist gruplar. Bu sayede;

1) Suriye Devletini uluslararası camiada köşeye sıkıştırmak isteniyor.
                            2) Dünya kamuoyu Suriye'de katliam yapıldığına ikna edilmek isteniyor.
                            3) Böylelikle Batının Suriye'ye yapacağı askeri müdahale ve isyancılara verdiği askeri destek meşru gösterilmek isteniyor.

LİNK: http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn...36936293017562
                            "İlmin cevherini ehlinden men etmeyin, ilmin cevherinin ehline zulmetmiş olursunuz. İlmin cevherini ehlinden olmayanlara vermeyiniz, aksi takdirde ilmin cevherine zulmetmiş olursunuz."

İmam Hz. Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

Kardeşlerim sosyal sitelerdede vede dışarıdaki ortamlardada İran vede Şiiler aleyhine söylenen laflar gerçekten çoğaldı.Artık hangi birine cevap veriyim bilemedim bide açıklayıp ikna etmekde zor kabul etmiyorlar buda medyanın çok güzel bir silah olduğunu çıkarıyor.Sayın hitlerde güzeldemiş bir kere daha büyüklüğünü anladım : Bana vicdansız bir medya verin,size şuursuz bir halk yaratıyım.Demem odur ki yakında bir Çaldıran daha olabilir olmadı bi 10 yıl sonra artık İran vede Şiiler Abbasi dönemindeki zulümü görecek olabilir yada bunların ortası olan artık İran-Türkiye dostluğunun bitmesi demekde olabilir.Nedeni herkesin ağzında İran İsrailden daha kötüdür bu nedemek İsraille dost olurum İranla asla demem odurki İran müslüman ülkelerde prestij sağlamak istiyorsa hemen Suriyeden elini ayağını çekmesi lazım yoksa işler daha fena olucak İran gerçekten savaşmak istiyorsaki bu çok salakça olur artık halkın düşmanlığı kan davasına bile varabilirim.Yani İran Şii düşmanlığı gittikce artıyor ben artık cevap vermekden sıkıldım.Bir şey yapalım onu demek istiyorum,konuda açmıışdım şiilik hakkında gerçekten ileri seviyesidede bir taarruz var ama kimse göremiyorum.
                              Haktır Allahım Muhammed mahım
                              Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X