Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Birinci Yıl Dönümü Kutlaması

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Birinci Yıl Dönümü Kutlaması

Selam Olsun Mevlamız Muhammed Mustafa'ya, Pak EhliBeyt'ine ve sadık taraftarlarına,

Bu konuyu açmamı saçma bulabilirsiniz ama Bugün benim bu foruma üyeliğimin birinci yıl dönümü. Bu foruma aklımda binbir şüpheyle gelmiştim ama Hmdolsun Allah'a aklımdaki şüpheleri bitireli çok oldu. Bu şüpheleriminde neredeyse hepsine bu sitede cevap buldum. Bazen canımı sıkanlar olsa da sebat ve sabır ederek sitede bulunmaya devam ettim ve şimdi acemi de olsa gururla "EhliBeyt Mektebi'nin talebesiyim" diyebiliyorum. İmam Ali as'ın bir sözü vardı : "Bizi arayan bulur, bulan tanır, tanıyan sever, seven aşık olur. Bize aşık olana biz de aşık oluruz."

Hidayet Allah'tandır. Dilediğine hidayet eder. Bunun içinde vesileler kullanır. Benim bu Mekteple tanışmama vesile olanda İmam Hüseyn Aleyhisselam olmuştu. Vesile olan İmam Hüseyn'di iyice tanıtanlarda sizler oldunuz. Hepinize Selam olsun, Allah razı olsun.

Bi de kutlama pastası falan alacaktım ama olmadı

Ayrıca bu yazımı okuyan bütün velayet dostlarının Viladet Günlerini kutlarım.

Vesselam..

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Ynt: Birinci Yıl Dönümü Kutlaması

BİSMİHİ TEALA
    HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN
    RABB'İMDEN SÖZÜN EN DOĞRUSUNU DİNLEYİP, HAKKI BATIL'DAN AYIRMAYI MUAVVAK KILSIN

Selamun Aleykum Aziz Can ŞehiD KARDEŞİM;

Sizinde Viladet gününüzü kutlarım. Allah'ın hep hidayeti ile olmanızı dua ederim...

Allah'a emanet olun....

Yorum

Ynt: Birinci Yıl Dönümü Kutlaması

İmam Muhammed Bagır (a.s.) buyuruyor ki; Allah dünyayı dileyene verir, dini ise sevdiğine varir ancak.

Peygamber (s.a.a.) buyuruyor ki; Allah bir kulunu sevdiği zaman onun kalbine Hüseyn'in sevgisini ve Hüseyn'i ziyaret etme sevgisini koyar.
      Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X