İslam dininin doğru tanıtıldığına inanıyor musunuz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İslam dininin doğru tanıtıldığına inanıyor musunuz?
Daraltma
X
-
Divane-i ABBAS
Ynt: İslam dininin doğru tanıtıldığına inanıyor musunuz?
Öncelikle böyle bir anket gerçekleştirdiğin için teşekkür ederim..
İslam Dini yabancılar tarafından maalesef ki doğru tanıtılmıyor biz onların inandıkları değerlere saygı gösteriyoruz ama onlar bizim inançlarımıza saygı göstermiyor..
-
herkez kendi kapısının önünü süpürse dünyada kirlilik gibi bişey söz konusu olmaz...biz nekadar tanıtıyoruz_? biz nekadar yaşıyoruz ve yaşatıyoruz önce buna bakmak lazım_? dededen toruna geçen lifet gibi bir düzen izleyen bir islam çerçevesindeyiz...gençlerimiz bataklığın dibindeler ve günden güne dahada batıyorlar...yaşlılarımız camileri dolduruyor ama hurafelerle din yaşıyorlar....sonra islamın adı yobazlığa cahilliğe çıkıyor...örnekler sonu gelemeyecek kadar çok...lafım önce kendime tabi....
Yorum
-
s.a önce kendime soruyorum,dinimi ne kadar doğru tanıyorum ki doğru tanıtabileyim.bir çok bitatin dinin parçasıymış gibi bu kadar birbirine karıştırılmaya çalışıldıgi ve ehlibeyten haberi bile olmayan bir kalabalığin içinde kaybolurken.maalesef doğru tanıtamıyoruz,anlatamıyoruz,bilinçli ve yeterli çalışamıyoruz.bu konuda ben değil bir olunmalı,bilmediğinin talebesi,bildiğinin hocası olma bilinciyle tebliye çalışılmalı.
Yorum
Yorum