Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

www.alhassanain.com

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

www.alhassanain.com

al-Hassanain

Velayet takipçilerinden olan kapsamlı ve özel bir site Ben çok beğendim Emeği geçen kardeşlerimizden Allah razı olsun...
    "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
    "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Ynt: www.alhassanain.com

Beyza kardeş daha yeni mi keşfettin .. Bu sitenin kurucusu Ali Rıza Yeşilkaya Hoca... hizmetleri çok güzel... kurulduğu ilk zamandan beri takp ediyorum..
    De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
    (Tevbe Suresi 105)

Yorum

keşfediysen madem ne den paylaşmıyordun : ?? Hayıfın mı geldi?? Geç farketmiş olabilirim ama fark ettim... Hem bilmemek değil öğrenmemk ayıp...

Yorum

Bilmem pek paylaşma gereği duymadım .. bir anlamda kitabevlerinin durumlarına üzülüyorum... çünkü bu tarz siteler onların rızkına engel oluyor gibi geliyor bana...
        De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
        (Tevbe Suresi 105)

Yorum

kitap evleirnden çok ben kendi durumumuza üzülüyorum neredeyse kimsenin evinde kütüphane yok sanki ilk emri "OKU" olan bizim diniz değil!

Yorum

insalar kitap okumayı sevmiyor... herşeyi geçtim Kur'an bile artık tozlu raflarda hesab sorcağı günü bekliyor...
            (Tevbe Suresi 105)

Yorum

muntazar kerdesimin dusuncesine katiliyorum, bizim insanlarimizda ne yazik ki okuma aliskanligi yok, ozlikle bayanlarin kitap okumak icin daha cok zamanlari var, kitap okumaya gelince hic birinin nedense zamani yok, ama dedikodu ev gezmesine zaman yaratiyorlar, kitap okumayi aliskanlik haline getiren bir yapimiz olmadigini dusunuyorum...

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X