Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ben ve ben içindeki benlerim

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben ve ben içindeki benlerim

SELAMUN ALEYKUM

Sanal ortamda sergilediğiniz şahsiyet reel ortamda sergilediğiniz şahsiyetle uyuşuyor mu ?

Reel yaşamda nasıl iseniz sanal ortamda da öyle misiniz.?

Mesela reelde çok asabi olduğum halde sanalda yazdığım yazıları okuyunca çok kendimi sakin bir adam gibi görüyorum.

Oldukça düzgün yazılar yazan bir çok arkadaş var gerçekten yazılarınız gibi misiniz.?

Ve çoğunuz bir şeyler öğretme gayretindesiniz reelde bu faliyetleriniz sanal ortamda gösterdiğiniz gayretle uyumlu mu ?
    42
    evet
    42.86%
    18
    hayır
    38.10%
    16
    ufak tefek farklılıklar oluyor
    11.90%
    5
    bilmem düşünmem lazım
    7.14%
    3
    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Ynt: Ben ve ben içindeki benlerim

Ben nerde olursam olayim oldugumdan farkli görünmeyi sevmem.Beni taniyanlar oldugum tanisin sevsin isterim.

Yorum

cok az farkliliklar oluyor
      yazmak ile konusmak arasindaki farktan kaynaklanan seyler
      misal: konusurken size yöneltilen bir cümleyi hakaret olarak algiladiginizda, refleks olarak verdiginiz tepki olayin bütün seyrini olumsuz yönde etkileyebilirken
      yazma esnasinda bunlara engel olma sansiniz oluyor

ögretme meselesine gelince
      ben daha ziyade ögrenmekte oldugumu düsünüyorum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Aynıyım, sadece reel de daha cana yakın olduğum söyleniyor
        bir de sanırm daha çok konuşuyorum reel de ;D
        Ben de sanalda daha çok öğreniğimi düşnüyorum ya da unuttuklarımı hatırlıyorum
        YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
        YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
        AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
        MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X