Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

AKP SELEFİLERLE KOL KOLA: EL KAİDELEŞEN AKP

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: AKP SELEFİLERLE KOL KOLA: EL KAİDELEŞEN AKP

Elbette klavyeye basmak parayla degil o yuzden onune gelen yazıyor iti de kopegi de...

bu cemaatleri dısardan tanıyan herkesin bılecegı basit bilgileri gelmiş yazmış bi halt biliyor gibi.

hangisinden başlıyayım bilmiyorum ki, herhalde Allah akp nin ve bu yazıyı yazanın belasını versin diyerek başlamalıyım...

Öyle tezatlıklar var ki birbirini tekfir eden gruplar bir arada gosterilmiş..

Mesela Abdullah Yolcu Gurabacılar yani el kaideyi hayatta sevmezler, zira suudun hapishanelerinde el kaide elemanları doludur..

Ubeydullah Arslan belkide hakkında yazıdaki tek dogru bilgi verilen adam, ama bu adamın 360 derece dondugunu herkes bilir..
    [color=rgb(68, 68, 68)][/color]
    Abdullah palevi degil Alaaddin palevi bu adam nerde şu anda biliyormusunuz ? bu adam şu anda tc zindanlarında hapiste yani ve bu adamı akp içeri aldı

Murat Gezenler tayfası, bu adamlar el kaideyi, usame bin ladeni, molla omeri tekfir ediyorlar

Alparslan -Kuytul bu adam usame bin laden için soyledikleri olumsuz cumleler videolarda mevcut (istenirse link verilir )

ve favorim ebu hanzala yani halis bayancık bu adamın cemaati tekfirci bir cemaattir, erdoganı, gül'ü meclisdeki herkesi tekfir ederler, hatta bunları tekfir etmeyeni bile tekfir ederler

ve işin daha komigi hani kırmızı yazılarla yazmış ufukalp bu adam serbest bırakıldı plan var vs diye, bu adam şu anda nerde biliyormusunuz 1 yıldır hapiste serbest bırakıldıktan sonra geri aldılar içeri adamı, velhasıl kelam dedigim gibi klavye bedava isteyen [color=rgb(68, 68, 68)]diledigini yazıyor, iti de kopegi de, pjak lısıda...[/color]

http://www.youtube.com/watch?feature...;v=JSmUw3OzKq0

NUSAYRİ YALANI

Yorum

Salim! sen yazmak istemiyorsun sanırım. eğer fikirlerinden ve tespitlerinden dolayı sen birilerini it köpek diye niteliyorsan site yönetiminin buna müsade etmeyeceği açıktır. buna rağmen bile bile böyle yazman, aslında ben yazmak istemiyorum, beni şutlayabilirsiniz bir fikir söylemediğimden dolayı kaybım olmaz, demek istiyorsun.

bu ise sahip olduğun doğrulara ihanettir. bir insan bir doğruya sahipse onu başkalarına anlatmak zorundadır ki Allah ondan bu doğruyu alıp kendisinden daha layık birine vermesin...

it köpekleri atsan güzel bir münazara olacak ve biz farklı iddialardan bazı şeyler öğrenme fırsatı bulacağız...

benim soracağım soru bi kimsenin hapiste olmasıyla AK PARTİ taraftarı olması çelişki midir?

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=23863.msg160023#msg160023 date=1346483104]
        Salim! sen yazmak istemiyorsun sanırım. eğer fikirlerinden ve tespitlerinden dolayı sen birilerini it köpek diye niteliyorsan site yönetiminin buna müsade etmeyeceği açıktır. buna rağmen bile bile böyle yazman, aslında ben yazmak istemiyorum, beni şutlayabilirsiniz bir fikir söylemediğimden dolayı kaybım olmaz, demek istiyorsun.

bu ise sahip olduğun doğrulara ihanettir. bir insan bir doğruya sahipse onu başkalarına anlatmak zorundadır ki Allah ondan bu doğruyu alıp kendisinden daha layık birine vermesin...

