Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

bilgisayar virüsü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bilgisayar virüsü

selamun aleykum
    benim bilgisayarim virüs almis, bilgi sayari geri terihede aldik, olmadi, virüsü silmek icin bir program lazim icinizde bilen varsa yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekurler.
    we selam

Ynt: bilgisayar virüsü

Bilgisayarınızı formatlayacaksınız,başka çaresi yok......bu iş için de bir bilgisayarcı ile görüşeceksiniz..........
    Bilsem hemen yapardım,ama ben de bilgisayarcılardan yardım alarak yapıyorum bu işleri...........

Yorum

Ynt: bilgisayar virüsü

bir antivirus programı yükleyerek virusleri temizlemeyi deneyebilirsiniz.

www.inndir.com vb download sitelerinde
      antivirus kategorisinde bir çok antivirus rogramı var
      bazıları free bazıları trial (belli bir süre 20 gün gibi kullandıktan sonra lisans isteyen)
      bazıları da tamamen lisans la çalışan.

olası aksaklıklara kaşı
      bilgisayarınzdaki öenmli dosyaları yedekleyin
      bunun için
      1- bigisayarınızın diski birden fazla bölmeli ise (C,D) gibi
      D diskine bir klasor açıp oraya kopyalayın önem arzeden döküman resim vs bilgilerinizi.
      2- bir flach bellek alıp ona yedekleyin
      3- bilgisayarınızdaki dvd yazıcıyı kullanarak DVD ye yakın
      4- gmail gibi bir yüksek kapasiteli mail alanı veren yerden mail adresi eninip kendi kendinize mail atarak önemli doaylarınısı yedekleyin.

bir den fazla seçeneği yaparak yedeklerinizi sağlama alın.

ondan sonra virus vozarsa bozsun formatlatıp yeniden tertemiz hale getirebilirsiniz.

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X