Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taliban İran'da ofis açtı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Taliban İran'da ofis açtı

Sizin şii mi sunni mi oldugunuza gelince, aslında bu konuda meraka gerek yok, ayan beyan belli zaten, hakaret anlamında soylemiyorum kusura bakmayın siz bence sunni ler için bu sitedeki diger kişilerden daha zararlısınız, ortada gibi gozukuyorsunuz ama kesinlikle boyle olmadıgı aşikar, hatta siz velayete baglı olmayan şiileri bile muhabbet beslemıyorsunuz, ama siz kesinlikle karşınızdakini kestirip atmak istemiyorsunuz, kazanmak istiyorsunuz, iranın politikası gibi yani imha etmek degil degiştirmek..

Doğru söylüyorsunuz. Aklıllı birine benziyorsunuz. Ancak bu aklı hayra kullanmıyorsunuz. Evet biz tehlikeliyiz. Hem de çok tehlikeli. Ancak İslam için değil, biz, zulüm, küfür ve nifak için tehlikeliyiz, inşallah öyleyizdir, Rabbimiz layık kılsın.

Evet biz imha etmek istemiyoruz, değiştirmek istiyoruz. Kimse zayi olmasın, herkes ehlibeytin kutlu sancağının altına gelsin, şiisi de sünnisi de.

Keşke bunu ahbari şiiler de anlayabilseydi. Sizin kadar anlayabilseydi çok sevinirdim. Tebrik ediyorum sizi.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23739.msg158003#msg158003 date=1344423065]
      Peki Salimcim sizin ölçünüz nedir acaba= Nefsiniz mi? Siz neye göre karar veriyorsunuz? Yoksa siz nefsinizi mi ilahi görüyorsunuz?
      [/quote]

Yok nefsim degil, benım olcum kuran sunnet.

Benim için taliban gunahsız bir hareket degildir, bugun dogru olabilir ama hep hak yolda olacak diye bir şey yoktur, bu hizbullah içinde gecerlidir, nasıl ki eskıden musluman kardeşler boyle degilse dıger oluşumlarda bunun gibi, taliban amerikayla işbirligi yapsa tabiki desteklemem benım karar mercim kurana ve sunnete uydugu surece desteklemektir.

yoksa elbette ki bende gunahkarım bir cok gunahım ve hatalarım mevcut..

Ama benım ınancıma gore iranda hataya acık oda hata yapabılır, sonucta bunlar insan ve burasıda insanlar ıcın imtihan dunyası elbette ki hataları olabılır, onemli olan da bu hataları fark edip geri donebilmektir.

Ama şimdi kalkıp iranlı bir yonetici hevasına uyarak yoldan cıktıgında siz halen onu desteklıyecekmısınız ben bunu merak ediyorum.
      http://www.youtube.com/watch?feature...;v=JSmUw3OzKq0

NUSAYRİ YALANI

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23739.msg158004#msg158004 date=1344423218]

Doğru söylüyorsunuz. Aklıllı birine benziyorsunuz. Ancak bu aklı hayra kullanmıyorsunuz. Evet biz tehlikeliyiz. Hem de çok tehlikeli. Ancak İslam için değil, biz, zulüm, küfür ve nifak için tehlikeliyiz, inşallah öyleyizdir, Rabbimiz layık kılsın.

Evet biz imha etmek istemiyoruz, değiştirmek istiyoruz. Kimse zayi olmasın, herkes ehlibeytin kutlu sancağının altına gelsin, şiisi de sünnisi de.

Keşke bunu ahbari şiiler de anlayabilseydi. Sizin kadar anlayabilseydi çok sevinirdim. Tebrik ediyorum sizi.
        [/quote]

buna ne cevap veregime şaşırdım acıkcası daha dogrusu sızın boyle bir kabullenme yapacagınızı hiç ihtimal vermiyordum, sizi boyle açık gormek şaşırttı beni.

NUSAYRİ YALANI

Yorum

Yok nefsim degil, benım olcum kuran sunnet.

Bu çok klişe bir laf. Ölçü olarak Kuranı ve Sünneti belirleyen nefsin değil mi? Alimler, salihler, şehidler, mücahidler, hizbullahiler, seyyidler topluluğu olan İranın Kuranı ve Sünneti ölçü yapması ile senin Kuranı ve Sünneti ölçü alma keyfiyetin aynı mı? Onlar Kuran ve Sünneti ölzü almıyorlar da siz mi alıyorsunuz.

Yoksa biz mi Kuranı ve sünneti ölçü almayan bir topluluğu mu ölçü alıyoruz sanıyorsunuz. İşte bu gerçek bir hakarettir. Allah ıslah etsin sizleri.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Ama şimdi kalkıp iranlı bir yonetici hevasına uyarak yoldan cıktıgında siz halen onu desteklıyecekmısınız ben bunu merak ediyorum.
            İranlı yöneticilerden hatta ayetullahlardan bile hata edenler çıkmıştır. Biz de bu hata edenlerden beri olmuşuz. Ancak İslam İnkılabı tek şahıstan ibaret olmadığı için hata edebilecek insanlar olsa bile salih topluluk onları ya ıslah ediyor ya da ihrac ediyor.
            İslami İranın İslami Devlet olması sebebiyle bütün müslümanları ilgilendiren velayet yönü vardır. Velayet yönüyle bütün müslümanların Rehbere itaat etmesi farzdır. Hata edebileceği ihtimali ile Ululemre itaatsizlik haramdır.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23739.msg158012#msg158012 date=1344427544]

Bu çok klişe bir laf. Ölçü olarak Kuranı ve Sünneti belirleyen nefsin değil mi? Alimler, salihler, şehidler, mücahidler, hizbullahiler, seyyidler topluluğu olan İranın Kuranı ve Sünneti ölçü yapması ile senin Kuranı ve Sünneti ölçü alma keyfiyetin aynı mı? Onlar Kuran ve Sünneti ölzü almıyorlar da siz mi alıyorsunuz.

Yoksa biz mi Kuranı ve sünneti ölçü almayan bir topluluğu mu ölçü alıyoruz sanıyorsunuz. İşte bu gerçek bir hakarettir. Allah ıslah etsin sizleri.
              [/quote]

Amin.

Hakaret felan degil, biz aynı sunnetten bahsetmiyoruz herhalde sorunda burada..

NUSAYRİ YALANI

Yorum

[quote author=salim link=topic=23739.msg158015#msg158015 date=1344427849]

Amin.
                Hakaret felan degil, biz aynı sunnetten bahsetmiyoruz herhalde sorunda burada..
                [/quote]

Bizim bahsettiğimiz Kuran ve Sünnet, Allahın kitabı Kuran Rasulullah ve Ehlibeytinin Sünnetidir. Sizin ki hangi sünnet onu bilemem.

Yorum

[quote author=salim link=topic=23739.msg158016#msg158016 date=1344427911]
                  Bizim bahsettiğimiz Kuran ve Sünnet, Allahın kitabı Kuran Rasulullah'ın Sünnetidir. Sizin ki hangi sünnet onu bilemem.
                  [/quote]

NUSAYRİ YALANI

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X