Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forum sakinlerini tanıyın ve tanışın

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Forum sakinlerini tanıyın ve tanışın

Sanik espriye, tebessüme, makul mizaha ihtiyacımın çok olduğu bir zaman dilimindeyim. Kardeşlerimiz Mehmet Ufukalpi nasıl tasvir ediyorlar acaba, merak ettim? :gülümseme
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

ben seni takım elbiseli özellikle ceketsiz gezmeyen, ama ceketi biraz bolca olan biri olarak tahayyül ederim. İçinde bol miktarda döküman var. her an bak Hizbullah Hakverdi böyle diyor, Humeyniyi böyle savunuyor deyiverecek gibi.

İran İslam İnkılabı gözlüğü takmış biri gibi. gözlüğün özelliği iki camının farklı renklerde olması. Sağla inkılabı sevenleri iyi şekilde görüyor solla da inkılabı sevmeyenleri uzaya fırlatıverekmiş gibi sert ve haşin...

bu fırlatma için gerekli donanımı da elindeki bir sade çantada taşıyor olmalısın. Hele ***'ye bu aralar rastlarsan reelde...

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=3832.msg100735#msg100735 date=1282305126]
        ben seni takım elbiseli özellikle ceketsiz gezmeyen, ama ceketi biraz bolca olan biri olarak tahayyül ederim. İçinde bol miktarda döküman var. her an bak Hizbullah Hakverdi böyle diyor, Humeyniyi böyle savunuyor deyiverecek gibi.

İran İslam İnkılabı gözlüğü takmış biri gibi. gözlüğün özelliği iki camının farklı renklerde olması. Sağla inkılabı sevenleri iyi şekilde görüyor solla da inkılabı sevmeyenleri uzaya fırlatıverekmiş gibi sert ve haşin...

bu fırlatma için gerekli donanımı da elindeki bir sade çantada taşıyor olmalısın. Hele ***'ye bu aralar rastlarsan reelde...
        [/quote]

Güzel kardeşim, Allah seni mesut bahtiyar etsin. Ve yaptığınız tasvire bizi layık kılsın inşallah. :al.razı olsun
        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Bu sitede bi tene genç yokmu lo yoksa ölmeden ölenlerdenmisiniz.
          Allah sizleri cennette güldürsün. Bize tebessüm ettirdiniz ömrünüz tebessüm ederek geçsin.

Yorum

ben genç sayılırım.

Yorum

yaşarsam 10 sene sonrasına göre ben de ÇOK GENCİM..

Yorum

Buyrun genç olaraktan

De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                (Tevbe Suresi 105)

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X