Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yahudi mallarını boykot ediyor musunuz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bildiyiniz gibi filistin halki yahudi devletinin zülmüne maruz kalmiş durumda.Boykot konusunda nekadar hassasiz.kendimize soralim.

6
    Evet
    66.67%
    4
    Kısmen
    16.67%
    1
    Pek Deyil
    16.67%
    1
    Hayir
    0%
    0
    www.huseyndivaneleri.com

Ynt: Yahudi mallarını boykot ediyor musunuz?

Evet
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Yorum

%100 yahudi mallarından arınmak çok zor
      o kadar çok üründe direk veya dolaylı yoldan etkileri varki

fakat bildik markalar var arkadaşlar

bunların başında coca cola geliyor
      yan ürünleri fanta,sprite,redbul,sweeps , damla su , turkuaz su

nestle
      nescafe türleri (öellikle 3 ü bir aradası çok tüketiliyr)
      çikolata türleri
      su
      Unilever
      ürünleri omo ve türevleri olan deterjanlar
      pantene, blendax , rejoice vs. şampuanlar
      sabun çeşitleri

philip morris
      başta marlboro olmak üzere sigara çeşitleri

mc donalds
      başta mcdonalds olmak üzere aslında sadece yahudi firma olduğu için değil
      fast food yiyeceklere karşı olduğum için mümkün oldunca yerli dahi olsa fast food yiyeceklerden uzak durmak gerek , sağlıklı yaşam ve güzel yemek kültürümüzün yaşaması açısından

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Ben artık elimden geldiğince araştırmadan bir ürün almıyorum. En azından bu kadarını yapabiliriz değil mi arkadaşlar?

Yorum

EVET
          Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

Evet

Yorum

Bandrol numarası 729'la başlayan mamüllerin İsrail ürünü olduğu söylenmişti. Ancak dağıtılan boykot listesindeki ürünlerin bir çoğunun barkod numarası 869 yani türkiye ürünü gözüküyor. Vede nerdeyse hepsinde Made İn Türkiye yazıyor. Bu konuda tam bir olan bilgisi kardeşimiz açıklama yaparsa memnun olurum....

Yorum

elimden geldiğince boykot etmeye çalışıyorum...

[center]

[center][center]

Yorum

evet

Yorum

Elimden geldiğince etmeye çalışıyorum elhamdulillah.

Yorum

[quote author=selmani_can link=topic=228.msg958#msg958 date=1232289978]

Bandrol numarası 729'la başlayan mamüllerin İsrail ürünü olduğu söylenmişti. Ancak dağıtılan boykot listesindeki ürünlerin bir çoğunun barkod numarası 869 yani türkiye ürünü gözüküyor. Vede nerdeyse hepsinde Made İn Türkiye yazıyor. Bu konuda tam bir olan bilgisi kardeşimiz açıklama yaparsa memnun olurum....

[/quote]

729 olanlar direk israilden ithal mallar sanırım

ama mesela coca cola bütün dünyada her ülkeye yerel fabrikalar kurarak üretim yapıyor. dolayısı ile hangi ülkede ise o ülkenin kodu ile barkodlanır.

yada almanyadan ithal bir nestle ürünü almanya kodu ile barkodlanır.
                      zaten direk 729 barkodlu ürün tüketim mallarında çok azdır hemen hemen hepsinin yerel üreticileri var.

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=228.msg1050#msg1050 date=1232310909]
                        [quote author=selmani_can link=topic=228.msg958#msg958 date=1232289978]

[/quote]

729 olanlar direk israilden ithal mallar sanırım

ama mesela coca cola bütün dünyada her ülkeye yerel fabrikalar kurarak üretim yapıyor. dolayısı ile hangi ülkede ise o ülkenin kodu ile barkodlanır.

yada almanyadan ithal bir nestle ürünü almanya kodu ile barkodlanır.
                        zaten direk 729 barkodlu ürün tüketim mallarında çok azdır hemen hemen hepsinin yerel üreticileri var.

[/quote]

Demek ki onlarda boykota karşı önlemlerini çoktan almışlar.

Yorum

729'lu Barkod başlangıç noları İsrailden veya İsrail yönetiminde farklı bir ülke aracılığı ile ülkeye sokulan mallardır. İsrail mallarını genelde ise Arap İş adamları aracılığı ile ülkeye sokulmaktadır.

869 nolu barkod başlangıç noları ise bu ülkede tamamen karışmıştır. 869 nolu barkodlarla hem Türkiyede üretim yapan İsrailli firmalar, ABD'li firmalar ve Türk firmalarda satış yapabiliyor. Yani bu gün ülkerin barkod nosu 869'la başlarken Etininkide aynı barkodla başlıyor, bu ülkede üretimi yapılan Coca Colada aynı barkodla üretim yapıyor, Ariel deterjanda...

Vel Hasıl Küfür milletler, soykırımcı toplumlar çok organizeli bir şekilde biz uyurken onlar önlemlerini aldılar. Onlar bu kadar güçlü kuvvetli ve bilinçli hazırlık yaparken bizler bir tek boykotu bile sağlıklı yapamıyoruz...

Yorum

ewet ediyorum cok sukur cok dıkkat etmeye calısıyorum.kımse tepkısını koymasa bıle lutfen bız duyarlı olalım ve bireyselde olsa tepkımızı ortaya koyalım insaallah...
                            Ey ateş!
                            Seninle ululuk tasladı şeytan.
                            Ve ey insan!
                            Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

yıllardır dikkat etmeye çalışıyoruz.
                              Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X