Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

*evrimcilerin itirafları*

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

*evrimcilerin itirafları*

http://retole.com/indir.aspx?ID=eaa3...0053cf442ad322[/url]
    "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Ynt: *evrimcilerin itirafları*

Link çalışmıyor. Bir kontrol eder misiniz acep.
    "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

evet bendede açılmıyor ???
      [glow=red,2,300]Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
      Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
      Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.[/glow]

Yorum

O link biraz zor çalışır....Çalışırsa da yanlış çalışır...

Yorum

[quote author=SefaMerve link=topic=9979.msg63369#msg63369 date=1259765472]
          Link çalışmıyor. Bir kontrol eder misiniz acep.

tamamdır bacım düzelttim kontrol ettim indirebilirsin[/quote]
          "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

[quote author=CEPNİ61 link=topic=9979.msg63380#msg63380 date=1259772750]
            [/quote]

Hmm anlıyorum. Yaranız var gocunuyorsunuz. Doğaldır.
            Link çalışıyor, zor çalışmıyor, yanlışta çalışmıyor.
            Bayağı ön yargılısınız. 8)
            "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=SefaMerve link=topic=9979.msg63386#msg63386 date=1259773828]
              [quote author=CEPNİ61 link=topic=9979.msg63380#msg63380 date=1259772750]
              [/quote]

Hmm anlıyorum. Yaranız var gocunuyorsunuz. Doğaldır.
              Link çalışıyor, zor çalışmıyor, yanlışta çalışmıyor.
              Bayağı ön yargılısınız. 8)
              [/quote]
              Ne imiş bizim yaramız.....Yani sen ve de ait olduğun düşünce evrimi reddetti diye;GDO lu ürünler üretilmeyecek mi......Veya klonlama yapılmayacak mı.....Veya Tüp bebek,veya harici döllenme çalışmaları işini mi bırakacak........Ya da canlıların genetik yapılarına dışarıdan bir müdahele; vaz geçtim mi diyecek......
              Bunlar abuk subuk işşler....Yapmayın..........Kendinize yazık edersiniz....Yoksa bilim ve bilimsel çalışmaların hiç umurunda değilsiniz....Bilin ve de anlayın bu durumu artık.......... l

Yorum

allah allah biri bişeymi dedi yoksa yanlışmı duydum 8)
                link tıkır tıkır çalışıyor maaşallah

Yorum

Yavaş, bu kadar cümleyi hangi cümleme karşılık koydun. Nerelerden ne imalar çıkarmış. Amma yaran varmış. Tuz bastık galiba )

Evrim vardır. Fakat bigbang teorisine göre değil. Herşey birden olmuş teorisini kabul etmiyorum zaten bununda bilimsel açıklaması var. Yani yoktan var eden Allah'tır ve Allah herşeyi yaratırken bir sebebe bağlamıştır. Evrende herşey kendini tasarruf eder, israf etmez. Sen doğal denge ile oynamadığın sürece de devam eder. Ne diyor ayet, Allah size zulmetmez siz ancak kendinize zulmedersiniz.

Yorum

saol muttaki yine çok faydalı bir paylaşımda bulunmuşsun bende indirdim çıktısını alıp okuyacağım inşAllah

evrimcilerin itiraflarına evrimi savunanların cevabı ne acaba ???
                    [glow=red,2,300]Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
                    Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
                    Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.[/glow]

Yorum

[quote author=EdRiKnİ link=topic=9979.msg63400#msg63400 date=1259775641]
                      saol muttaki yine çok faydalı bir paylaşımda bulunmuşsun bende indirdim çıktısını alıp okuyacağım inşAllah

sende sağol bacım
                      devamı gelecek inşaallahuteala
                      evrimcilerin itiraflarına evrimi savunanların cevabı ne acaba ???
                      [/quote]

Yorum

YUKARI ÇIK
                      Çalışıyor...
                      X