Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

KİTAP TAVSİYE EDİN !!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: KİTAP TAVSİYE EDİN !!!!

inş tavsiye edilen kitapları alıp okuyacağım..okumaya değer kitaplar tavsiye etmişsiniz .Allah razı olsun..
    [center]

[center][center]

Yorum

CEMEL SAVAŞI

http://www.kerbela.net/site/page.asp?dsy_id=38086

bu linkte de tanıtılan ve kapak resmi olan bu kitabı h sonu aldım bir solukta okudum, çok akıcı birdille ve belge/kaynak verilerek yazılmış .Cemel i anlamak için tavsiye ederim.
      okuduktan sonra kitabın en son cümlesini tekrar okuyun
      Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Halit Ertuğrul 'Ateşte Yeşerdim'

_MUTLAKA OKUYUN DERİM_

Yorum

halit ertuğrulun kitaplarını okumuşluğum var kendini arayan kadın , aradığını bulan kadın, aysel ve daha nicelerini ....
          ama bazı nedenlerden dolayı artık okumayacağım demiştim ....

dini romanlarda ahmed günbay yıldız'ı öneririm sizlere
          güzel kitapları var .....

ölümle başlayan yolculuk__m. hasan necefi
          eminim birçoğunuz okumuşsunuzdur
          ama okumayan varsa mutlaka okusun ben iki defa okudum ve yine okuyacağım
          kitap roman tarzında ama ayetlerle destekleyici olarak anlatılmış çok ama çok akıcı bir dili var
          inanın bir nefeste okursunuz o kadar akıcıdır
          insan okurken çoook etkileniyor yaşama bakışı değişiyor
          tabi insanoğluyuz bir ay sonra kitap unutulup gidince etkileri de yok oluyor
          o yüzden yılda bir kere okunması gereken bir kitap !
          Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

beni yuvada unuttular_ raşit anaral

dini kitap değil ama muhteşem bir kitap
            kitapta 4-5 yaşlarında babası tarafından yuvaya bırakılan bir çocuğun hayatı anlatılıyor...
            bu kitabı okuyan insan haline şükreder ve çocuk sokaklarına olan bakış açısı değişir..
            onların hangi şartlar altında yaşadığı küçük yaşlarına rağmen neler çektiğini az da olsa öğrenmiş olur

kitabın bazı kısımlarında malatya ağzı kullanıyor
            insan okudukça gülümsüyor

insanı hüzünlendiren , gülümseten .... sürükleyici bir roman

Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

selamunaleykum
              son günlerde roman olarak tavsiye edebileceğim en güzel kitap halid hüseyinin uçurtma avcısı.
              olay afganistan da yaşayan emir ve hasan üzerine kurulu bir roman.
              afganistandaki talibanın şialara yaptığı zulümde kısa da olsa kitapta geçiyor
              kesinlikle okunması gereken ender romanlardan olduğunu üstüne basarak belirtiyorum
              selam ve dua ile...
              "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X