Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Feministler toplanıp bir karar almışlar. Demişler ki:

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gidip kocamıza diyeceğiz ki,
    -"Bundan sonra kendi bulaşığını, çamaşırını kendin yıkacaksın. Ben artik karışmayacağım."
    Neyse orada bizi Türk bir kadın da varmış tabii. Kararı sırtlamış memlekete dönmüş. Aradan 6 ay geçince yeni bir toplantı yapmışlar. Başkanları alınan en son kararın uygulama sonuçların sormuş.
    Alman Kadın:
    - Gider gitmez kararı hemen kocama bildirdim. Bundan sonra kendi bulaşığını kendin yıkayakcaksın. Ben hiç karışmayacağım dedim. Bir gün birşey göremedim. İkinci birşey göremedim. Üçüncü gün bir de baktim ki bulaşığı yıkamaya başlamış.
    Fransız Kadın:
    -Gider gitmez kararı hemen kocama bildirdim. Bundan sonra kendi bulaşığını kendin yıkayakcaksın. Ben hiç karışmayacağım dedim. Bir gün birşey göremedim. İkinci birşey göremedim. Üçüncü gün bir de baktim ki bulaşığı yıkamaya başlamış.
    Sonra sıra bizim Türk kadına gelmiş:
    - Aldığımız karar icabı gidip kocama bundan sonra bulaşığı benim yıkamayacağımı, o devrin bittiğini, bundan sonra kendisinin yıkaması gerektiğini söyledim. Bir gün birşey göremedim. İkinci bir şey göremedim. Üçüncü sol gözüm açılmaya başlayınca bir de baktım ki dağ gibi bulaşık beni bekliyor

Ynt: Feministler toplanıp bir karar almışlar. Demişler ki:

bizim türk erkekleri ve ev işleri öylemii..hiç düşünemiyorum aman ne sol qözüm morarsın nede eşim elini bi işe sürsün
    vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
    [center]

Yorum

Ali siasi bacim öyle karamsar olma esine yardimci olan erkeklerde var.

Yorum

ablam karamsar olma diyosunda ben çevremde ne duydum nede rastladım umarım benim karşıma çıkar
        vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
        [center]

Yorum

[quote author=ali_siasi link=topic=3504.msg19316#msg19316 date=1240492514]
          ablam karamsar olma diyosunda ben çevremde ne duydum nede rastladım umarım benim karşıma çıkar
          [/quote]
          Insallah cikar

Yorum

bakin bacilar
            ilk iki yil da böyle birsey denemeye kalkismayin
            iki yil sonra hepsini zaten ilk iki yilin vicdan azabiyla kendisi yapar

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

biz karımız yorulmasın diye ona bulaşık makinası aldık =)
              hanımların kadrini kıymetini bilenlerdeniz =)
              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

hah alin bakin
                yok yani öyle bisi

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X