Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Not : Burası çok sıcak.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
    Mail farklı bir yerde farklı bir bayana gider. tam bu sırada kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi, yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür..

Kime : Sevgili karıma
    Konu : Yeni ulaştım.
    Tarh : 16 Mayıs 2004
    Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım.seninde kayıtların hazır. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.

Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
    Hz.Peygamber (saa)

Ynt: Not : Burası çok sıcak.

Karıkoca birlikte tatile çıkarlar.Gittikleri yerde kamp kurarlar.

Tatillerini ikinci gününün akşamı güzel yemek yiyip uykuya dalarlar.
    Birkaç saat sonra kadın uyanır ve kocasını uyandırır.
    Adam uyku sersemidir;güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır:
    ''Ne oldu? Ne istiyorsun?'' diye sorar:

''Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.''

Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir:

''Bunun için mi uyandırdın beni? Baktım işte. Bir sürü yıldız, ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız.''
    Karısı tekrar sorar:''Peki bu neyi gösteriyor?''
    Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:
    ''Teolojik olarak 'ın kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum.
    Felsefi olarak, evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum.
    Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum.
    Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum.
    Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olduğunu görüyorum.
    Niye sordun bunu bana?Sana neyi gösteriyor?

-Necaatiii çadırımızı çalmışlar!...
    Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
    Hz.Peygamber (saa)

Yorum

YUKARI ÇIK
    Çalışıyor...
    X