Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Başkadır Zeynebiye'de Bayramlar...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bir Başkadır Zeynebiye'de Bayramlar...

Ramazan Bayramı coşkusunda binler Zeynebiye'de buluştu. Bayram namazının ardından toplu bayramlaşmaya Zeynebiye klasiği haline gelen bayram duası eşlik etti.
    20/09/2009 - 11:43
    Halkalı Zeynebiye Camii'nde bayram programı 07.30 civarında başladı. Yer bulamama endişesi taşıyanlar sabah namazının ardından camiden ayrılmadı. Caminin kısa sürede dolmasıyla, Zeynebiye Otoparkı'na hasırlar serilerek namaza hazır hale geldi. Fakat yediden yetmişe dört bir yandan Zeynebiye'ye akın eden binlerce Ehlibeyt dostunu otopark da almayınca Zeynebiyeliler sokaklara taştı. Bulutların arkasından yer yer gülümseyen güneş, Zeynebiye'nin bayram coşkusuna eşlik eder gibiydi.

...EDİT...Selahattin Özgündüz'ün imamlığında kılınan bayram namazının ardından binler sevgiyle, muhabbetle kucaklaştı.

Ynt: Bir Başkadır Zeynebiye'de Bayramlar...

Rabbim bu toplumu bize çok görmesin sayımızı hergeçen gün artırsın inşALLAH..emeklerin için ALLAH razı olsun kardeş..
    ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

kalabalik olusu sevindirici
      Allah Bize Yeter!
      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=8313.msg53882#msg53882 date=1253527138]
        kalabalik olusu sevindirici
        [/quote]

Sadece kalabalığa sevinmemenizi tavsiye ederim

Evt elhamdulillah kalabalık bir ortamda ve zeynebiyede yaşıyoruz. Bayram öncesi ve bayram sonrası o çoşkuyu tatmayanların tatmasını isterdim. Bu güzellikleri ve bu kalabalığı sadece ramazan bayramında değil aşuramızda nevruz bayramımızda programlarda ehyalarda ramazan ayının her anında yaşıyoruz. Birliğimizin simgesi olan bu günü sizlerle paylaşıp mutluluğumuzu sizlerede göstermek istedim. Mutluluğumuzla mutlu olmanızı sevincimizle sevinmenizi birbirimizle uzakta olsak kalben yakın olduğumuzu göstermek istedim... Mutlu olun inş...

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X