Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne kadar itaatkarız..:-/ ??

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ne kadar itaatkarız..:-/ ??

Kim Allah'a ve Resulüne itaat ederse işte onlar, Allah'ın nimet verdiği, resuller, sıddîklar, şehitler ve salihlerle beraberdir. Onlar ne güzel arkadaştır. (Nisa Suresi:69)

sizce gerektiği gibi itaat ediyormuyuz Yaradanımıza...yoksa hep bir pazarlık içindemiyiz?? :-\ ???
    [center]

[center][center]

Ynt: Ne kadar itaatkarız..:-/ ??

Zannetmiyorum.

Yorum

Kim Allah'a ve Resûlü'ne itaat ederse ve Allah'tan korkup O'ndan sakınırsa, işte 'kurtuluşa ve mutluluğa' erenler bunlardır. (Nur Suresi, 52)

De ki: "Allah'a itaat edin, Resûl'e itaat edin. Eğer yine yüz çevirirseniz, artık onun (peygamberin) sorumluluğu kendisine yüklenen, sizin sorumluluğunuz da size yüklenendir. Eğer ona itaat ederseniz, hidayet bulmuş olursunuz. Elçiye düşen, apaçık bir tebliğden başkası değildir." (Nur Suresi, 54)
      [center]

[center][center]

Yorum

pazarlik olmasada, gerektigi gibi oldugunu sanmiyorum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=3879.msg21607#msg21607 date=1240926059]
          pazarlik olmasada, gerektigi gibi oldugunu sanmiyorum

[/quote]
          Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

cennet kolay değil, cehennem lüzumsuz değil.

herkesin cenneti istemesi ama kimsenin ölmek istememesi olayı biraz daha açıklıyor galiba.
            Bu şehr-i Stambul ki bi misl ü bahadır.
            Bir sengine yek pare Acem mülkü fedadır. Nedim.

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X