Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Büyü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Büyü

büyü hakkında merak ettiğim bazı şeyler var ancak hem bu sitede hemde diğer bazı şii sitelerinde büyü kelimesini arattığımda pek bir şey çıkmadı google dan aratınca çok şey çıkıyor ama onlar güvenilir değil tabi ki
    onun için bu konuyu açma gereği duydum
    bu konuda bilgisi olanlar paylaşımda bulunursa çok sevinirim
    öncelikle bulduğum tek bilgiyi paylaşayım:

[color=rgb(0, 153, 51)]Sihir Ve Büyü Bozmak için[/color]
    Teshil'ud-Devâ kitabında yazılana göre yapılan büyü ve sihiri bozmak için üç gün peşpeşe aşağıdaki dua sabahlar yazılıp akar suya atılmalıdır.
    "Bismillahirrahmanirrahim. Zekernâ min haysu nesinâ ve âfînâ min haysu beleynâ ve veselnâ min haysu gada'nâ ve sallallâhu alâ Muhammedin ve Âlihi ecmaîn."[6]
    http://quran.al-shia.org/tr/dua/06.htm

şimdi öğrenmek istediğim şeyler şunlardır:
    * büyü namaz kılan, Kur'an okuyan,dualarında tüm şerlerden Allah'a sığınan inançlı kişilere etki eder mi?

* etki ediyorsa büyüyü bozmak için yukarıda alıntıladığım dua yı büyü yapılmış kişinin kendisi mi yapmalıdır başkası onun için yapsa olur mu?

* bütün büyüleri bozmak için yukarıdaki alıntı geçerli mi yoksa büyünün türüne göre değişir mi?

* nas ve felak surelerinin peygamber efendimize yapılan büyüyü bozmak için nazil olduğu bilgisi doğrumudur ?

* eğer doğruysa mesela bir kişi kendine büyü yapıldıktan sonra(kendisine büyü yapıldığını bilmezken) mesela kuran okurken veya namazda bu sureleri okuduğunda o büyü bozulmuş olur mu?

* bir kişiye büyü yapıldığından şüphe edersek bunu kesin olarak anlamak için ne yapmalıyız

* büyü öğreten kişi bakara suresi 102. ayete göre kafir olmuş oluyor. büyüyü öğrenip uygulayanında ahiretten nasibi olmadığı buyruluyor(anladığım kadarıyla) bu durumda büyü yaptıran kişiye lanet okuyup buğzedebiliriz, bu kişiye rahatlıkla bela okuyabiliriz, eğer akraba ise (genellikle öyle olur) ilişkiyi kesebiliriz değil mi?

Ynt: Büyü

kardes, dini acidan elbette size bu hususun izahini veremem ancak gerek kendimde, gerek etrafimda ki insanlardan deneyimledigim kadariyla bazi seyler söyleyebilirim

Malesef, insanlarin bir cogu, duygularinin niteligini sorgulamiyorlar, bilakis onlara hakli sebepler ariyorlar
    bir insanin kendi agzindan duymuslugum var, filana filana (yakin akrabasi) nasil büyü yaptirip, ne icin, ve sonra onu gizlice nasil ve nereye yerlestirmis oldugunu, öylece bakip kaldigimda (shoke halinde) kendince yaptigi izah, tam manasiyla özrün kabahatten büyük haliydi "benim yaptigim günah degilki, sevap bile, ben böyle yapmasaydim ....... olacakti"... bu insanlar "kendilerince" karsi taraftan gelen bir yanlisi düzeltmek, intikam almak, haksizligina karsilik vermek, müstehak oldugunu düsünmek vs. vs. gibi nedenlerle solugu büyücülerde aliyorlar

evet, dogrudur, ibadetleriyle mesgul olan, imanli bir insana yapilan büyü tesir etmiyor, ama nesi tesir etmiyor?
    büyünün amaci tam hasil olmuyor, mesela ölsün diye yapmistir, ama ölmesine yetmemistir, süründürmüstür
    ayrilsin diye yaptirir, ayrilmasina yetmiyordur ama birlikteligide mümkün kilmiyordur, gibi

