Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özgür Der Cami Duvarına Yaklaşıyor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

BİSMİHİ TEALA
    HAMD ALEMLERİN RABB’İ ALLAH’A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S) OLSUN
    RABB’İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM[/t]

Selamun Aleykum Aziz Canlar

Türkiye’de Nusra ve El Kaide gibi çetelerin bayraktarlığını yapan Özgür Der, bulduğu her fırsatta İran ve Hizbullah nezdinde Şiilere olan düşmanlığı körükleyerek mezhepçilik yapıyor.2013-08-21, 21:55:33

TAHA HABER -
    Nusra ve El Kaide gibi çetelerin bayraktarlığını yapan, Rojawa’daki katliamları görmezden gelerek, “Rojava’da katliam” yok gibi alçakça açıklamalar yapan Özgür Der camiası, bu kez birçok şehirde toplanarak İran ve Hizbullah’a saldırdı.

Mısır’da gerçekleşen hunharca katliam için yapılan gösterilerde dahi İran ve Hizbullah karşıtı sloganlar atarak mezhepçiliği körükleyen Özgür Der camiası Alevi-Şii düşmanı olarak tanınan sözde gazetecilerle Ankara’da üç-beş kişinin katıldığı bir şov düzenlediler.

Özgür-Der, Ankara Gençlik Platformu ve Sancaktar Dergisi basın açıklaması yaptı. "Katil Esed İşbirlikçi İran", "Katil Hizbullah Suriye'den Defol", "Kahrolsun Esed Şebbihaları" sloganlarının da atıldığı eylemde Sözde Gazeteci Yazar Adem Özköse, Sancaktar Dergisi Editörü Eyüp Gökhan, NATO Yazarı Hakan Albayrak, Ankara Gençlik Platformu üyesi Abdullah Yıldız ve Özgür-Der Ankara Şube Başkanı Abdurrahman Çeliker birer konuşma yaptılar.

Taha Haber

Allah'a emanet olun...

Ynt: Özgür Der Cami Duvarına Yaklaşıyor

Ben bilmiyorum, bilen varsa beni bilgilendirsin . bi zamanlar denmişti bu sitede, özgürder/haksöz grubu türkiyede irancı diye diye tanınyorlardı. askeri cuntaya karşı islami değerlerin hassasiyetiyle gösteriler yapıyorlardı. bunlar bu çizgiden nasıl türkiyede İran düşmanlığının bayraktarlığı konumuna geldiler?

hadi kolaycılık yapalım ve bunlar saptı diyelim. ama bu sorunu halledecek mi?

kaldı ki ben bu kadar emin değilim. bu adamlar bir çok fedakarlıklarla bir eylem ortaya koyuyorlarsa o zaman iyi cevhere sahiplerdir. bu cevheri bizim kullanmamız gerekir ki bunu ihmal ettiğimiz kanısındayım.

türkiye'de Ehlibeyt mektebinin bilgilendirme ve irşad grubunun olması, bu grubun her platformda siyasi konularda bilgilendirme yapması lazım.

Alimlerin başında olacağı b grup başta radikal sünni hareketlerin toplantılarına katılıp Ehlibeyt mektebinin siyasetinin gerekçelerini tanıtması lazım. onlara sevgi ile yaklaşıp onları siyonist ajanların ellerine bırakmaması lazım.

türkiyede islami grupların haftalık dernek, ev vs toplantıları olur. hemen her cemaatte bunlar var. şahsen ben de her hafta böyle toplantılara katılırdım. bunlar bu toplantılarında artık cemaatin hassasiyetine göre konular işler sohpet ederler.

haksöz/özgürder'in de buna benzer dernek toplantıları seminerleri oluyor. ha şunu da diyebilirsiniz bunlar kim, kaç kişi ki! değer mi? bunların halktan tabanı yok.

ben bu görüşe de katılmıyorum. doğru bir haksöz ekibinin nurcu ya da tarikatçı türkiye halkının binde biri kadar bile taraftarı yoktur. ama bu sayıca böyledir. türkiye ve bölge siyasetinde ama o çoğunluk olan tarikat yada nurculuğun sözü geçmiyor. bir avuç terörist vahhabi öyle fitne inançları ekiyorlar ki ona kapılan bir grup gidiyor suriyede cehennemi boyluyor ardından onların intikamı ile binlerce genç daha silahı kapıyor koyun gibi onlarn peşinden cehenneme koşuyor.

