Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İran: Bölgedeki Amerikan üslerini anında vururuz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İran: Bölgedeki Amerikan üslerini anında vururuz

Qum bakıyorum, kendini yırtıyorsun ben atılayım diye... farklı fikirlere, düşüncelere, bakış açılarına (hadi saygıyı geçtik-zaten senden beklenmez) tahammül bile yok yani.. ne olacak atınca, benim düşüncelerim değişecek mi?? Çok sevdiğin Beşar Esad'ın diktatör kafasınımı taklit ediyorsun???

Yorum

evet tabi ki... Senin tayyip gibi özgürlükçü görünüp milleti sus pus yapacağıma açık açık fikrimi söylerim atılması gerekir diye yönetim yapar. hem ben senin atılmanı istemekten daha çok atıldığını hatırlıyordum onu öğrenmek istedim. atılan bi daha gelemiyordu da değişti mi yoksa gözden mi kaçtı diye...

yoksa kimseden korkmadığımı farklı fikirleri tabi fikirse cevaplamada başarılı olduğumu bilirsin..

Yorum

SENDE HAFIZA KAYBI VARDI AMA DAHA DA İLERLEMİŞ BEN YOKKEN!

SANA DİKTE EDİLEN, BEYNİNE KAZINAN DÜZ DÜŞÜNCELERİ BURDA SAVUNUYORSUN İŞTE, BAŞKA DA BİRŞEY YAPTIĞIN YOK!

Yorum

sen atılmış mıydın atılmamış mıydın ben sordum. atıldın demedim son zamanlar takip edemedim baya gergindi yazıların. o yüzden sordum...

Yorum

Ben anlamıyorum tayyibi savunan adam burada İran aleyhtarı konuşuyor ya çok saçma,insander neren düzgün önce kendine bak da sonra diğer kişilere laf at ...
            Haktır Allahım Muhammed mahım
            Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X