su görüsüm de sabitim, ve kimsenin kinamasi karsisinda degistirmeyecek kadar yeterli sey gördüm
    büyücüler (hakikisini kastediyorum), bu isi belli bir ilimle ve belli islemlerle yapiyorlar, bir sifre gibi
    bu sifre cözülmedigi sürece, bu illetten tam olarak kurtulmak da mümkün degil, bazi dualar vs. neticesinde rahatlama, bir müddet sakinleme vs. olabilir ama ilk boslukta, ilk ruhsal calkalanma da, tekrari daha agir vuracaktir
    malesef, bu is insana cok agir izdirap verip, elini kolunu bagladigi ve gecesini gündüzünü harab ettigi icin, insanlar her dala sariliyorlar, bu yüzden isin sarlatanlari oldukca fazla, hatta cogunlugu öyle, tilsim meraklisi bir takim zevata hizmet yoluyla para kazanmak isteyenlerinde, bazi basit oyunlarla kendilerini bu capta yetkin göstermeleri sözkonusu

söyle düsünelim, bir alem var, bizimle aralarinda sinir var ve asamiyorlar, tipki insanlar gibi, iyisi-kötüsü, hirsizi-arsizi vs. var ve bunlar görünmüyorlar, görünürlerse de yaniltici hedefleri oluyor ve iyi niyetli de olmuyorlar genellikle, bizler maddi dünyayi algiliyoruz, oysa enerji boyutta da hareket ve hayat var, iste onlarin avantaji bizim bu körlügümüzdür...insanoglu bazi seylerle, o engeli kaldiriyor, o engelde bir yirtik, bir catlak olusturuyor, kapiyi acmis oluyor, böylece hücuma ugruyor. bu bazi seyler cok cesitli, bildik seylerin yanisira, bazi kokular, tedbirsizlikler, beddua gibi kötü titresimi olan söz, duygu veya düsünceler, Allah'tan uzaklik vs. ayni sekilde büyü esnasinda kullanilan malzemeler, yani büyünün cesidi, hangi usule göre yapildigi!
    sayet büyüyü bozacak kisi, bu usulü bilmiyor, dua yazip veriyorsa, bu bir müddet ise yariyor ama kisa zaman sonra ayni seyler, daha yogun bir sekilde tekrar ediyor!
    bunlar birer enerji akisi olduklari icin, yapilan büyü de genellikle yedirip icirilmek seklinde oldugu icin, büyü esnasinda kullanilan maddenin yapisiyla dogru orantili olarak, insanin hücrelerine kadar siniyor ve sürekli kendisini kopyaliyor (suyun kopyalama özelligi!), hücre dedigimiz zaman, bedenin bir cok uzvundaki farkli hücre yapilariyla birlikte, sinir hücreleri (nöron)larda sözkonusu oluyor ve bu sekilde mekanizma gayet rahat calisiyor!
    bu nedenle, büyü cözen sahis da, usulü bilip, belli islemleri, belli maddelerle yapmasi gerekiyor, bu islemin ardindan, büyülenmis olan kisi ilk önce rahatliyor, en agir belirti, ana hal yok oluyor, ama saldirilar devam ediyor, ayni sekilde yenilip icilme suretiyle, bedene gönderilmis olan yeni enformasyonlar (antibüyü diyelim) hücrelerde ayni islevi görüyor ve üst üste gelen darbelerle, hücre de ki negatif kopya degistiriliyor, ancak o zaman kisi tam olarak kurtulabiliyor
    bu durumun bilinmemesi ve enerjik boyutun adeta yok sayilmasi bütün bu olanlarin "tilsim" olarak bilinmesine neden oluyor, aslinda olup biten gayet mantikli bir islevdir
    bu yüzden büyülenen kisinin, hic olmazsa takva sahibi bir insanin okuyacagi veya (daha iyi olur) yazacagi, dini literatürde olan bazi sifa dualarini yazdirip, su ile islem yaptiktan sonra uzun süre icmesi, izdirabi en aza indirecektir, bunun yanisira bedene sürülecek bazi kokular, bazi taslar, ev de uzun süre (bilgisayar vs.) kuran okunmasi (ki bu üc ay boyunca, gece ve gündüzü kapsayabilir), uzun süre (en az 9 ay) boyunca, su kenarlari, agac diplerinden uzak durulmasi, vesvese ve korkunun geldigi an da korkunun üzerine gidilmesi ve felak, nas, ayetel kursi gibi ayet ve surelerin sürekli okunmasi, ev de yakilacak bazi tütsüler (sandelwood, myrhhe gibi)in, disiplinli bir sekilde uygulanmasi kisinin kendi yapabilecegi seylerdir, bütün bunlarla birlikte, düsüncelerde bunlara yogunlasmamali, olup biteni bir seyirci edasiyla izlemesi ve kendisini görüntüye kaptirmamasi da cok önemli

