Selam Olsun Mevlamız Muhammed Mustafa'ya, Pak EhliBeyt'ine ve sadık taraftarlarına,
Bu konuyu açmamı saçma bulabilirsiniz ama
Bugün benim bu foruma üyeliğimin birinci yıl dönümü. Bu foruma aklımda binbir şüpheyle gelmiştim ama Hmdolsun Allah'a aklımdaki şüpheleri bitireli çok oldu. Bu şüpheleriminde neredeyse hepsine bu sitede cevap buldum. Bazen canımı sıkanlar olsa da sebat ve sabır ederek sitede bulunmaya devam ettim ve şimdi acemi de olsa gururla "EhliBeyt Mektebi'nin talebesiyim" diyebiliyorum. İmam Ali as'ın bir sözü vardı : "Bizi arayan bulur, bulan tanır, tanıyan sever, seven aşık olur. Bize aşık olana biz de aşık oluruz."
Hidayet Allah'tandır. Dilediğine hidayet eder. Bunun içinde vesileler kullanır. Benim bu Mekteple tanışmama vesile olanda İmam Hüseyn Aleyhisselam olmuştu. Vesile olan İmam Hüseyn'di iyice tanıtanlarda sizler oldunuz. Hepinize Selam olsun, Allah razı olsun.
Bi de kutlama pastası falan alacaktım ama olmadı
Ayrıca bu yazımı okuyan bütün velayet dostlarının Viladet Günlerini kutlarım.
Vesselam..
Bu konuyu açmamı saçma bulabilirsiniz ama

Hidayet Allah'tandır. Dilediğine hidayet eder. Bunun içinde vesileler kullanır. Benim bu Mekteple tanışmama vesile olanda İmam Hüseyn Aleyhisselam olmuştu. Vesile olan İmam Hüseyn'di iyice tanıtanlarda sizler oldunuz. Hepinize Selam olsun, Allah razı olsun.
Bi de kutlama pastası falan alacaktım ama olmadı

Ayrıca bu yazımı okuyan bütün velayet dostlarının Viladet Günlerini kutlarım.
Vesselam..
Yorum