Ynt: Taliban İran'da ofis açtı
Doğru söylüyorsunuz. Aklıllı birine benziyorsunuz. Ancak bu aklı hayra kullanmıyorsunuz. Evet biz tehlikeliyiz. Hem de çok tehlikeli. Ancak İslam için değil, biz, zulüm, küfür ve nifak için tehlikeliyiz, inşallah öyleyizdir, Rabbimiz layık kılsın.
Evet biz imha etmek istemiyoruz, değiştirmek istiyoruz. Kimse zayi olmasın, herkes ehlibeytin kutlu sancağının altına gelsin, şiisi de sünnisi de.
Keşke bunu ahbari şiiler de anlayabilseydi. Sizin kadar anlayabilseydi çok sevinirdim. Tebrik ediyorum sizi.
Sizin şii mi sunni mi oldugunuza gelince, aslında bu konuda meraka gerek yok, ayan beyan belli zaten, hakaret anlamında soylemiyorum kusura bakmayın siz bence sunni ler için bu sitedeki diger kişilerden daha zararlısınız, ortada gibi gozukuyorsunuz ama kesinlikle boyle olmadıgı aşikar, hatta siz velayete baglı olmayan şiileri bile muhabbet beslemıyorsunuz, ama siz kesinlikle karşınızdakini kestirip atmak istemiyorsunuz, kazanmak istiyorsunuz, iranın politikası gibi yani imha etmek degil degiştirmek..
Doğru söylüyorsunuz. Aklıllı birine benziyorsunuz. Ancak bu aklı hayra kullanmıyorsunuz. Evet biz tehlikeliyiz. Hem de çok tehlikeli. Ancak İslam için değil, biz, zulüm, küfür ve nifak için tehlikeliyiz, inşallah öyleyizdir, Rabbimiz layık kılsın.
Evet biz imha etmek istemiyoruz, değiştirmek istiyoruz. Kimse zayi olmasın, herkes ehlibeytin kutlu sancağının altına gelsin, şiisi de sünnisi de.
Keşke bunu ahbari şiiler de anlayabilseydi. Sizin kadar anlayabilseydi çok sevinirdim. Tebrik ediyorum sizi.
Yorum