büyü yapilip yapilmadigini kesin olarak anlamak demek %100 emin olmak demektir, bu cok zor
    ama, büyü yapilan kisinin bir fikre, bir insana vs. ya asiri odaklanmaya basladigini, ya da asiri antipati gelistirmeye basladigini görürsünüz, tepkileri giderek önceki halinden farklilik göstermeye baslar, bunlar yavas oldugu icin, yakininda olan insanlar sayet onu iyi izleyen kisiler degillerse, onun karakterinden sanacak ve degisimi farketmeyeceklerdir, kisinin giderek artan kabuslari olur, korkulari olur, tedirginlikleri olur, yalniz kalmaktan korkar, dokundugu seyler kirilabilir, lamba acmak icin saltere dokundugunda (sürekli) ampül patlayabilir, boynuna taktigi bir mineral tasi (sayet uygunsa) kirilabilir, gerginligi olur, öfkesini kontrol edemez, sevdiklerinden uzaklasir, otururken ayak parmaklarini dikey bir sekilde tutar, kuran okundugu zaman daralabilir (büyünün cesidine bagli), genel olarak agir bir depresyondaymis gibi bir görüntüsü olur, tek fark ice kapaniklik yerine, öfke patlaklarinin daha agirlikli olmasidir.

uzun yazmak zorunda kaldim ama bunlar yine de püf noktalariyla birlikte bir özettir, hakkinizi helal edin

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

SA

Kardeş bu konuda en muzdarip olanlardan biriyim.

Yakın akrabalardan bu işle ilgilenen tanıdıklarım var.Yaptıkları hakkında bilgim var.

Rahmetli babam ve annem üzerinde bu işe çokça girişmişlerdi.Babam rahmetli olduktan sonra evi boşaltırken (7 ay önce) bu tip işler için kullanılan şeylere rastladım(kuş gözü, kan vs.)

Etkisi oldu mu.Ben olduğuna eminim.

Üniversite yıllarımda babamdaki hal ve evin huzursuzluğu üzerine Çarşamba taraflarında yaşayan bi kadını ziyaret ettim.Söyledikleri inanılmazdı.Ama hepsi doğruydu.Kimlerin bu işi yaptığını tasvir ediyor hangi hocaya yaptırdıklarını da alenen söylüyordu başka bir şehirde yaşamasına rağmen.

Verdiğitavsiyeleri tutmadım dediklerini yapmadım zaten aklımdakilerden emin olmak için gitmiştim.

Babam , annemi kedi köpek gibi görüyor tiksiniyor- ki aşk evliliği yapmışlardı ve bu tavırlarçok sonraları oluştu- kendisi de buna anlam veremiyor ve bundan hiç konuşmuyordu.

Annem ise gecelerini sıkıntılı geçiriyor, karabasanlarla uğraşıyor ve onları birebir canlı olarak kendisini boğmaya çalışırken babam suretinde ama daha farklı gördüğünü söylüyordu- ki kendisi sözüne güvenilir dürüst bir kadındır.

Lafın özü etkilediğine inanıyor ALLAH'A sığınmayı tavsiye ediyorum.

Allah'a emanet olun.

Bu arada karabasan illeti beni de çokça rahatsız ediyor ancak Allah'ı anınca beni bırakıyor da kurtuluyorum.

Yorum

Allah yardimciniz olsun kardes
        Allah bu hayirli gün ve geceler hürmetine, bu pis isle ugrasan pis niyetli habis hizmetkarlarindan islahi mümkün olmayanlarini bir an önce helak etsin ins. ne canlar yandi, ne insanlarin hayati söndü bu sebeple

sizin de Allah yardimciniz olsun, karabasan hakkinda forumda bir konu dahi acmistik, siz o konuyu görmüsmüydünüz?

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

bulamadım yerini

Yorum

http://www.velayet.com/index.php/top...html#msg144293 (karabasan nedir ve neden olur?)

