değerli abilerim-kardeşlerim bilgisayarıma bulaşan virüs beni deli etti bu internet sayfasını bile 10dk dan fazla bir sürede açtı hangi virüs programı kullanmam konusunda bana yardımcı olacak biri varsa gerçekten çok güzel olur şimdiden teşekkür ediyorum allah razı olsun..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
virüs programı
Daraltma
X
-
Ynt: virüs programı
sevgili kardeşim Kaspersky kullanmanı tavsiye ederim. aşağıda link veriyorum, tıklarsan yükleye bilirsin
Kaspersky antivirus indir
Kaspersky antivirus indir (2)
-
kardeşim hiçbir antivirüs tam anlamıyla sorunu çözmez, ben en iyi çözüm olarak deepfreeze'i öneririm C'ye kur yeter, virüs girişini önemli düzeyde engelliyor.
Ama önce format at veya virüs taramasından geçir.
Ama illa antivirüs kullanacaksan en hafif olanı eset'i kullan.
Yorum
-
[quote author=Elmeddin link=topic=16600.msg103760#msg103760 date=1284106632]
sevgili kardeşim Kaspersky kullanmanı tavsiye ederim. aşağıda link veriyorum, tıklarsan yükleye bilirsin
Kaspersky antivirus indir
Kaspersky antivirus indir (2)
[/quote]
Elmeddin dediği proğram gayet güzel ama yeterli değil bende viruslu dosyayı elmeddin taratması için msn yolladım ama Kaspersky virus bulamamıstı.
[quote author=mufaddal link=topic=16600.msg103762#msg103762 date=1284106837]
kardeşim hiçbir antivirüs tam anlamıyla sorunu çözmez, ben en iyi çözüm olarak deepfreeze'i öneririm C'ye kur yeter, virüs girişini önemli düzeyde engelliyor.
Ama önce format at veya virüs taramasından geçir.
Ama illa antivirüs kullanacaksan en hafif olanı eset'i kullan.
[/quote]
Deepfreeze'yi önermem proğram yüklemek veya silmek için önce Deepfreeze'yi kapatıp/açmak gerekiyor ve bunu yapmak içinde her seferinde pc reset atman gerekir ve virüsler yine bulasıyor internet cafe'de çalışırken buna şahitde olmuştum.
Ben avast antivirus proğramını kullanıyorum memnunumda aynı zamanda ama bilgisayarı yavaslatıyor avast. Eğer bilgisayarına güveniyorsan Avastı kullan lisansı istersen msn'den veya E-mail ile yollarabilirim. Avast ev kullanıcılarına ücretsiz lisans veriyor.
Yorum
-
[quote author=Qom_u_aşk link=topic=16600.msg103924#msg103924 date=1284168615]
o zaman bzim külüstüre bir gün izin verelim. avastla bi tanışsınlar. virüslerle güreşsinler bakalım sonuçta kim yenecek..
ben alayım linkle ücretsiz lisans mı ne işte ondan bir adet...
[/quote]
tabiki abi proğramı indirme linkini ve lisansı e-mail olarak yollarım birazdan
Yorum
-
Biraz geç oldu ama bende bir öneride bulunmak istedim ola ki başka arkadaşlarda ihtiyaç duyabilirler diyrekten
ComboFix tavsiyemdir, tam anlamıyla antivirüs değildir ama bir çok virüsü kolaylıkla siler hatta antivirüs programlarının silemediklerini bile. link falan eklemiyorum çünkü hem ücretsiz hemde boyutları küçüktür. google den bakabilirsiniz
Allah'a emanet olun...
Yorum
-
some installation files are corrupt =Bazı yükleme dosyaları bozuk diyor
ComboFix indirme ve kullanma sırasında bilgisayarınızda kurulu olan antivirüsü kapatmanız veya devre dışı bırakmanız gerekiyormuş. bide öncesinde java sun son sürümü yüklü olmalı bilgisayarınızda.
indirmiş olduğunuz ComboFix'i silip veya kaldırıp yukarda anlattığım şekilde bi deneyin isterseniz. Bu arada ben çok kullandım ama böyle bir sorun hiç yaşamadım. umarım olurAllah'a emanet olun...
(not: Bunların hiçbiri olmazsa güvenli modda kurmayı denersiniz artık oda olmassa Trend Micro HijackThis i kurun bence )
Yorum
Yorum