Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bunlara Oskar verilmeli!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bunlara Oskar verilmeli!

Bunlara Oskar verilmeli!))

Trafik kazası olmuş, bir kaç kişi yaralı. Elinde cep telefonu olan bir kız '112'nin numarası neydi?' diye bağırıp duruyor.

Kavga var, bir kaç kişi birbirine ana avrat küfrediyor. Bir babayiğit bir taraftan kavgayı ayırıyor bir taraftan da bağırıyor 'Analar mukaddestir, analara küfür edilmez be o.. çocukları!'

Adam banyoya girecek, banyonun ışığı yanmıyor. Salona geçen adam televizyonu açıp seyretmeye başlıyor ve elektiğin gelmesini bekliyor.

Öğretmen çocuklara bir şiir okuduktan sonra 'Bu şiiri meşhur Alman şair Goethe yazmıştır' diyor, sınıftan bir ses yükseliyor 'Neden? Kağıt bulamamış mı?'

Aynı talebe bir kaç gün sonraki derste elindeki kitaptan 'Fransız yazar V. Hugo' cümlesini şöyle okudu; 'Fransız yazar Beşinci Hugo..'

Bankada gişenin önünde sıramı bekliyorum. Yanımdaki gişedeki yaşlı teyzeye, memur soruyor: 'Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?' Teyzem cevap veriyor: 'Bu paranın hayrını görme inşallah yazalım' evladım

5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu: 'Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız'. Öğrencimizden gelen cevap: 'Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?'.

Sual: Ormanların faydalarını sayınız.

Cevap: Ormanların faydaları saymakla bitmez.

Sual: Ahmet Haşim'in en ünlü eserlerinin toplandığı kitabınadı nedir.

Cevap: Best of Ahmet Haşim

Sual: Demokrasilerde kuvvetler ayrılığı kaça ayrılır?

Cevap: Üçe. Kara, deniz, hava kuvvetleri.

Sual: Türkiye'nin geçitlerini yazınız.

Cevap: Altgeçit, Üst geçit, yaya geçidi

Sual: Devletin kuruluş amacı nedir?

Cevap: Devlet bazı insanların hususi büyük işlerini yapmak için kurulmuştur.

Sual: maki nedir?

Cevap: Akdenizde yaşayan kısa boylu cüceler

Sual: Asgari ücret nedir?

Cevap: Askerlik şubesinde verilen ücrettir
    ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Ynt: Bunlara Oskar verilmeli!

türkiye nin geçitleri derken : :

Yorum

çok güldüm,Allah da sizi iki cihanda güldürsün inş.
      "Ali, nereye dönerse, hak onunla birliktedir.Ben neyi öğrendimse, onu Ali'ye de öğrettim, o benim ilmimin kapısıdır" Hz.Muhammed (saa)"

Yorum

[quote author=lebbeyk ya Mehdi!!! link=topic=5905.msg37651#msg37651 date=1245411603]
        çok güldüm,Allah da sizi iki cihanda güldürsün inş.
        [/quote]

cümlemizi inşallah..
        ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

Allah razı olsun çok güzeldi, Allah seni güldürsün

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X