Yorum

değerli gülistan_2 ablam;
              yazdığınız uzun yazı için öncelikle teşekkür etmek istiyorum
              açıklayıcı ve bilmediğim bazı şeyleri öğrenmiş oldum ancak bunun özet mahiyetinde olduğunu yazmışsınız eğer bu konuda bildiğiniz diğer şeyleri zamanınız oldukça paylaşırsanız sevinirim,
              şimdi öncelikle sizin de yazdıklarınızdan yola çıkarak daha önce sorduğum bazı soruların cevabını almış oldum ''inançlı insanlara büyü etki eder''
              ikinci olarak anladığım şey büyüyü bozmak için yapılan büyünün tılsımını bilmek ona göre hazırlanıp uygulanacak bir çözüm yolu(yanin büyüyü bozma yolu) olduğudur. bu durumda yukarı da verdiğim Teshil'ud-Devâ kitabında yazan yöntem hakkında nasıl düşünmeliyiz gerçi bu kitap hakkında da bir şey bilmiyorum güvenilir mi diye ama şii bir sitede verildiğine göre güvenilirdir heralde yada bu verilen yöntem dışında hiç bir yöntem yazmıyor mu dini kitaplarda
              bir de demişsiniz ki genelde yiyecekle yapılan büyü var bu nun bozulması daha zor anladığım sonuçta neye yapıldığı bilinemez ama bazı büyüler mesela yastığın içinden çıkıyor veya kıyafete birşey sürülmesi, evin içine birşeyler konması gibi bu gibilerinde de bir şifre varmıdır yoksa sadece dualarla bozulabilir mi ?
              ''bu yüzden büyülenen kisinin, hic olmazsa takva sahibi bir insanin okuyacagi veya (daha iyi olur) yazacagi, dini literatürde olan bazi sifa dualarini yazdirip, su ile islem yaptiktan sonra uzun süre icmesi, izdirabi en aza indirecektir, bunun yanisira bedene sürülecek bazi kokular, bazi taslar, ev de uzun süre (bilgisayar vs.) kuran okunmasi (ki bu üc ay boyunca, gece ve gündüzü kapsayabilir), uzun süre (en az 9 ay) boyunca, su kenarlari, agac diplerinden uzak durulmasi, vesvese ve korkunun geldigi an da korkunun üzerine gidilmesi ve felak, nas, ayetel kursi gibi ayet ve surelerin sürekli okunmasi, ev de yakilacak bazi tütsüler (sandelwood, myrhhe gibi)in, disiplinli bir sekilde uygulanmasi kisinin kendi yapabilecegi seylerdir, bütün bunlarla birlikte, düsüncelerde bunlara yogunlasmamali, olup biteni bir seyirci edasiyla izlemesi ve kendisini görüntüye kaptirmamasi da cok önemli''[/size][/font]
              [/size]
              birde burda anlamadığım bir şey evde bilgisayar olmalı mı olmamalı mı?kuranı kerim üç ay boyunca okunmalı mı okunmamalı mı?
              su kenarları ve ağaç diplerinden neden uzak durulmalı?
              korku ve vesvesenin üzerine gitmek te zor iş zaten bunları yapmak için kendisine büyü yapıldığına inanmalı kişi...
              son olarak büyü yapılıp yapılamadığını anlamak için kişinin davranışlarında ki olumsuz hallerden azçok anlaşılabileceğini yazmışsınız peki büyü yapıldığını sandığımız kişide böyle keskin haller yoksa yada % 100 anlamak için diyim bazı hocalara(halkın hoca dediği) kişilere başvurulabilir mi yani cinci minci değilde bu işlerle tanınan (yani büyü bozmakla) takvalı kişiler anlayabilir mi sizce [/size][/font]
              [/size][quote author=teacher13 link=topic=23769.msg158484#msg158484 date=1344815442]
              SA

Kardeş bu konuda en muzdarip olanlardan biriyim.

Yakın akrabalardan bu işle ilgilenen tanıdıklarım var.Yaptıkları hakkında bilgim var.

Rahmetli babam ve annem üzerinde bu işe çokça girişmişlerdi.Babam rahmetli olduktan sonra evi boşaltırken (7 ay önce) bu tip işler için kullanılan şeylere rastladım(kuş gözü, kan vs.)

Etkisi oldu mu.Ben olduğuna eminim.

Üniversite yıllarımda babamdaki hal ve evin huzursuzluğu üzerine Çarşamba taraflarında yaşayan bi kadını ziyaret ettim.Söyledikleri inanılmazdı.Ama hepsi doğruydu.Kimlerin bu işi yaptığını tasvir ediyor hangi hocaya yaptırdıklarını da alenen söylüyordu başka bir şehirde yaşamasına rağmen.

Verdiğitavsiyeleri tutmadım dediklerini yapmadım zaten aklımdakilerden emin olmak için gitmiştim.

