Ynt: Neden Peygamber kelimesini kullanıyorsunuz ?
[quote author=MEKTEB-I SHIA link=topic=12028.msg72948#msg72948 date=1266503604]
ALLAH'IN C.C SELAMI BEREKETİ PEYGAMBER s.a.a VE EHLİBEYTİ a.s ve siz değerli kardeşlerimin üzerine olsun..
HAKKULBEYANa hitaben;
Şia Mektebi Sitesinin yöneticilerindenim ve bu yazdığınız yazıda bize cevap hakkı doğmuştur.
Şia Mektebi bana iftira attı demekle bizleri büyük zan altında bırakıyorsun..
Diyorsunki Bizler Aynı Kişiler değiliz. bende yazdım ki Aynı ip üzerinden girilmektedir. ve farklı kişilikler sergilenmektedir.
Diyorsunuz ki Biri Annem Biri Babamdır. bende diyorum ki , Sizin yazdığınız yazıları destekliyor ve övgü yağmuruna tutuyor ve birde size kardeşim diye hitap ediyor. Şimdi ya Annem ve babam dediğiniz insanlar sizin gerçekten kardeşiniz ya sizi tanımıyor yada farklı kişiymiş gibi davranıyor. buna neden gerek duyuluyor acaba hangi anne baba evladına kardeşim diye hitap etmektedir. ve aynı zamanda diyorsunuz ki bazen muğla ve izmirden giriyorlar bende diyorum ki izmir muğla arasında mesafe gözle görülecek kadar yakın sayılmaz. TTNET nasıl bir sistem geliştirdide hem muğladan hem izmirden girdiğinde her girdiği ip adresleri aynı olmaktadır..????
bana iftira atıldı diyorsun.. bu kişiliği sergileyen ve kabullenmeyen sana ne gibi iftirada bulunduk herşey göz önünde.
sizin kişiliğinize gelince yazdıklarınızı doğru bulan ve sizi destekliyoruz diyenlere hoşnut oluyorsunuz ama ne hikmetse sizi desteklemeyenlere "lanet "
OKUYORSUNUZ.. düşüncelerinde sabit isenn.. seni benimseyen insanlarla paylaş , benimsemeyenlerede zorla empoze etmeye ÇALIŞMA..!!!
ve birkez daha diyorum HADDİNİ AŞMAA..!!!
bu şekilde yaparak isim karalaması yapmaya calısma..!!!!
sevgili welayet.com sakinleri bu durumdan dolayı kusura bakmayınız.. ve sizden ricam bu tip karalama olaylarına musade edilmesin.. fırsat verilmesin..
hayırla ve esenle kalın. Selamun Aleykum...
[/quote]
BİR KİŞİNİN ANNESİ BABASI OLMASI ONUN SİZİN MÜSLÜMAN KARDEŞİNİZ OLMADIĞI ANLAMI MI TAŞIYOR SİZCE ??
Siz cennette annenize ANNE Mİ DİYECEKSİNİZ ; YOKSA KARDEŞİM Mİ DİYECEKSİNİZ ;
AYRICA BEN mecburmuyum ailemi İNTERNET ORTAMINDA DEŞİFRE ETMEYE ;
BİR EVİMİZ MUĞLADA BİR EVİMİZ İZMİRDE HER DAKİKA AYNI ANDA YAŞAMIYORUZ ;
Biri mobilmodemden giriliyor MUĞLADAN diğer izmirden giriliyor ;
4 tane de herkese özel bilgisayar var ;
BENİM MESAJLARIMA DESTEK YAZMA amaçları SADECE KENDİLERİNİN DE BU FİKİRDE OLDUKLARINI ALEMİ MÜLKE ŞAHİD ETMEKTİR ;
ayrıca BAŞKA KİŞİLERİNDE bu fikriyata sahib kişilerin olduğunu görmelerini sağlamaktır :
ANNEM BABAM DİYE FİKİRLERİNİ SÖYLEYEMECEKLER Mİ ???
HakikateN ÇOK HAKSIZLIK YAPIYORSUNUZ ...
BEN BUNU BURADA DA AÇIKLAMAZDIM AMA ŞİA MEKTEBİ DİYE konu açanlar yüzünden açtım ...
AYRICA BEN GERÇEKTEN KÖTÜ NİYETLİ VE SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ FİTNECİ BİRİ OLSAM
HER YERDE AYNI NİCKİ KULLANMAM ;
atıldım mı DEĞİŞTİRİRİM NİCKİMİ GİRERİM ;
Kendi sitemede bakarsanız hubbulmuhsin ,katmer ,hakkulbeyan ve aynsultanı görürsünüz ;
BEN LANETİ YALANCILARIN ÜSTÜNE OKUDUM
ALLAH'IN LANETİ YALANCILARIN üstüne olsun dedim
kabul ettiğinize GÖRE yalancı olduğunuzu da kabul ediyorsunuz ;
GERÇEKTEN ÇOK ÇİRKİN ;
GERÇEKTEN ÇOK KIRICI ;
ALLAH ADINA YEMİN DE ETTİM
İNANMADINIZ
daha da inanmıyorsanız gelin tanıştırayım sizleri gerçek NİCKLERİN GERÇEK SAHİPLERİ İLE ;
Ama SİZİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM
DEDİKLERİMİN DE SONUNA KADAR ARKASINDAYIM ;
haddi aşan ŞÜPHESİZ YALANCI VE İFTİRACILARDIR ;
[quote author=MEKTEB-I SHIA link=topic=12028.msg72948#msg72948 date=1266503604]
ALLAH'IN C.C SELAMI BEREKETİ PEYGAMBER s.a.a VE EHLİBEYTİ a.s ve siz değerli kardeşlerimin üzerine olsun..
