Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ehli Beyt İmamları hakkında bir sorum var.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Ehli Beyt İmamları hakkında bir sorum var.

Salim saçmalıyorsun tassuplu olduğunu biliyordumda katmerli olduğunu yeni öğrendim.Kardeş sana tavsiyem ilmi bir yazı yazıcak isen yaz ama böyle saçma sapan şeyler yazıcaksan gerçekten kendini bize kötü tanıtıyorsun.
    Haktır Allahım Muhammed mahım
    Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

[quote author=salim link=topic=24070.msg161931#msg161931 date=1348590245]
      siz zaten bu işlerin adamısınız,[/quote]

evet, kendimi buna adadim, elimden geldigince Islam dinini savunmaya, ortaya atilan süphelere cevap vermege calisacagim, Allah c.c bu konuda kalbime daha da istek ve ask versin.

gelirsiniz ispatlarsınız gidersiniz,
      sen ve benzerlerin ise okuyup gik cikaramaz, buna karsin havadan sudan konusursunuz.
      sonra altına sitenizin reklamını yaparsınız vs vs..
      imza olarak bloglarin linklerini birakmam reklam ve s. amaci tasimamaktadir, sadece sizden ve akidenizden habersiz olanlarin linklerden biri (nasibiler) ile sizin gercekte ne oldugunuz ögrenmesini, digeri (velayet) araciligi ile ise Islam hakikatlerini ögrenmesini istemekteyim.

sonrada arkanızdan deerler vay be elmeddin e bak iki dk da cozdu olayı..
      kim der bilmiyorum ama diyenler yanlis diyorlar. cünkü burada benim yaptigim her hangi bir sey yoktur, yaptigim sadece masumlar a.s'in sözlerini aktarmaktir.

ehli kibir..
      Allah c.c'in laneti kibir ve taassup ehlinin ve nasibilerin üzerine olsun.

Yorum

[quote author=salim link=topic=24070.msg161933#msg161933 date=1348590658]
        Ölüp gidecez şeyh elmeddin herşeyden sual edicekler bize, burada yazılanlardanda.. burda senden kurtulamamışım cokmu ? ahirette kurtulayımda varsın bu dunyada istedigin kadar rezil olayım..

Sâlmaan al-'Utaybi Reciting Verses From Surat Al-Qiyâmâh[/quote]

dogru, hepimiz ölüp gidecegiz ve her sey sorulacaktir. Simdi bu dünyada benim gibi bir insanin ortaya koydugu delillerden kacamiyor, kurtulamiyorsun, havadan sudan konusuyorsun. Siradan bir insanin delillerinden kacamayan sen yarin Allah c.c daha kesin delillerle her yandan seni kusattiginda ne yapacaksin? Hepimiz ölecek ve inanc ve amellerimizden sorumlu tutulacagiz.

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X