Babam , annemi kedi köpek gibi görüyor tiksiniyor- ki aşk evliliği yapmışlardı ve bu tavırlarçok sonraları oluştu- kendisi de buna anlam veremiyor ve bundan hiç konuşmuyordu.

Annem ise gecelerini sıkıntılı geçiriyor, karabasanlarla uğraşıyor ve onları birebir canlı olarak kendisini boğmaya çalışırken babam suretinde ama daha farklı gördüğünü söylüyordu- ki kendisi sözüne güvenilir dürüst bir kadındır.

Lafın özü etkilediğine inanıyor ALLAH'A sığınmayı tavsiye ediyorum.

Allah'a emanet olun.

Bu arada karabasan illeti beni de çokça rahatsız ediyor ancak Allah'ı anınca beni bırakıyor da kurtuluyorum.

[/quote]
              [font=arial]
              aleykum selam
              öncelikle babanıza Allah'tan rahmet diliyorum
              eminim sizin ve aileniz için çok zor günler olmuştur Rabbim bundan sonraki ömrünüzde sizi ve sevdiklerinizi böyle şer güçlerlerden korusun ve o şirret insanlara lanet etsin
              eğer özel olmayacaksa sormak istediğim bir kaç şey var ...
              babanızın annenize karşı gelişen olumsuz duyguları karşısında anne ve babanız büyü olduğundan şüphelenmedi mi? çarşamba da gittiğiniz kadın imanlı birimiydi, nasıl her şeyi söyleyebildi acaba cinleri mi var dı? ve ne gibi tavsiyelerde bulundu? siz niçin uygulamadınız?
              annenizin üzerindeki sıkıntılı haller halen devam ediyor mu?
              ...
              inşallah forumdaki hocalarımız bu konuyu görür de hadislerle bu konunun dini anlamda detaylarına değinirler çünkü dediğim gibi hiçbir şii sitesinde kapsamlı bir açıklama (hatta kapsamsızınıda )bulamadım.

Yorum

rica ederim vahidetun kardesim

teshilud dua kitabindaki o duayi en azindan deneyebilir insan, zarar verecek degil, bakarsiniz umulmadik bir teshiri de olur.dini kitaplar da pek bilgi yok, yalnizca bu meseleyle özel ilgilenilen kitaplar var ama bunlardan korkmak ve uzak durmayi yeglerim, gercekten akla hayale gelmeyecek isler var, o kadar acayip, zor ve de tehlikeli seyleri bir kitap haline getirip avamin eline sunan insanlarin pek iyi niyetli olabileceklerini sanmiyorum.

yiyecek ve icecekle verilen büyü daha zor anlaminda degil, yalnizca vücudun icine girerek, hücreler de, özellikle de sinir hücrelerinde yaptigi bilgi kopyalamasidir durumu zorlastiran, aslinda genellikle hem yiyecek icecek gibi maddelere karistirip yiyip icmesini saglarlar, hem de mümkün mertebe evin icine, kapi esigine veya hergün gectigi bir yol üzerine birseyler döker veya sürerler. söyle anlatayim: sayet yedirilmemis/icirilmemis ama yalnizca evine birseyler konulmus/sürülmüstür, o zaman o sifreye bagli enerji akimi yalnizca disardan gelecek ve amaca uygun olan neyse, o olmaya baslayacaktir, aile halki birbirini düsman gibi görmeye baslayacak, kabuslar vs. olusacak, hersey yine ayni sonucta, yenilip icilen de ise, hem distan enerji alinir, hem bu enerjiler (nöronlardaki kopya nedeniyle) istenilen etkiyi yaratir. bu nedenle biraz daha agir olabilir (olmak zorunda degil tabiki), genellikle elbiseye veya baska birseye sürülen nesne (ki bu malesef cogu zaman domuz yagidir) yapisi itibariyle habisati topluyor olabilir, ama muska sekline getirilmis olanlar, daha ziyade, bazi özel sözlerin, isimlerle birlikte, farkli sayisal islemler yapildiktan sonra, vefk icerisinde belli odaciklara harf harf veya hece hece yazilip, etrafina da belli seylerin, belli sayica yazilmasindan olusur, iste bu bir sifredir. telegram gibi düsünün, ne icin yapilmis, sifrelenmisse, o is icin görevli veya o isin uzmani enerjiler (cin diyoruz) görev basina gelirler, sahsen bunlarin birazda, böyle bir ise mecbur kilindiklari icin öfkeli olabileceklerini düsünüyorum.

