Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sitenin Tasarımı Nasıl Sizce ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Sitenin Tasarımı Nasıl Sizce ?

evet kardeş lüzumsuz yerler de mesajın içerisinde bulunuyor

Yorum

Valla kardeşim bu kodlamalarla alakalı düzeltme yolu varda sana nasıl anlatırım onu bilmiyorum ne yapsam site hepsini kod olarak algılayacak yine aynı görüntüyü verecek bu gece inşAllah bunun düzeltme yolunu size açıklacağım şuan elimde bir tema var onu halletmeye çalışıyorum

Yorum

temanın değişmesi gerekir diye düşünüyorum.
        Düştü Deşt-i Kerbela’ya Ol Can
        Matem tuttu, ins-ü cin ve canan
        Ruhlarda hep o, hicrandır yanan
        Şahadetiyle destan yaratan

Mazlum Hüseyn Canım, Mazlum Hüseyn Canım...

Yorum

[quote author=Çamran link=topic=15958.msg98838#msg98838 date=1281225530]
          temanın değişmesi gerekir diye düşünüyorum.
          [/quote]

kardeşik temanın tamamını değiştirmemiz mümkün değil ama renk olayını yönetime taşıdım inşAllah bişeyler yapacağız.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=15958.msg98785#msg98785 date=1281208366]

bu cevap yazılan yer bana dar geliyor. hemen bitiveriyor. burası sayfanın (görünen ekranın) yarısı kadar olsa iyi olur.
            [/quote]

Hocam bu isteğini yaptım saat 23:00 beri uğrasarak yeni bitire bildim biraz zor oldu ama oldu ;D

hem hızlı yanıt hemde yanıtla böyülünde bunu kullanabilirsiniz.

Yorum

Allah razı olsun çok zahmet verdik iki yana genişlemiyor mu

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=15958.msg98865#msg98865 date=1281230445]
                Allah razı olsun çok zahmet verdik iki yana genişlemiyor mu
                [/quote]

Valla hocam en demediğiniz için boyuna yaptım bu işlemi kodları geliştirme merkezine bıraktım geliştirsinler sonuç iyi çıkarsa uyğularım siteye ;D

Yorum

[quote author=Mevlüt link=topic=15958.msg98781#msg98781 date=1281207081]
                  Arkadaşlar sitemiz nasıl sizce ve yapılmasını istediğiniz şeyler varmı?
                  Buyara Yazarak Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim
                  [/quote]

-------------------------------------------------------------------------

Allah , Hak için emek verenlerin emeklerini zayi etmez inşallah diyorum,

elimizde olan bazı hadisler der ki ilim meclislerinde bulunmakla 4 kişiye sevap vardır

-ilim öğretene
                  -dinleyene
                  -alışana
                  -bunları destekleyene

hadisi hafızamda kaldığı kadarıyla aktardım,eksik noksan olması olası ama özet olarak iş böyleydi

Allah öğretenin,dinleyenin,alışanın,ve bunları destekleyenlerden razı olsun diyorum,

Hak Muhammed Ali hesap günü yüzümüzü yere baktırmaya,dizilmiş olduğumuz o kutlu katara layıp eyleye diyorum gerçeğe hü
                  Eğer İmamet yoksa eğer rehberlik ve önderlik yoksa eğer hedef yoksa ve eğer Hüseyin yok ve onun yerine eğer Yezid varsa, işte o zaman; Allah evi etrafında dönmekle puthane etrafında dönmek arasında hiçbir fark yoktur.”

Ali Şeriati

Yorum

Allah razı olsun kardeşim

Yorum

Bende tesekkur bolumunu yazmak istiyorum,ornegin bir konu uzerine gorusler belirleniyor okuyanlarinda bazi yazan kisilerin gorusunde olup tesekkurle bildirmek iyi olabilir diye dusunuyorum ve cogu kez cok begendigim yorumlar oluyor tesekkur etmek istedim ama olmadi sadece ilk bastaki yaziya gidiyor insAllah anlatabilmisimdir :-\ yani her yoruma tesekkur yapilabilen olanak olmali. Bunun disinda Her yonu ile ben cok begeniyorum emegi gecen kardeslerimden Allah razi olsun.

Yorum

[quote author=Gulsum link=topic=15958.msg98884#msg98884 date=1281263989]
                        Bende tesekkur bolumunu yazmak istiyorum,ornegin bir konu uzerine gorusler belirleniyor okuyanlarinda bazi yazan kisilerin gorusunde olup tesekkurle bildirmek iyi olabilir diye dusunuyorum ve cogu kez cok begendigim yorumlar oluyor tesekkur etmek istedim ama olmadi sadece ilk bastaki yaziya gidiyor insAllah anlatabilmisimdir :-\ yani her yoruma tesekkur yapilabilen olanak olmali. Bunun disinda Her yonu ile ben cok begeniyorum emegi gecen kardeslerimden Allah razi olsun.
                        [/quote]

evet demek istediğini anladım kardeşim bu konuda çalışmalaya başlayacağım

Yorum

.....bazı sitelerde mesajlara teşekkür ediliyor allah razı olsun deniliyor yada alkışlanıyor doğrusu bunlar benim çok hoşuma gidiyor bi Allah razı olsun eklense iyi olur heralde....
                          Bencede bu tus eklenmeli yani tesekkur butonu

Yorum

[quote author=bozo1453 link=topic=15958.msg98896#msg98896 date=1281272643]
                            .....bazı sitelerde mesajlara teşekkür ediliyor allah razı olsun deniliyor yada alkışlanıyor doğrusu bunlar benim çok hoşuma gidiyor bi Allah razı olsun eklense iyi olur heralde....
                            Bencede bu tus eklenmeli yani tesekkur butonu
                            [/quote]

teşekkür butonu zaten var kardeşim ama ilk konuya teşekkür edilebiliyor bu modu geliştirmeye çalışacağım inşAllah

Yorum

Mevlut kardesim,elinize saglik :bravo bu :hosgeldiniz :tesekkur :al.razı olsun
                              hepside iyi ama benim demek istedigim her gonderilen sayfanin altinda tesekkur yazisinin olmasi.
                              Biz yaziyi begendigimizde Ifade panellerini gonderme yerine sadece tiklayip tsk' edebilmek

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=15958.msg98787#msg98787 date=1281209147]

flas ekle butonu var ama hiç bierşey ekleyemiyorum bir kaç kere denedim olmadı
                                bazı sitelerde mesajlara teşekkür ediliyor allah razı olsun deniliyor yada alkışlanıyor doğrusu bunlar benim çok hoşuma gidiyor bi Allah razı olsun eklense iyi olur heralde

mesajyaz bölümündeki şu suratlar değişsin daha güzelleri ve daha hareketlileri var
                                Bid esite görüntüsü çok resmi gibi daha estetik olabilir
                                [/quote]

kardeşim flash butonları artık çalışıyor denemesini yapabilirsin

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X