Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haydi Hep Beraber Kitap Okuyalım

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Haydi Hep Beraber Kitap Okuyalım

kitaplar insanın en iyi dostudur diye düşünüyorum ve başlıyorum ...

elimde şuan yeni aldığım elif şafak mahrem var henüz başlamadım

wesselam!

Ynt: Haydi Hep Beraber Kitap Okuyalım

Allah razı olsun kardeş çok güzel bir fikir
    herkes kitap okudukça yazarsa hem kitap- yazar bilgimiz artar hem de kitap okumayanları teşvik etmiş oluruz inşallah

elimde şuan

"bilinmeyen simasıyla hz ali_ murtaza mutahhari " ,
    "aysel _ halit etuğrul" ,
    "gizemli öyküler_ ayetullah destgayb "

kitapları var
    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

Bismillahirrahmanirrahim

Değerli Hudeyfe kardeşimin gönderdiği ve şu an merakla ve notlar alarak okuduğum, İSLAM DÜŞÜNCESİNİN YAPISI - SELEF, KELAM, TASAVVUF, FELSEFE (Süleyman Uludağ)

isimli kitabı okuyorum.

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=4482.msg25272#msg25272 date=1241786381]
        Allah razı olsun kardeş çok güzel bir fikir
        herkes kitap okudukça yazarsa hem kitap- yazar bilgimiz artar hem de kitap okumayanları teşvik etmiş oluruz inşallah

elimde şuan

"bilinmeyen simasıyla hz ali_ murtaza mutahhari " ,
        "aysel _ halit etuğrul" ,
        "gizemli öyküler_ ayetullah destgayb "

kitapları var

[/quote]ayyyy gençlik yıllarımı hatırlattı okudugun kıtaplar ya gercekten içim bi tuaf olsu paylaştıgın ıcın cok saolsan.
        menımde suan elımde EHLİBEYT VE EHLİ SUNNET EKOLLERI
        HANDAN=halıde edıp adıvar
        SECRET=Rhonda Byrne
        En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 20:48.
        Ey ateş!
        Seninle ululuk tasladı şeytan.
        Ve ey insan!
        Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

the secret kitabı güzel midi abla kırtasiyede bir garıştırdım tuhaf geldi parama hayıfım geldi başka kitap aldım
          Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

İslam İtikadı
            İslam tarihinde, sağlam bir itikada sahip olmak, belkide Saadet Asrı'ndan sonra, hiç bu kadar hayati önem taşımamıştı.

Her türlü fikri, itikadi ve ahlaki bozgunculuğun zirveye çıktığı ahirzamanda, imanı taşıyabilmek ateşten kor haline geldi. Ne kenara bırakılabilir ne de elde tutulabilir.

Günümüz insanının anlayışına hitap eden; asırların biriktirdiği tartışmalı meselelerin sınırlarını netleştiren; dinimize sokulmaya çalışılan bidat ve hurafeleri ortaya koyan; tasavvufi konularda, itikadi yönden hataya düşülen meseleleri izah eden…
            Kısacası, inançla ilgili her temel meselede, Ehli Sünnet'in itikad esaslarını derli toplu bir şekilde sunan böyle bir eser, her müslümanın ihtiyacına cevap verecektir, diye düşünüyoruz.

İtikadın, İslam’ın temeli olduğunu, amel ve ahlakın ancak bunun üzerine inşa edilebileceği gerçeğini hatırlatalım. Bu çok önemli konuda, herkesin güvenerek okuyabileceği bu kıymetli eseri, okurlarımızın istifadesine sunmak imkanını bizlere nasip ettiği için Allahu Zülcelal’e hamdü senalar olsun.

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=4482.msg25315#msg25315 date=1241791718]
              the secret kitabı güzel midi abla kırtasiyede bir garıştırdım tuhaf geldi parama hayıfım geldi başka kitap aldım
              [/quote]

iyi yapmissin : )
              Allah Bize Yeter!
              O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=4482.msg25315#msg25315 date=1241791718]
                [/quote]yox sakın alma=)))mende var gelende vererem okuyarsan mantıklı seylerde var ama mantıksız tarafları daha cokdu=)))
                arkadas alıp menede para vermedım cok sukur ama bılırsen basladıgım kıtabı asla yarım bırakammıram=))
                Ey ateş!
                Ve ey insan!

Yorum

mende başladığım heç bir kitabı bırakmam çok saçma bile olsa
                  geçen yabancı bir korku romanına başladım saçmalıktan başka bir şey değildi ama zorla da olsa bitirdim :-\

işte içindeki saçmalıkları gördüğüm için almamıştım ...

sağ ol abla men başkasının kitabını okumuram :

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=4482.msg25330#msg25330 date=1241794111]

sağ ol abla men başkasının kitabını okumuram :
                    [/quote]niye??ya hep ya hiç prensibinden mi hareket edirsen?günün birinde okumak istediğin çok eski bir kitabi okumak istesen başkasından almak durumunda oldugun ıcın okumuyasan mı??
                    galıba ablam sen kutupaneden de kıtap okumursan ordakılerde sene ait olmur ya o bakımdan ;D
                    Ey ateş!
                    Ve ey insan!

Yorum

heye kütüphaneden kitap almam çoooook nadir kendime ait olmayan kitap okuyaram
                      çünkü okuduğum her kitabın kütüphanemde bulunmasını istiyirem
                      eğer başkalarından kitap alsam kütüphanem oluşmaz madem o kadar kitap okumak istiyirsemse paramı topluyup alaram...

o yüzden harçlıklarımın hepsi kitaba gedir :

Yorum

hmmm.ama unutmakı paran olsada basımını bulamayacagın ve okumak ısteyecegım kıtaplarda olacak yanı ınsan mecburı okumak zorunda galır.kutupanenı olustur tabı ama her kıtabı alamazsan heralde malum ogrecı halı ;D
                        neys herkes kendıne wesselam..
                        Ey ateş!
                        Ve ey insan!

Yorum

ele kitapları da ödünç alıp okuyaram da

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=4482.msg25352#msg25352 date=1241796487]
                            ele kitapları da ödünç alıp okuyaram da

[/quote] :
                            Ey ateş!
                            Ve ey insan!

Yorum

evet bende mecbur kalmadikca ödünc kitap almiyorum

bu arada secret hakkinda bende hala kararsizim, galiba bu cok konusulan kitabi almaya hic sira gelmeyecek...

su siralar mufazzal kardesimle ayni kitabi okuyoruz demekki

bu kitap gercekten cok güzel...
                              En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 20:49.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X