o yüzden bu fitne ocaklarının ele alınması gerekiyor. eline silah kapmış vahhabinin karşısına geçip onu yolundan çeviremezsiniz, bu gün dünya istikbarı izin vermediği için bu fitneciler türkiyede adam öldürmüyorlar ama bu nihayete değin böyle gitmeyecek. bakın suriye kürtlerinden, türkiye sınıra sahip çıkamıyor türkiye suriye sınırı yoktur açıklaması geldi. yani bu ne demek, biz kuzeydeki kürtlerle birleşiyoruz. böylece israil elindeki büyük kürdistan fiili olarak oluşmada bir aşama daha geçirmiş oluyor. ondan sonra suriye ırak vb fitne ortamı iç savaş türkiyede de olmayacağının garantisini kim verebilir. işte o zaman haksöz/özgürder ekibi iş başı yapacak ve türkiyede vahhabi selefi teröristlerin fikir babalığını yapacak. bir zamanlar iran, vahdet inkılap diyen bu kimseler artık kahrolsun iranla da kalmayacaklar ve türkiyede Ehlibeyt taraftarı masum insanları din adına katline fetva verecekler. suriye'de tağut israil ve abdyi göremeyip onların silahtarlığını/tetikçiliğini yapan bu grup türkiyede de buna devam edecekler. yönetici üst kesimin ben öyle bir cesarete sahip olmadıklarını biliyorum. bunlar bir kere bile onca radikal islami hallerine rağmen hapis cezası almış değillerdir. o yüzden kendilerinin slah alıp terör eylemine katılacaklarına inanmıyorum ama onların gençlere tekfirci ve terörist fikirlerle kışkırtıp cinayete azmettireceklerine inanıyorum.

bu yüzden bu grubun haftalık sohbetlerine katılan bir Ehlibeyt tebliğ grubunun olmasının gereğine inanıyorum. türkiyenin her yerinde başını Ehlibeyt alimlerinin çekeceği bir tebliğ grubu oluşturulur. onlar bölgesel iş bölümü yapar. her bölgeden o ili ilçeyi sohbet grubunu tanıyan yerli Ehlibeyt dostu ya da oradan İslami hassasiyeti olan biriyle bağlantı kurup haftalık sohpet grubunu tespit edilir. sonra randevu alınır bir hafta o sohpet halkasında mikrofunu Ehlibeyt tebliğ grubu alır.

ben buna yanaşacaklarına inanıyorum.

üç yıldır görüşmediğim İHH sempatizanı bir dostum geçen gün aradı. dedi benim bedavam var biraz konuşalım. konuştuk da. 40 dk sürdü. faaliyetlerimizden söz ettim, haber kaynağı olarak on4'ü verdim. dedi ver frekansını biraz sövelim de rahatlayalım.

adam o kadar dolmuş ki iran ve hizbullah hakkında sövecek birisini arıyor muhatap bulamıyor türkiyede. ben de söversin işte dedim rahatlarsın rahatlayacağın bir haber kanalın da oldu. tv den ayarladı ve haberleri izleyeceğini söyledi.

ama ne kadar bilgi kirliliği oluşmuş. ne kadar dolmuş. sonunda her haberin yalanlarından beslendiklerini söyledim ve Allah'ın islamın vahdetin aleyhine olan ve zalimle birlikte olanlara lanet bela vermesi duasıyla konuşmayı bitirdik. yani bu eski arkadaşım ve samimiyetim olmasa böyle bir bağlantı olması mümkün değil.

