Nurettin Şirin'i tanımıyorum.Fakat yıllardır yazılarını özelde de Velfecr sitesindeki yorumlarını dikkatle takip ederim.Son dönemde yazdığı "Şehadet" yakıştırmaları öfkelenme me sebep oldu. Bu yaptığını VAHDET ile açıklamaya çalışması dahada garip. Son olarakta ABNA.İR sitesini suçlamış. ABNA.İR de geri adım atıp tepki çeken yazılarını siteden kaldırmış. Benim yorumum Velfecrde sansürlendi,ABNA.İR de yayınlandı hemen sonrada yazı ile birlikte siteden kaldırıldı.
Şirin ABNA yı suçlarken çok keskin bir dil kullanmış.Yöneticilerine de "Sahip olduğu sorumluluk" yüzünden ağırca eleştirip yapamıyorsanız çekin gidin demeye getirmiş.
Şimdi,
Şirin'in kendine vehmettiği "sorumluluk" nedir? Bilgisi olan varmı? Vahdet sağlayacağım derken Bin LADEN ide şehit yapmasının VAHDET bilinci ile ne ilgisi var?Kendisini Şii veya Sunni olarak tanımlamama gayretinin sebebi nedir?? İslam Cumhuriyetinde Bin Laden i şahit sayan varmı???
Şirin ABNA yı suçlarken çok keskin bir dil kullanmış.Yöneticilerine de "Sahip olduğu sorumluluk" yüzünden ağırca eleştirip yapamıyorsanız çekin gidin demeye getirmiş.
Şimdi,
Şirin'in kendine vehmettiği "sorumluluk" nedir? Bilgisi olan varmı? Vahdet sağlayacağım derken Bin LADEN ide şehit yapmasının VAHDET bilinci ile ne ilgisi var?Kendisini Şii veya Sunni olarak tanımlamama gayretinin sebebi nedir?? İslam Cumhuriyetinde Bin Laden i şahit sayan varmı???
Yorum