Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Reyhanlı Kaymakamı teröristlerle aynı karede !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bismihi Teala
    HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S)'A OLSUN LANETİ DÜŞMANLARININ ÜZERİNE OLSUN
    RABB'İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM

Selamun Aleykum Ey Aziz Canlar, Değerli Müminler;

Ehlibeyt (a.s) Haber Ajansı ABNA- Fotoğraflarda Kaymakam'ın makamında Güler ile birlikte görünen Libya asıllı El Kaide üyelerinin El Kaide'nin silahlı timlerinde görev yaptıkları ikinci resimde açıkça görünüyor.

Teröristlerin Reyhanlı kaymakamı ile ne görüştükleri ve bu ziyareti hangi amaçla yaptıkları gizemini koruyor.

Reyhanlı'da iki gün önce meydana gelen, 50 yurttaşımızın ölümü ve yüzden fazla insanın da öldüğü bombalı saldırıda hükümet ısrarla Suriye'yi suçlarken, El Kaide ve içinde olduğu Özgür Suriye Ordusu (ÖSO)'nu saldırının dışında tutmaya azami özen göstermişti.

Daha önce 9 Türk uyruklu vatandaşın gözaltına alındığını bildiren İçişleri Bakanı Muammer Güler, bu sabah gözaltı sayısının 17'ye yükseldiğini açıkladı. Ancak, gerek hükümet yetkililerin gerekse Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler'in aşağıda yayımlanan fotoğraflarla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

İşte o fotoğraflar:

Önce:

[img width=450 height=272]http://www.odatv.com/images/resimler/bar-1(1).jpg[/img]

Sonra:

[img width=450 height=301]http://www.odatv.com/images/resimler/odatv.jpg[/img]

Allah'ın hidayeti ile olun...

Ynt: Reyhanlı Kaymakamı teröristlerle aynı karede !

Bir kaymakam halktan herkes ile görüşebilir ve teröristlerin alnında '' terörist'' yazmaz! Öküz altında buzağı aramaya gerek yok!

Yorum

öküz altında buzağı aramazsan reyhanlı katliamı gibi çok katliamlar yaşanır
      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=Allame link=topic=24850.msg168125#msg168125 date=1371330474]
        Bir kaymakam halktan herkes ile görüşebilir ve teröristlerin alnında '' terörist'' yazmaz! Öküz altında buzağı aramaya gerek yok!
        [/quote]

Aziz kardeşim ey Adem oğlu senin ilk önce itikatta fıkhını sormak lazım.. sen Ehl-i sünnet itikadındanmısın yoksa Selefimisin?Artık ben sadece Suriye konusunda bu soruyu soruyorum tartışmadan önceç yok eğer Selefi isen senin ile konuşmaya değecek ne varki? Siz değilmisiniz Kabe'de yıkımlar yapan tahribatlar yapan Sahabelerin kabirlerini yıkan tahrip eden ?

Bir kaymakam herkesle görüşür doğru ama neden rehhanlı katliamında bir vatandaş ile böyle bir karede yer almamış bu kaymakam??????
        Beni soracak olursa ben Hanefi mezhebindenim.Suniiyim Ehli Sünnet itikadındayım.
        Ancak bu tabloyu göremiyormusunuz? 1967'de amerika suriyenn ve arap dünyasının dağıtılmasını ve işkalini iç karışıklarla olacağını planını yapmış bile.Sen suriye'de halen bir özgürlük mücadelesimi var sanıyorsun?
        Suriyenin bir hatası oldu evet ama devletinin yıllarca pkk yı gözetti ancak şimdi bakın kendisine döndü kürtlerin şerri.ama bunda Suriyeli kardeşlerimin normal vatandaşın hatası suçu varmı?Suriye'de İslam düşmanı suudi rejimi destekli Selefi Vahabilerin ve PKK ve büyük israilin kurulması ile çalışan onursuzlar para için imanını satmış köleler katiller vardır.

Bana ve artık insanlara hikayeler okumayın lütfen. Türk hlkı artık yemiyor bu yalanlarınızı.Benim ödediğim vergilerimle bu teröristlere Suriye de para veriyorsunuz el altından herxzaman.neden Suriye de kardeşlerimi öldürsünler Ehl-i Beyt kabirlerini ve amanetlerini yıksınlar tahrip etsinler kadınlara tecavüz etsinler ve çocukları öldürsünler diye.

Size açıkça söyleyim AKP bunların başıda ve kafirlerin kuklasıdır.Eğer mekanı cennet olsun Erbakan Hoca Efendi olsaydı bu böyle olmazdı Amerika ıraka bile giremezdi!!!!!
        Allah aşkına ahireti ve hesabı düşünün ve oturun doğru yola dönün

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X