şahsen ben böyle bir Ehlibeyt tebliğ grubunda faaliyet yaparım. ve baya da bir sünni grup sohpet halkasıyla bağlantı kurar randevu da alırım. ne olacak sanhi bir hafta bize zaman ayıracaklar onlar soracak biz cevaplayacağız bölgesel konular ve siyaset hakkında.

bunun çok etkili olacağına, kin neftet zehirlerini eriteceğine fitne tohumlarını bir süreliğine yok edeceğine inanıyorum. biliyorsunz fitneye karşı tedbir alınmak zorundadır. bunu :

"Sizden; hayra çağıran, iyiliği (marufu) emreden ve kötülükten (münkerden) sakındıran bir topluluk bulunsun. Kurtuluşa erenler işte bunlardır." Ali İmran 104.

ben fetva mercii değilim ama bu ayetten anladığım böyle bir etkinlik farzdır. eğer bunu yapan bir grup varsa diğer müslümanlardan (Ehlibeyt mektebi bağlılarından) bu farziyet/sorumluluk düşer. yok eğer kimse ilgilenmezse fitne ateşlerini söndürecek bir grup olmazsa işte o zaman tüm mektebin bağlılarında bu farz yapılmamış olarak sorumluluk boyunlarında asılı duracaktır.

Yorum

Bu insanlar hiçbir zaman irancı olmadılar.Devrimden sonra öyle göründüler ve ağabeyleri bunları iran'a gönderdi.Bunların deyimiyle bunlar hicret etmişler güya.İran da bunlar deşifre edilince avrupaya veya ülkeye geri döndüler.Kendi bölgelerinde İrancı geçinerek devrime sempezitan olanları etraflarında topladılar.Zamanla bu insanları devşirerek iran-hizbullah düşmanı yaptılar.

Senin işin yok gidip bunlara laf anlatacaksın.Git bakalım seni kırmızı halıyla karşılayıp can kulağıyla dinleyecekler.

Yorum

sen hiç haksöz ekibi içinde bulundun mu? ben o çevrede büyüdüm...

Yorum

"Selahaddin E. Çakırgil" dan bahsediyorum. neyse biz anlatmayalım sen anlat ne de olsa sen o çevreyi bizden iyi bilirsin.

Yorum

Çakırgil o çevreye sonradan geldi ben oradayken o yoktu. O irancıların daha da koyusu idi. haksöz çevresi onun kadar irancı olmadılar. Ama haksöz çevresinde islami fedakarlıklar önplandaydı

tek başıma benim yapabileceğim şey olaydı zaten burada yazmazdım.

ama bunu birileri yapmadıkça tüm doğru sahibi Ehlibeyt mektebi taraftarlarının sırtında yük.. ve yarın bu çevre silahlandırıp karşımıza teröristleri çıkardıklarında beni daha iyi anlarsınız...

Yorum

Hristiyan ama Napolyon ne demiş.. Para Para Para

Nerede büyük para ve rant varsa bu tür sahtekar din ve vicdan tacirleri orada olurlar fanatikleşirler.

Gün gelir başka yerde para kaynaı bulurlar sonrada değişmedik geliştik derler oraya geçerl ))

Bence bukadar kısa açıklanabilecek bişey...Sanırım hiçbir kardeşimizin itiraı yokturısa açıklamama

Yorum

BİSMİHİ TEALA
                HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN
                RABB'İMDEN SÖZÜN EN DOĞRUSUNU DİNLEYİP, HAKKI BATIL'DAN AYIRMAYI MUAVVAK KILSIN

Selamun Aleykum Aziz Canlar

ÖZGÜR DER EMPEYALİZİM VE SİYONİZİM'E OLAN MUCADELESİNDE Kİ SAPMALAR

[img width=800 height=600]http://s0.uploads.im/MPxcd.jpg[/img]

Aralık 2002-Çağlayan Meydanı-Özgürderin "Emperyalist Savaşa Hayır" pankartı arkasında Katil Abd Ortadoğudan Defol sloganları atıyorduk...

[img width=800 height=600]http://s0.uploads.im/Bzj1F.jpg[/img]

Sene 2005-Pankart Özgürder'e ait :" İran Suriye Lübnan'ı Kuşatan ABD Emperyalizmine Direneceğiz"

Allah MURTAZA AKSU abimden razı olsun... Bunların daha neye yama olacaklarını zamanla görüceğiz....

Allah'ın hidayeti ile olun...

Yorum

İnsanların bir kısmı hakkı hep uzaktan sevdiler. İmam Ali'yi sevdiler, fakat onu başından vurdular; ki onu vuran onu en çok sevenlerden biriydi. İmam Huseyn'i sevdiler, onu ve ailesinin hepsini birden yine onlar şehit ettiler. İmam Musa'yı sevdiler, fakat onu kendi elleriyle zehirlediler ve hatta öyle sevdiler ki onu öldürdükten sonra kabri başında göz yaşı döktüler.

