Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bana İftira Atana Hakkımın Zerresini Helal Etmiyorum Ahirette İki Elim Yakasında

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bana İftira Atana Hakkımın Zerresini Helal Etmiyorum Ahirette İki Elim Yakasında

Kovulmuş şeytanın şerrinden Allah'a sığınırım Rahman Rahim Allah'ın adıyla,

Hamd Allah'a salat ve selam Onun Kutlu Habibine ve Ehlibeytine, Lanetse onların tüm düşmanlarına olsun. Biz ondan geldik dönüşümüz de yine O'nadır.

Bu gün aldığım bir uyarı sebebiyle bu başlığı açmış bulunuyorum. Ayrıntısına pek girmeyeceğim, ancak benim sosyal medyada söylemediğim bir sözü bana iftira atarak hakkımda şikayette bulunulmuş. Bana aktarılana göre söylemediğim bir sözü medyada söylemişim gibi iftira edilmiş.

Rabbim bu iftirada bulunana akıl fikir versin. Ancak ben kendisine bundan dolayı doğan ya da varsa diğer konulardaki hakkımın zerresini bile helal etmiyorum. Ahirette her şeyin ortaya çıktığında hesaplaşacağız. Bu dünyada hakikatler gizli kalabilir ve başımıza yapmadıklarımız ve iftira olanlar nedeniyle musibet gelebilir. Bunun için Rabbimize sığınırız. O bize dünyada da ahirette de iyilik versin diye dua ederiz.

Neredeki yazdığımdan rahatsızlık duyuldu da bana iftira edildi diye bilmediğim için burada da başlık açmayı gerekli gördüm. Umarım iftiranın sahibinin vicdanı harekete geçer de yaptığından dolayı yanlışını düzeltme yoluna gider böylece bu dava ahirete kalmaz. İftira atmak kolaydır ama iftira sonrasında iftiraya uğrayan kişinin ne kadar zarara uğrayacağını kimse kestiremez. İftira atanın kendisi de bu zararın boyutunu kontrol edemez. İftira yoluyla dünyada nice insanlar büyük zararlar görmüştür. Belki de Rabbimiz onların, dünyadaki günahlarına kefaret olarak böyle olmasına müsade etmiştir.

Bu vesileyle bu başlık altında iftiraya uğrayan diğer kardeşlerimiz de bunları bizimle paylaşabilirler...

Ynt: Bana İftira Atana Hakkımın Zerresini Helal Etmiyorum Ahirette İki Elim Yakasında

Allahın laneti iftiracılara olsun
    şereften yoksun Allahtan korkmaz insanlar çok maalesef.
    geçmiş olsun
    Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Ynt: Bana İftira Atana Hakkımın Zerresini Helal Etmiyorum Ahirette İki Elim Yakasında

Allah bilerek iftira eden herkese lanet etsin. Ama önce mümkünse ıslah etsin. Çok üzüldüm, hocam. Bunu size kim yapmışsa büyük halt etmiş.
      [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=24184.msg163217#msg163217 date=1350679825]
        geçmiş olsun
        [/quote]

Yorum

İftiraya Uğramanın ve Haksız bir şekil Kişinin hakkında veya yaptığı işler hakkında suçsuz yere ithamların ne kadar ağır olduğunu çok iyi bilen bir insan olarak Allah'ın laneti yalancıların, İftiracıların üzerine olsun diyorum.

Yorum

geçmiş olsun
            [/quote]

Yorum

geçmiş olsun
              [/quote]
              [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

Desteğini esirgemeyen tüm dostlarımdan Rabbim razı olsun. Umarım kendilerinin de başlarına bir sıkıntı gelmez, geldiğinde ise Rabbim kendilerine dua eden, düşmanlarına da lanet eden tertemiz Ehlibeyt dostlarından onları uzak etmez.

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X