Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

DOĞRUYA DOĞRU

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

DOĞRUYA DOĞRU

vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
    [center]

Ynt: DOĞRUYA DOĞRU

allah razı olsun

çok güzel bir kitaptı gerçekten
    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

evet bende tam okumadım öle bi göz gezdirdim gerçekten okumaya değer kitaplardan..
      vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
      [center]

Yorum

dogrularla bırlıkte eskı kıtaptakı ısmnı tabı))cok guzel bıldıgım 4 kıtabı var hepsını okudum en cok begendıgım ıse GERCEK SUNNET EHLI ŞİADIR ADLI KITABI.gercekten muthısdı Allah sevabına yzsın.
        Ey ateş!
        Seninle ululuk tasladı şeytan.
        Ve ey insan!
        Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

allah razı olsun
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=malik-i eşter link=topic=2318.msg10805#msg10805 date=1236871509]
            dogrularla bırlıkte eskı kıtaptakı ısmnı tabı))
            [/quote]
            hayır abla o farklı bir kitap

doğruya doğru adlı kitabın orjinal adı "nasıl hidayet kavuştum" dur.

Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

dogruya dogru-nasil hidayete kavustum-zikir ehline sorun okudum, her biri cok güzel, tavsiye ederim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Bende nasıl hidayete kavuştum ve doğrularla birlikte var ama okumadım okuyanlar çok beğenmişler inşallah bende okumaya başlıyıcam.

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X