İnsanlardan diğer bir kısmı da, hakkı zaten küçük bir menfaate satmak için beklemekteydi ve bugün onlara büyük bir fırsat verildi-ki onlar dinlerinden geçimlerini elde ediyorlar şimdi.

Bir kısmı da mutlaka korkutuldu, fakat Ammar'ın korkusu gibi bir korkuyla değil, Necranlı Hristiyanların korkusu gibi bir korku. Hakka teslim olmaktansa batıla boyun eğdiren bir korku.

Nihayet bir kısmı da zaten devletlerin atadığı kişilerin peşinde, Yezid'in askerleri gibidirler, hak iddiasında hakkı soldurmaktalar.

Yorum

Bunlar gibi hainler İslam düşmanı kurumlar ki çekinmeden diyebilirim ki bu tür yerler İslam dini düşmanıdır.
                    Çünki ümmeti birbirine kırdırırlar üç beşpara ve menfaat için.işleri güçri insanların saf kalplerini kandrıp istismar etmektir.
                    Samimi genç müslümanlara işi gücü olmayan insanları maddi durumu zor olan insanları özellikle cihad derler kandırırlar kardeş kanı akıttırıp cehenneme bilet aldırtırlar katil yaparak.

Ben şimdi gitsem milyon dolar var desem, 180 derece dönüp Esad iyiydi yanlıştan dönün derler. Tabiki Esad onurlu bir adam bu gibi yerlere yedirmedi para , halkına verdi.Bunlarda para aldıklar yerlerin düdüğünü öttürüyorlar.

Kardeşlerim bu gibi yerlerin gerçek yüzlerini tanıtmak ve anlatmak gerekmektedir.

Allah bunlar gibi takiyecilerin iç yüzlerini gösteriyor çok şükür ama anlayabilen akıllı müslümanlar görebiliyorlar.

Sen amerika afganistan da el kaide terörist de işgal et katliamlar yap, suriyede özgürlük ordusu de el kaide ye destek ver verdir.artık anlamalı müslümanlar bu tür yerler kafirlerin maşalarıdırlar. katliamlarla vicdan ve ruhtan yoksun eylemlerle islam dinini dünyada katliam canilik olarak göstermektedirler.

Bunlarla aynı yerde olan birde imkander derneği var. bu gibi yerleri devlet kontrol etmeli açıkça terörizm ve insan katliam eylemlerini islam adına altındaki videoları kahramanlık gibi gösteriyorlar sitelerinde sosyal paylaşım ağları sayfalarında.

Bizler çıkıp kahrolsun savaşlar. kahrolsun amerika israil desek , Türk bayrağını açsak solcu derler provakatör derler tutuklarlar.zaman ahir zaman bu zamanlar Hadislerde belirtildi.

Yorum

bunlardan biriyle tartışmayı denediniz mi?

ben haksözden mi bilmem ama dün tramvayda birini gördüm bakım cep tl dan haberlere bakıyordu. dikkatimi çekti akit gazetesini takip edioyr. bir zamanlar okuru olduğumdan dikkatimi çekti ve laf atmak için cesareti topladım. hiç tanımadığım birine dedim vakiti takip mi ediyorsunuz.

hemen cevabını beklemeden tereddüdünü kırmak için dedim Suriye konusunda Türkiyeli Müslümanlar neden ABD ve İsrail'in yanında yer aldılar?

konuyla hiç alakası olmayan bir açıklamalar zincirine başladı. özetle: türkiye çok uyanı. Erdoğan çok uyanı. ABD istiyor ki Suriyeyi Türkiye vursun, Tr de ABD'yi suriyede ateşe atacak kendisi kenarda duracak. .

baktım konuşmalarına hayretten dona kaldım. yani suriyeyi vurmak kesin Allah'ın emri, bunda hiç düşünecek tartışacak nokta yok, ama kimin nasıl vuracağı çok derin stratejik bir olay. ve tr bu konuda çok başarılı bir siyaset güdüyor.

dedim Mısırda kötü olan ve hep de eskiden beri kötü olan ABD ve İsrail Suriye'de nasıl iyi hale geliyor onun yanında yer alıyor Müslümanlar?

demesin mi Mısırda darbeyi Rusya yaptı!

