Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celâl ve Cemâl Aynasında Kadın ::: CEVADÎ AMULÎ ::: Tüm Kardeşlerimize Hediye

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Celâl ve Cemâl Aynasında Kadın ::: CEVADÎ AMULÎ ::: Tüm Kardeşlerimize Hediye

Celâl ve Cemâl Aynasında Kadın ::: CEVADÎ AMULÎ ::: Tüm Kardeşlerimize Bayram Hediyesi Bir Kitap....İLK KEZ İNTERNETTE...
    http://www.islamkutuphanesi.com/turk...adin/index.htm
    "Eğer küfredecek olursanız, çocukların saç­larını ağartan bir günde, siz kendinizi nasıl koruyacaksınız?" Müzzemmil / 17

Ynt: Celâl ve Cemâl Aynasında Kadın ::: CEVADÎ AMULÎ ::: Tüm Kardeşlerimize Hediye

evet ebnde de var bu kitap gerçekten güzelve faydalı bir kitap herkes okumalı (kadın -erkek) herkes
    [glow=red,2,300]Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
    Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
    Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.[/glow]

Yorum

Ynt: Celâl ve Cemâl Aynasında Kadın ::: CEVADÎ AMULÎ ::: Tüm Kardeşlerimize Hediye

Allah razı olsun

Yorum

Allah razı olsun
        Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
        İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=9926.msg63304#msg63304 date=1259744612]
          Allah razı olsun
          [/quote]
          "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

Evet sadece bayanlar değil erkeklerinde okuması gereken bir kitap... Ben yinede gülistan_2 kardeşimden (ç)alıntı yapmaya devam edeyim biiznillah...Onun paylaşımları özet niteliğinde bir çalışma olmuş vesselam...

Yorum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X