Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Facebook'taki sayfalarımız
Daraltma
X
-
Ynt: Facebook'taki sayfalarımız
Hocam velayet.com daki konuların linkleri ara ara paylaşılıyor zaten bunun dışında hadis, ilmi sözler, videolar, haberler, güncel meseleler, ve daha bir çok konu paylaşılıyor."İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
"Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."
Yorum
-
Bunlarda diğerleri (dahası varsa sizde onları paylaşın inş.. )
Hz.Zeyneb(s.a)
BEYTU'L EHZAN(hüzünler evi)
"İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
Yorum
-
[quote author=Qom_u_aşk link=topic=21117.msg128264#msg128264 date=1309988168]
sayfa kimin sizin mi? biraz eskilere doğru da gittim ama burdan bahseden hiç bir başlığa rastlamadım..
hani velayet.com ise bence sadece bu siteye has tanıtımların yapılması daha faydalı olur gibime geliyor..
[/quote]
Yöneticiler görevini yerine getirmeyince böyle oluyor mazur görün lütfen isterseniz sizi facedeki velayete yönetici yapalım sayfa ile siz ilgilenin bide Alirezza kardeşi uygun mudur???"İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
Yorum
-
yönetici oldunuz hocam hayırlı olsun
sayfada yöneticilik görevini yapmayanlar var velayet.com üyelerinden eğer görevlerini yapmayacaklarsa bldirsinler kendilerini çıkaralım yönetici olak isteyen kardeşlerimizi ekleyelim.."İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
Yorum
-
benimde çözünceye kaar bir süre geçmişti hocam şimdi kendi sayfamı açtım
bu arada yalnızca velayet.com sayfası siteye ait bir sayfadır diğerleri benim ve muntazar kardeşimizin sayfasıdır"İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
Yorum
Yorum