şok üzerine şoklar yaşarken ben, demesin mi bir de senin dünyadan haberin yok hiç internete girmiyor hiç haber izlemiyor musun? Esadın nasıl katil olduğunu nasıl cana kıydığını.

ve bir de şunu demesin mi:

"bir gazeteci Esad'a sordu halktan yüzbinlercesini katlettiniz, masum çocukları katlettiniz pişman mısınız? acımıyor musunuz? Esad demiş ki hayır!"

aynen böyle dedi. dedim bu haber nerede geçti? tüm kaynaklarda dedi. bir tanesini videoasunu ver bana esadın konuşmasının dedim. veremedi.

İran da diktatör halkını katlediyor orada da demokrasi yok dedi. şokların zirvesinde gezinirken, dedim kaç kişiyi ne zaman öldürdü halkından?

dedi müslüman mücahidlerden 6 kişiyi öldürdü ya. dedim devlet de uluderede 25 kişiyi öldürdü. o dedi ordu içindeki hainler. onları türkiye temizliyor. dedim iran için neden öyle düşünmüyorsun? da devlet katliam yaptı ...

mısır konusunda dedim madem rakip olan Rusya darbe yaptı o zaman ABD neden buna darbe demedi? dedi Rusyadan korkuyor. Dedim Mısırda Rusyadan korktuğu için darbe bile diyemeyen ABD Suriye'de Rusyadan korkmuyor mu müdahale edeceğim diyebiliyor?

bir de dikkatimi çeken Rusya iran Suriye ve Ermenistan birlik olarak adlandırıyor karşı cephe olarak görüyordu. bu kişi dini hassasiyetleri olan biriydi. sen dedi cumhuriyet aydınlık gibi solcu müslüman olmayanlara kan!

sorduğum sorulardan mı bunaldı yoksa gerçekten Esad'ı katil bildiği ve benim Esad'ı savunduğumu gördüğünde ciddi olarak gerildiğinden mi ne oldu bir anda gergin bir ses tonuyla keselim konuşmayı çok geriliyorum dedi. ben de bir daha ağzımı açmadım. ayrılırken içinde karşı tarafa karşı kin kalmasın diye elimi uzattım hakkını helal et benim varsa helal olsun dedim. musafaha yaptık ayrıldık.

ayrıldıktan sonra düşündüm. Fitne nedir diye? işte dedim fitne budur. iki müslümanı meselelerini konuşamayacak kadar ayrı düşürmek! meseleleri konuşurken bir tarafın gerilip konuşmaya tahammül edememesi..

fitne adam öldürmekten beterdir. işte bu hal müslümanları birbirine düşüren binlercesinin kanını döken bir fitnedir. ABD ve siyonsitler gerçekten hedeflerine ulaştılar.. bu yüzden Suriye fitnesinden uzun devşirmeler için, suriye sorunu kolay kolay hallolmayacak...

Yorum

"İki müslüman". Büyük iddia.

Yorum

Suriye konusunda yanımızda olmayanları Müslüman görmüyor musunuz hocam?

Yorum

Aziz kardeşim sorunuza cevap vermek isterim.

Bizler kimin müslüman olup olmayacağına karar veremeyiz, bırakalım bu karar verme ağızlarını bize yahudilerin yerleştirdiği sapkınların sözlerini..Bir müslüman hakkında ahireti ve imanı hakkındaki kararları ancak ve ancak Allah c.c verir.Bizler sadece yanlış yoldalar şirkteler mürtedleşiyorlar münafıklaşıyorlar günah ve ah alıyorlar diyebiliriz.ama ancak karar mührü hükmün sahibi sadece Allah c.c dur.

Ben Sünniyim Ehl-i Sünnet itikadında imanı hakkında kimsenin karar ve hüküm veremeyiz, bir adam son anında hayatının tövbe edebilir Allah affedebilir kul hakları harici tabiki.oa ahirette kime ne hakkı varsa helalleşmesine bağlıdır.

Ancak Suriye konusunda bir gerçek varki, Suriye de bir bölünme parçalanma mezhep savaşları kimin işine yarar ve kime zarar verir demeliyiz en önemli sorumuz bu olmalıdır.