HAKKULBEYANa hitaben;
Şia Mektebi Sitesinin yöneticilerindenim ve bu yazdığınız yazıda bize cevap hakkı doğmuştur.
Şia Mektebi bana iftira attı demekle bizleri büyük zan altında bırakıyorsun..
Diyorsunki Bizler Aynı Kişiler değiliz. bende yazdım ki Aynı ip üzerinden girilmektedir. ve farklı kişilikler sergilenmektedir.
Diyorsunuz ki Biri Annem Biri Babamdır. bende diyorum ki , Sizin yazdığınız yazıları destekliyor ve övgü yağmuruna tutuyor ve birde size kardeşim diye hitap ediyor. Şimdi ya Annem ve babam dediğiniz insanlar sizin gerçekten kardeşiniz ya sizi tanımıyor yada farklı kişiymiş gibi davranıyor. buna neden gerek duyuluyor acaba hangi anne baba evladına kardeşim diye hitap etmektedir. ve aynı zamanda diyorsunuz ki bazen muğla ve izmirden giriyorlar bende diyorum ki izmir muğla arasında mesafe gözle görülecek kadar yakın sayılmaz. TTNET nasıl bir sistem geliştirdide hem muğladan hem izmirden girdiğinde her girdiği ip adresleri aynı olmaktadır..????
bana iftira atıldı diyorsun.. bu kişiliği sergileyen ve kabullenmeyen sana ne gibi iftirada bulunduk herşey göz önünde.
sizin kişiliğinize gelince yazdıklarınızı doğru bulan ve sizi destekliyoruz diyenlere hoşnut oluyorsunuz ama ne hikmetse sizi desteklemeyenlere "lanet "
OKUYORSUNUZ.. düşüncelerinde sabit isenn.. seni benimseyen insanlarla paylaş , benimsemeyenlerede zorla empoze etmeye ÇALIŞMA..!!!
ve birkez daha diyorum HADDİNİ AŞMAA..!!!
bu şekilde yaparak isim karalaması yapmaya calısma..!!!!
sevgili welayet.com sakinleri bu durumdan dolayı kusura bakmayınız.. ve sizden ricam bu tip karalama olaylarına musade edilmesin.. fırsat verilmesin..
hayırla ve esenle kalın. Selamun Aleykum...
[/quote]
BİR KİŞİNİN ANNESİ BABASI OLMASI ONUN SİZİN MÜSLÜMAN KARDEŞİNİZ OLMADIĞI ANLAMI MI TAŞIYOR SİZCE ??
Siz cennette annenize ANNE Mİ DİYECEKSİNİZ ; YOKSA KARDEŞİM Mİ DİYECEKSİNİZ ;
AYRICA BEN mecburmuyum ailemi İNTERNET ORTAMINDA DEŞİFRE ETMEYE ;
BİR EVİMİZ MUĞLADA BİR EVİMİZ İZMİRDE HER DAKİKA AYNI ANDA YAŞAMIYORUZ ;
Biri mobilmodemden giriliyor MUĞLADAN diğer izmirden giriliyor ;
4 tane de herkese özel bilgisayar var ;
BENİM MESAJLARIMA DESTEK YAZMA amaçları SADECE KENDİLERİNİN DE BU FİKİRDE OLDUKLARINI ALEMİ MÜLKE ŞAHİD ETMEKTİR ;
ayrıca BAŞKA KİŞİLERİNDE bu fikriyata sahib kişilerin olduğunu görmelerini sağlamaktır :
ANNEM BABAM DİYE FİKİRLERİNİ SÖYLEYEMECEKLER Mİ ???
HakikateN ÇOK HAKSIZLIK YAPIYORSUNUZ ...
BEN BUNU BURADA DA AÇIKLAMAZDIM AMA ŞİA MEKTEBİ DİYE konu açanlar yüzünden açtım ...
AYRICA BEN GERÇEKTEN KÖTÜ NİYETLİ VE SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ FİTNECİ BİRİ OLSAM
HER YERDE AYNI NİCKİ KULLANMAM ;
atıldım mı DEĞİŞTİRİRİM NİCKİMİ GİRERİM ;
Kendi sitemede bakarsanız hubbulmuhsin ,katmer ,hakkulbeyan ve aynsultanı görürsünüz ;
BEN LANETİ YALANCILARIN ÜSTÜNE OKUDUM
ALLAH'IN LANETİ YALANCILARIN üstüne olsun dedim
kabul ettiğinize GÖRE yalancı olduğunuzu da kabul ediyorsunuz ;
GERÇEKTEN ÇOK ÇİRKİN ;
GERÇEKTEN ÇOK KIRICI ;
ALLAH ADINA YEMİN DE ETTİM
İNANMADINIZ
daha da inanmıyorsanız gelin tanıştırayım sizleri gerçek NİCKLERİN GERÇEK SAHİPLERİ İLE ;
Ama SİZİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM
DEDİKLERİMİN DE SONUNA KADAR ARKASINDAYIM ;
haddi aşan ŞÜPHESİZ YALANCI VE İFTİRACILARDIR ;
Yorum