Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şanlı şehid Nevvab Safevi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Şanlı şehid Nevvab Safevi

Site linkini burdan vereyim inş zamanla Şehid seyyid Nevvab Safevi hayatı mücadelesi hakkında özetle bilgi vermeye çalışacam. Bu konuda bilgisi olan kardeşleride bekleriz. Site farsçadır yalnız.

Burdan da fotoğrafları şehid edilirken işkence görürken görmek mümkündür. http://www.navabsafavi.com/Shahid-Na...um/default.htm

Ynt: Şanlı şehid Nevvab Safevi

Allah razı olsun

Yorum

[quote author=Ebul Fazl link=topic=342.msg1488#msg1488 date=1232481721]
      Allah razı olsun
      [/quote]

Yorum

Allah şehadetini kabul etsin. Makamını yüceltsin aziz şehidin.

Yorum

bu vesileyle şunu ilan etmem gerekecek ki Nevab Safevinin kurmuş ve öncülük etmiş olduğu İslam Fedaileri hareketi Rahmeli İmam Humeyni'ye gelip adam öldürmek için fetva istemişler ancak İmam bunlara fetva vermemiş. Yani İmamı Rahil (r.a.) inkılab için kan akıtmayı suikast düzenlemeyi caiz görmemiş..

sitede bunun aksine beyanatlarda bulunmuştum. Daha önce İmam Humeyni'nin bu görüşünü bilmediğimden ve Safevi ile ilgli okuduğum kitapta Fedaiyanı İslam'ın Fakihlerden fetva aldıklarını söylemiştim. ki bu da aslında doğru. Ancak biz onların suikastla adam öldürmelerini doğru görmüştük. Fakat İmam Humeyni r.a.'in buna fetva vermemesi adam öldürmede haksız olduklarını bize göstermiş oldu görüşümüzü bu şekilde tashih ettik. Önceki yazdıklarımızdan dolayı okurlarımızdan özür diliyorum

Yorum

kitabının ilk sayfaları çok güzeldi benim kitap kurdu kardeşlerim elimden aldı sonunu okuyamadım
            De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
            (Tevbe Suresi 105)

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X