Suriyede bir mezhep savaşı Allah c.c korusun Ehl-i Sünnet ve Ehl-i beyt inancında Peygamber Efendimize iman eden müslümanları karşı karşıya getirir bu bir zulm kardeşi kardeşe kırdıkmak ve ihanettir.

Suriye konusunda Suriye de kim kimlerle savaşmaktadır? bir tarafta kendilerine müslüman diye hitap eden Selefiler Vahabiler bir tarafta milliyetçi amerika ve israil yanlısı büyük israil tabanı olan kürdistan kurmak isteyen pyd ciler eski pkk cılar..

Vahabiler değilmi insanları sorgusuz sualsiz kafalarını kesip öldüren kurşuna dizen? Sahabelerin kabrlerine ve kutsal emanetlere küfür eden onları yakıp yıkan kıranlar değilmi? Bir çok sahih hadisi yok diyen , mezhep imamlarını ve 12 imamıda yok sayan israil ve ilgiltere ajanlarının dinimizi kötülemek ve radikalleştirmek için kurdurdukları Vahabiler değilmi?

Ben Sünniyim evet ama benim için şuanda orada Ehl-i Beyt itikadındaki kardeşlerim müslüman kardeşlerimdir.Suriye konusunda Türkiye de alınan bilgiler haberler sizce gerçeklermi?Dünyanın dört bir yanından yüce sevgi şefkat dinimizi terör ve katliamlarla teröristler diye nitelendirten vahabiler toplanmış paralı teröristler zorbalık ve caniliklerle katliamlar yapıyor batının medyası onların yaptıklarını Suriye ordusu yapıyor diye göstermekteler!!!

Allah aşkına sizce Esad bindiği dalı insanlarını kesermi katledermi? Bu Esad değilmi bir çok orduda önemli görevleri Sunnilere veren????
                            Ben Esad iyi veya kötü diyemem mükemmel hiç bir lider yoktur.bunu en iyi Suriye de yaşayan kardeşlerim,z bilirler.Ancak yapmayalım bu amerikan israil avrupa oyunlarına gelmeyelim kardeşlerim.

Kardeş kardeşi öldürürmü? her iki tarafta Ya Allah ya Muhammed diyorlar ve savaşıyorlar birbirlerini öldürüyorlar!!!! ben inanıyorum ki göklerde melekler bizlere nasıl bakıyorlardır???????Rabbimiz Resulumüz ne diyordur bizlere?????????????

Velilerin babası Seyitlerin babası Hz. Ali mübarek yoluna canımız feda olsun Hz. Hamza ne diyorlardır???

Şehitlerin yiğidi şeht olupta dirilen mübarek Neffel ne diyordur????

O mübarekler müslüman müslümanı öldürsün camiler kurşunlansın diyemi şehit oldular mücadele ettiler?Ben diyorum ki birileri zengin oluyor Allah ın adını namazı ezanı kullanarak!!!!savaşlardan çıkarlar alıyorlar...

Bizim Resulumüz değilmi Efendimiz Uhut savaşında mibarek dişi yere düştüğünde ona taş atan put pereslere rahmet dileyen iyilikler dileyen o anda onlara dua eden ? Allah ın gazabı onları bulmasın diye!!!!!

Yorum

Kesinlikle haklısın canbolat95. Belki de hesaba katılmayan çok önemli bir konu var, gözden kaçırılan: Bu savaşta taraflardan biri samimi değil. İtidal çağrısında bulunan Sünni hocalar ve müftüler birer birer öldürülüyor. (Bu aynı zamanda senin sorunun cevabıdır @selmancan.)

Bu savaş gerçekte bir mezhep savaşı da değildir; zira canbolat95 gibi müslüman bir kardeşim, mezhebe bakmadan bu konuda gayet doğru bir sonuca ulaşmış; buradaki savaş Hüseyin ve Yezid savaşıdır ve Yezid'in yanında yer alan da müslümandan saymasın kendini; o yüzden bu konu esasta mezhep konusu değildir, hak ve batıl konusudur. Bu nedenle de aklı başında olan, samimi olan Ehl-i Sünnet mensupları bu fitneden uzak duruyorlar.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X