Bilgisayar derken, siz misal olarak üc ay veya daha fazla bir süre, gece ve gündüz kuran okuyamazsiniz ama bilgisayardan bunu yapmak mümkündür, bu iki sekilde direnmeyi saglar, a) evdeki kötü enerjiyi noytralize eder ve akimda olan digerlerini engeller b) büyülenmis olan kisiye iyilesme hissi vererek, hasta ümitvar ve güclü davranmaya baslar.

su kenarlari ve agac diplerinde bu varliklarin toplu hallerde bulundugunu, isin ilmini bilen birinden duymustum, her yerde olacak diye birsey yok tabiki ama tespit edemeyecegimiz icin böyle, baktigimiz zaman bize garip bir his verdiren mekanlardan uzak durmamiz daha iyi olacaktir, böyle halde olan bir insan, özellikle bazi mekanlara gitmeyi cok isteyebilir, buna dikkat edilmeli, geceleri kapilar kilitlenip, anahtar kaldirilmali vs...gittiginiz bir yerde ürperti hissi olusuyor, özellikle enseden kafaya dogru yürüyen bir sogukluk hissi oluyorsa, oradan derhal uzaklasmali. isin erbabi olan birilerini gördügünüz zaman ondan tiksinti duyabilir, öfkelenebilir veya korkabilirsiniz, bunun tam aksini yapmaya calismalisiniz....söyle söyleniyor: üzerine büyü yapilmis bir insan, bundan kurtulsa bile, aylar boyunca (belki daha uzun süre) üzerinde adeta bir koku, bir nisane tasir, gittigi yerlerde bu enerjiler yogun toplanmislarsa, onu gördükleri zaman hücum ederler.

ben bunu söyle yorumluyorum: insan bedeninde chakra dedigimiz enerji merkezlerinin islevleri bozuldugunda, bunlar sayesinde etrafimizda olusan ve adeta bir kalkan görevi olan aura, ether, mental vs. tam yedi katman olan enerjik bedenlede yirtilmalar meydana gelir, frekansi bozulur ve artik negatif enerjilerle kilitlenebilmeye müsaittir, ayrica rengi de bozuktur, uygun olan enerjiler de bunlari gördüklerinde tanir ve saldiriya gecerler. iste yukarida bahsettigim bazi taslar, kokular ve tütsüler, hic olmazsa bu aura da olusan catlak ve yirtiklari bir miktar onaracaktir.

korku ve vesvesenin üzerine gitmek kisinin mizacina bagli, yapi olarak cok korkak, panik bir insan icin bunu yapmak tabiki zor olacaktir ama genellikle bicak kemige dayandiginda insan bir cok seyi degistirebilir.
                güvenilir, takva sahibi bir hocaya giderseniz, size büyü olup olmadigini söyleyecektir, hatta bazilari kimlerin yaptigini da biliyordur, cogu söylemezler zaten, hele takva ehli ise hic söylemez, Allah'in isimleri ve kurandan bazi ayet ve sureleri, ayni sekilde anne ve kisinin ismiyle ebced hesabi yaparak, vefk karelerine yerlestirir ve tasirsiniz, uzun süre faydali olur veya rahatlatir ama gerekli malzemeyi kullanmadigi sürece cözülen hic görmedim.bu yüzden kisi hic olmazsa kendi etrafindaki kalkani güclendirmeye calismali, evine sürekli temiz hava, günes girmesini saglamak dahi etki yapar

Yorum

SA

1.
                  İlk olarak baba tarafımda bu işle ilgilenen ve daha önce de böyle haltlar karıştıranları tanıyorduk.
                  Bu anlamda işi gücü hali vakti yerinde olan, onu asla utandırmamış iki evlada ve boynunu yere büktürmemiş bir hanıma sahip olan , yani mutlu olması gerekirken bedbaht bir adam portresi çizen babam için başka bir şey aklımıza gelmemişti.

Kendisine defalarca sorduğumuzda , konuşmaya çalıştığımızda bizimle konuşmuyordu.Mutlu değilse annem çoktan boşanmayı kabul etmişti ancak yanaşmıyordu.

Daha çok şizofren , çift kişilikli bir hali vardı.Yüzündeki nur gitmiş , kendisini büsbütün içkiye vermişti.

2.

Kadın imanlı mı bilmem ancak maharetliydi.Evi bir ormanın tepesinde küçük bir barakaydı.İlk kedileri karşıladı bizi.Onlarca kedi vardı evde ve yüzlerce fare.

