Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

erzuruma ilk defa bilgisayar gelmiş:d

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

erzuruma ilk defa bilgisayar gelmiş:d

Erzurum'a bilgisayarın daha yeni yeni gelmeye başladığı zamanlarda
    Bir işyerine bilgisayar ve stok programı satılır. Teknik servis elemanı
    bilgisayarı işyerine kurduktan sonra stok programının kullanımı ile
    ilgili bilgi verir ve ayrılır. Aradan bir iki saat geçer, işyerinden telefon:
    Kardeşim sizin anlattığınız gibi yapirem fakat program düzgün çalışmiir.
    Teknik servis elemanı sorar: 'Nasıl yapıyorsunuz?'
    Senin anlattığın gibi.
    'Hata ne?' 'Yazdığım bilgiler kaydetmeme rağmen saklanmir.'
    'İşlem basamaklarını tek tek anlatın.' 'Tamam' diyor ve başlıyor anlatmaya.. 'Programı açirem. Malın adı bölümüne adını,adedi bölümüne adedini, birim fiyatını vb. yazirem. Hepsini yazdıktan sonra senin anlattığın gibi kayıt bölümüne basirem. Ekrana bir yazı geliir:
    > Kaydetmek ister misiniz?
    > E / H yazısı çıkir.
    Bende diyirem He.

"eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Ynt: erzuruma ilk defa bilgisayar gelmiş:d

Muttaki kardeşim siz nereliydiniz? Ben Erzurumluyum' da. Fıkra da güzelmiş.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Haha güzeldi fıkra
      "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=11095.msg68467#msg68467 date=1263475299]

öylemi ozaman bir tane daha sizin için ekleyeyim
        erzurumluların sevmediği memleketten
        hani eskiden aralarında siyasi görüşten dolayı anlaşmazlık olan memleketten
        yani kars
        ama ben sizi karslı zannediyordum daha önce söz konusu olmuştuda[/quote]
        "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

erzurumlu dadaş uçakta

erzurumda türk hava yolları uçağı yolcuları almış uçuş için hazırlıklara başlanmış
          hostes sayın yolcularımız kemerlerinizi bağlayıp uçuşa geçeceğiz diye anonsta bulunmuş fakat yolculardan hiçbiri kemerlerini bağlaamamış.hostes birkaç defa tekrar etmiş ama kemerlerini bağlayan olmamış.bunun üzerine hostes durumu gidip pilota bildirmiş.pilot eline mikrofonu alarak:ey dadaş gardaşlar kemerlerinizi bağlayın daha uçah demiş
          herkes kemerlerini bağlamış.bu duruma şaşıran hostes kendisi söylediğinde neden yolcuların kemerlerini bağlamadıklarını pilota sormuş.pilot:bir dadaş asla bir bayandan emir almaz demiş

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=11095.msg68470#msg68470 date=1263475597]
            [quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=11095.msg68467#msg68467 date=1263475299]

öylemi ozaman bir tane daha sizin için ekleyeyim
            erzurumluların sevmediği memleketten
            hani eskiden aralarında siyasi görüşten dolayı anlaşmazlık olan memleketten
            yani kars
            ama ben sizi karslı zannediyordum daha önce söz konusu olmuştuda[/quote]
            [/quote]

Firavunun halkını sınıflara ayırdığı gibi süfyani rejimde her zaman bir şekilde halklar arasında ayrılık tohumları ekmiş, kardeşi kardeşe düşman etmeye çalışmış ve hala da böyle yapmaya devam etmektedir.

Ancak şunu söylemeliyiz ki, biz İslam İnkılabı nimeti sayesinde bu tür oyunların farkına ta zamanında varmıştık elhamdulillah.

Ben askerliği Karsta yapmıştım. Karsı da Karslıları da çok sevdim. Suni bir şekilde oluşturulan erzurum-kars kavgasına hiç inanmadım ve hiç o şekilde davranmadım.
            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X