Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gözlerinize inanamayacaksınız!...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gözlerinize inanamayacaksınız!...

Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Ynt: Gözlerinize inanamayacaksınız!...

Cok ilginc ya sakalli bir resim cikti....

Yorum

Birine benzetebildinmi ?
      Allah Bize Yeter!
      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Ben Imam ALI a.s resmine benzettim.
        Paylasim icin tesekkurler farkli bir paylasimdi

Yorum

ee
          gerçekten de İmam Ali a.s.

bu nasıl olur

bu sırrı bilen var mı? dehşet bi şey... acaba hiç İmam Ali resmini görmemiş biri ne görür? denediniz mi?

ben bu resmi çıkarıim yanımda gezdirim her an bakarım...

evt valla ikinci kez dedim psikolojik olarak bizde bir şartlanma mı var bakarken öyle mi düşünüyoruz diye, tayyibi hayal ederek resme yarım dk baktm. ama sonunda çıkan resim yine İmam Ali idi.

bu resmin resim tekniğiyle bir ilgisi var mıdır? Psikolog ve ressamlara soralım bakalım...

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=11358.msg69222#msg69222 date=1264035588]
            ee
            gerçekten de İmam Ali a.s.

bu nasıl olur

bu sırrı bilen var mı? dehşet bi şey... acaba hiç İmam Ali resmini görmemiş biri ne görür? denediniz mi?

ben bu resmi çıkarıim yanımda gezdirim her an bakarım...

evt valla ikinci kez dedim psikolojik olarak bizde bir şartlanma mı var bakarken öyle mi düşünüyoruz diye, tayyibi hayal ederek resme yarım dk baktm. ama sonunda çıkan resim yine İmam Ali idi.

bu resmin resim tekniğiyle bir ilgisi var mıdır? Psikolog ve ressamlara soralım bakalım...
            [/quote]Ben bir sitede daha görmüştüm orası öyle dine yatkın bir site değildi her kesimden üye vardı, kimileri İmam Ali (a.s) 'ı görürken kimileride Hz İsa (a.s) gördüğünü iddia ediyordu...
            De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
            (Tevbe Suresi 105)

Yorum

evet ben bir kez daha denedim iyice bakmadım sanırımı bu Aşkın velayeti filminde oynayan biri vardı kimdi o bakiim ya hatırlatsanıza hani şu amr ile birlikte eşleriyle dörtlü oluşturmuşlardı karısının adı da ha tamam hatırladım ibni akil.. onu gördüm çünkü onun da uzun şal türü saçları var ya ama gerçek baktığımda renklerine kadar Ali a.s. resmini gördüm şimdi bi daha deneyeceğim.. ve arkadaşlara da deneteceğim...

Yorum

imam Mehdi a.f. 'in de İsa a.s.'ın da geleceğine inanmayan bir arkadaş hiç bi şey görmedi

Yorum

Yalnız İmam filminde esir düşmüş biri vardı. Hani "Ya Ali!" deyince defalarca kırbaçlandığını söyleyen biriydi ve esirlikten kurtulmuş imam Hasan'ın yanına Kufe'ye gidecekti..
                  İsmini bilmiyorum ama ona çok benziyor.
                  "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

Vallahi ben kiliseler`deki H.z.İsa tasvirlerine benzettim.

Ama sonradan tekrar bakınca İmam Hz.Ali tasvirlerine benziyor.
                    Hatta ben bakarken tavanda gördüğüm resim ,baktığım yerden yukarı doğru uçtu.

Yorum

Ben tekrar tekrar baktim odanin lambasinida kapattim Hz.ALI a.s. degil ama benziyor

Yorum

8)
                        De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                        (Tevbe Suresi 105)

Yorum

[quote author=Çeri link=topic=11358.msg69272#msg69272 date=1264072311]
                          Vallahi ben kiliseler`deki H.z.İsa tasvirlerine benzettim.

Ama sonradan tekrar bakınca İmam Hz.Ali tasvirlerine benziyor.
                          Hatta ben bakarken tavanda gördüğüm resim ,baktığım yerden yukarı doğru uçtu.
                          [/quote]

Küsme ama, güzel fikirleriniz yanında, demek ki zihninizde batıdan alınıpta atılmayan fikirler hala bilinç altınızda var. Onlardan kurtulmanız dileği ile. Özellikle tabiiyetle ilgili fikirleriniz.
                          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Ben bu resmi bi kac yil önce bir sitede görmüstüm ilk.Türkce degil inglizce yaziyordu.Ve gözlere görünen kisi en cok hz.Isanin temsili resmine benziyor.E sonucta hristiyanlarin hazirladigi bir resim.
                            Hz.alinin basi acik resmini hic görmedim ben.
                            Allah Bize Yeter!
                            O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Çok ilginç ya !

böyle şeylere pek inanmazdım ama inanılmayacak gibi değil gerçek bunun formülü ne acaba psikologlara sormak lazım o 4 noktanın yaptığı iş çok müthiş bir görüntü oluşturuyor:

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X