yerel seçimde oyunuzu hangi partiye vereceksiniz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
yerel seçimde oyunuzu hangi partiye vereceksiniz?
Daraltma
X
-
Divane-i ABBAS
-
Ynt: yerel seçimde oyunuzu hangi partiye vereceksiniz?
akpYezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.
Yorum
-
AVAR
BEN OYUMU KULLANDIM
HERHALDE BEN DEN BAŞKA KIMSE CIKMAZ
Yorum
-
bılmıyorum...Ey ateş!
Seninle ululuk tasladı şeytan.
Ve ey insan!
Ateş ile olur insan hep hüsran...
Yorum
-
[quote author=MÜDDESSİR link=topic=1298.msg5345#msg5345 date=1234284818]
yaşım tutmuyor ki oy kullanayım :
[/quote]
evet benimde oyum olsaydı akp ye verirdim
ığdırın iyiliği için..vs
ama ığdır için olmasa yani özel durumlar olmasa yine akp ye verirdim
....vsDerdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)
Yorum
-
Benden AKP ye rey cikmaz..
Peygamber e Deccal diyen kilse ile Dinler diyalogu Dinler bahcesi vs. hezeyanlara ses cikarmadan el pence divan duran guruha su bile vermem..
Allah a havale ettim onlari..
Son Filistin cikisi da hic bir anlam ifade etmiyor..
Samimiyetten yoksun..
Samimi olan Israil ile iliskileri kaldirir atar..Hayat da en Hakiki Mürsit ilimdir ( Hz. Ali )
Yorum
-
evet burda hangi parti iyi hangisi kötü vs tartışma yapmıyoruz
yani herkes oy vereceği partiyi mi anlatsın savunsun ya da oy vermeyeceği partiyi mi kötülesin
amaç bu değil
yani başkaları da size cevap verir vs
parti tartışmasına dönüşür
lütfen cevap yazarken dikkat edelimDerdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)
Yorum
-
belediyelerde özellikle küçük yerlerde oy partiye değil başkan adayına verilir.
büyük şehirlerde de parti nin yanında yine başkan adayının önemi vardır
ben mesela , istanbul büyükşehiri akp ye vermem artık iyice şımardılar çünkü
ilçede mevcut akp li başkan eski dsp liden de beter ilgisiz çıktı artık ona oy yok chp adayı daha iyi gözüküyor büyük ihtimal ona,
ankarada olsam sanırım mhp adayına verirdim ama o olmasa bütün pisliğine rağmen akp adayına verirdim çünkü karşı takımda belli ne olduğu. diyarbakırda olsam kesin akp ye verirdim , ığdırda mhp yada akp adaylarından birisini dövüp devre dışı bırakarak devrede kalana verirdim. doğduğum ilçede kazanmasını istediğim başkan adayı hangi partiden onu bile bilmiyorum .
gördüğünüz gibi partinin çok fazla önemi yok yerel seçimlerde
onun için kusura bakma ebul fazl kardeş oy kullanmıyorum bu ankette
Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)
Yorum
Yorum