Fareler ve kediler ayağımızın dibinden arkamızdan heryerden geçiyor birbirlerine zarar vermiyorlardı.Hiçbi kedi biz oradayken bir fareyi yemedi.Yanyana duruyorlardı falan.Korkunç bir manzaraydı.

Kadın isim vermeden bize gerekli tarifleri yaparak şahısları tanıtıyor, nasıl bir büyüyle karşıı karşıya olduğumuzu söylüyordu.Babamı bana benden daha iyi tarif ediyor , büyüyü yapanı ise ismiyle söylüyordu ki kendisi baba tarafımın kankası olur.

Bu kadın Samsun'daydı , büyüle uğraşanlar ve yapan Amasya'da.

Benden çok cüzzi bir para aldı.Bugünün parasıyla 30-40 tl gibi.Yani istese paranın belini kırar ya da bir kaç şey bile satmaya çalışırdı.Sadece affedersiniz, sidikle kapıyı temizlememizi vs. tavsiye etti.

Yanımda gelen arkadaş çok çekingendi, mahçup bir insandı.Onu da tahlil edip "sana bunu yapan hem esmer hem beyaz bir kadın" dedi.

Başta anlam veremedi ancak tarla tapan meselesiyle ilgili araları açık olan cilt hastası bir yengesi vardı, onu tarif ettiğini anladı.

Kadını fazlaca övdüm galiba.Ancak bu tip insanlar fazlaca var her memlekette.Bazıları ölümüne büyü yapıyor bazıları ise karşılık beklemeden bozmak için uğraşıyor.

İşin içinde ne vardır bilemem ancak o dönem uykularım kaçtı , psikolojim bozuldu vs.

Fazlaca uğraşmamak lazım.Bilmiyorum Allah sonumuzu hayretsin.

Annemin psikolojisi 35 yıllık evliliğin hemen hemen tamamını böyle geçiren bir insanın psikolojisi.

Hesabedin artık.

Büyü bir şey yapmasa bile psikoloji darmadağın oluyor ki bu da yeteri kadar kötü.Yani adı bile kötü.

Allah'a emanet olun.

Yorum

galiba merak ettiğim soruların cevabını büyük ölçüde aldım
                    birde şimdi aklıma geldi acaba büyülenen kişi yaptığı kötü şeylerden günah olan davranışlarından sorumlu olur mu?

[quote author=teacher13 link=topic=23769.msg158625#msg158625 date=1344985685]
                    SA

1.
                    İlk olarak baba tarafımda bu işle ilgilenen ve daha önce de böyle haltlar karıştıranları tanıyorduk.
                    Bu anlamda işi gücü hali vakti yerinde olan, onu asla utandırmamış iki evlada ve boynunu yere büktürmemiş bir hanıma sahip olan , yani mutlu olması gerekirken bedbaht bir adam portresi çizen babam için başka bir şey aklımıza gelmemişti.

Kendisine defalarca sorduğumuzda , konuşmaya çalıştığımızda bizimle konuşmuyordu.Mutlu değilse annem çoktan boşanmayı kabul etmişti ancak yanaşmıyordu.

Daha çok şizofren , çift kişilikli bir hali vardı.Yüzündeki nur gitmiş , kendisini büsbütün içkiye vermişti.

2.

Kadın imanlı mı bilmem ancak maharetliydi.Evi bir ormanın tepesinde küçük bir barakaydı.İlk kedileri karşıladı bizi.Onlarca kedi vardı evde ve yüzlerce fare.

Fareler ve kediler ayağımızın dibinden arkamızdan heryerden geçiyor birbirlerine zarar vermiyorlardı.Hiçbi kedi biz oradayken bir fareyi yemedi.Yanyana duruyorlardı falan.Korkunç bir manzaraydı.

Kadın isim vermeden bize gerekli tarifleri yaparak şahısları tanıtıyor, nasıl bir büyüyle karşıı karşıya olduğumuzu söylüyordu.Babamı bana benden daha iyi tarif ediyor , büyüyü yapanı ise ismiyle söylüyordu ki kendisi baba tarafımın kankası olur.

Bu kadın Samsun'daydı , büyüle uğraşanlar ve yapan Amasya'da.

Benden çok cüzzi bir para aldı.Bugünün parasıyla 30-40 tl gibi.Yani istese paranın belini kırar ya da bir kaç şey bile satmaya çalışırdı.Sadece affedersiniz, sidikle kapıyı temizlememizi vs. tavsiye etti.