it köpekleri atsan güzel bir münazara olacak ve biz farklı iddialardan bazı şeyler öğrenme fırsatı bulacağız...

benim soracağım soru bi kimsenin hapiste olmasıyla AK PARTİ taraftarı olması çelişki midir?
        [/quote]

ben burda bir uyeye dediysem eyv sorun yok.

ama burada kalkıp suuda tayyibe veyahut daha kotu birisine bunlar amerikan ajanı demek mi daha agır yoksa makale yazan ve pkk lı olan bir yazara bunları demek mi..

neyse sorunuza cevap vereyim.

hani duz bir mantık var siz de esadın devrilmesini kim istiyor diye ? işte bu mantıktan giderseniz kendi metodunuzla bulursunuz.

Bir iranlı yı iran devleti hapise atıcak, ve bu adam iran devletini yıkmakla suclanıcak, ailesiyle gorusturmeyecek hatta ziyarete gelenlerden bazılarınıda hapise alıcak, peki sizce bu durum hangi ahval dir ?

ayrıca bir yazara bu kadar hassas olunacagına aise anamız ile omer r.a hassas olunsun en azından onlar musluman olduklarını soyleyenlerın ornek aldıgı kişiler, digerinin ise muslumanlık gibi bir iddiası yok.

NUSAYRİ YALANI

Yorum

ben hiç kimseye (Kur'an'ın tescilli hayvanları Furkan 44 Araf sanırım 172 idi) hariç it köpek denmesi taraftarı değilim. ben kimseyi savunmadım da eleştirmedim de yukardaki mesajımda. senin lehine sana akıl vermeye kalktım ama haddime değilmiş. sen yazmak istiyorsan burda site kurallarına dikkat etmelisin dedim. ben öyle yapıyorum da burada kaldım yoksa ben de atılır giderdim...

şimdi biri bir ülkenin zindanına atılsa bu onun devletle (derin sığ ayrımını dikkate alarak diyorum) alakası yoktur, devlet bunu, bu devleti kullanmaya çalışmıyordur ya da anlaşmalı içeri atmalar yoktur demiyorum.

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=23863.msg160027#msg160027 date=1346484957]
            ben hiç kimseye (Kur'an'ın tescilli hayvanları Furkan 44 Araf sanırım 172 idi) hariç it köpek denmesi taraftarı değilim. ben kimseyi savunmadım da eleştirmedim de yukardaki mesajımda. senin lehine sana akıl vermeye kalktım ama haddime değilmiş. sen yazmak istiyorsan burda site kurallarına dikkat etmelisin dedim. ben öyle yapıyorum da burada kaldım yoksa ben de atılır giderdim...

şimdi biri bir ülkenin zindanına atılsa bu onun devletle (derin sığ ayrımını dikkate alarak diyorum) alakası yoktur, devlet bunu, bu devleti kullanmaya çalışmıyordur ya da anlaşmalı içeri atmalar yoktur demiyorum.
            [/quote]

benim diyaloglarda ne kadar hassas oldugumu iletimi okuyan varsa şayet bilir, en azından hiç bir konuda anlaşamasakta ufukalp'ın bunu inkar edecegini sanmıyorum.

---

birde ayrıca hiç farkettinizmi qom u aşk bu adamın yazısında yazdıgı kişiler hemen nerdeyse hepsi kürt ve yazıyı yazanda pkk cı, duz mantık gıdersek gene pkk en cok neyden cekinir ? islami oluşumlardan cunku zamanında en fazla darbe pkk ya gene kendi insanından yani musluman kurtlerden gelmiştir, bugun okudugum haberde pkk dini kanal kurmuş yezidilik ve zerdustluk uzerine, yani velhasıl kelam bu adam ister ki musluman kurtleri kotu olarak ve sistemle butuncul olarak lanse etmek pkk ya bir cok avantaj saglayacaktır.

NUSAYRİ YALANI

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X