Yanımda gelen arkadaş çok çekingendi, mahçup bir insandı.Onu da tahlil edip "sana bunu yapan hem esmer hem beyaz bir kadın" dedi.

Başta anlam veremedi ancak tarla tapan meselesiyle ilgili araları açık olan cilt hastası bir yengesi vardı, onu tarif ettiğini anladı.

Kadını fazlaca övdüm galiba.Ancak bu tip insanlar fazlaca var her memlekette.Bazıları ölümüne büyü yapıyor bazıları ise karşılık beklemeden bozmak için uğraşıyor.

İşin içinde ne vardır bilemem ancak o dönem uykularım kaçtı , psikolojim bozuldu vs.

Fazlaca uğraşmamak lazım.Bilmiyorum Allah sonumuzu hayretsin.

Annemin psikolojisi 35 yıllık evliliğin hemen hemen tamamını böyle geçiren bir insanın psikolojisi.

Hesabedin artık.

Büyü bir şey yapmasa bile psikoloji darmadağın oluyor ki bu da yeteri kadar kötü.Yani adı bile kötü.

Allah'a emanet olun.

[/quote]

as
                    babanız için gerçekten üzüldüm inşallah çektiği sıkıntılar günahlarına kefaret olmuştur.
                    bahsettiğiniz kadın bence imanlı biri ise de takvalı değildir öyle olanlar büyüyü kimin yaptığını söylemiyormuş ama az para aldığına göre kötü biri de değil gibi ilginç aslında.
                    Anneniz de inşallah ruhsal ve psikolojik olarak iyileşir Allah şifalar versin
                    dediğiniz gibi büyünün lafı bile korkunç galiba her zaman Rabbimize sığınmalı bunu ifade eden zikirler okumalıyız.
                    sizde Allah'a emanet olun.

Yorum

teacher kardes
                      Allah yardimciniz olsun

bahsettiginiz kadin belli ki isini biliyor ama evde kedi ve farelerin birbirinden kacmamalarini neyle aciklayacagiz bilmiyorum, hani buralarda görüyorum, kedi ve kus, kedi ve köpek, kedi ve fare vs. ayni evde yasiyorlar ama bunlar genellikle egitimli hayvanlar, yani kedi kücüklükten beri avlanarak yememis, hazir mama yemis oldugu icin dokunmuyor, oradaki durumun bu oldugunu da sanmiyorum, cok ilginc bir olay

fazlaca ugrasmamak lazim gercekten, yogunlastikca sinirler harab oldukca, daha zor hale gelebilir
                      ama fazlaca ihmal de etmemek lazim, bir kanserle bedeni 35 yil kendi haline birakamayacagimiz gibi, bir kanamayla, acik bir yarayla birakamayacagimiz gibi, böyle bir büyü ile de birakamayiz, yoksa sonuc güzel olmaz

Allah cümlemizi bu serlilerin serrinden, gece oldugunda dügümlere üfleyenler ve vesveseci seytanlarin serrinden korusun

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23769.msg158647#msg158647 date=1345027027]

bahsettiginiz kadin belli ki isini biliyor ama evde kedi ve farelerin birbirinden kacmamalarini neyle aciklayacagiz bilmiyorum, hani buralarda görüyorum, kedi ve kus, kedi ve köpek, kedi ve fare vs. ayni evde yasiyorlar ama bunlar genellikle egitimli hayvanlar, yani kedi kücüklükten beri avlanarak yememis, hazir mama yemis oldugu icin dokunmuyor, oradaki durumun bu oldugunu da sanmiyorum, cok ilginc bir olay

[/quote]

kadın ormanda bir barakada yaşadığına göre sizinde dediğiniz gibi bahsettiğiniz mama durumu yoktur
                        bu durumda hayvanların sakinliğinin iki sebebi olabilir bence
                        birinci seçenek; o hayvanların içinde cin vardır/cinler hayvanların kılığına girmişlerdir.
                        tabi bu mümkün mü bilmiyorum eğer mümkünse olabilir mümkün değilse de ikinci seçenek; kadın hayvanlara büyü yapmıştır

Yorum

gayet mantikli her iki secenekde
                          kedi, fare, yilan, örümcek gibi hayvanlarin bedenlerinin bu tür islerde o varliklar tarafindan kullanilabildigini cok okudum

Yorum

Hadi kediyi anladik da evin icinde farelerin ne isi var onu anlamadim
                            Allah Bize Yeter!
                            O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

: kedilere nispet yapiyorlardir

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X