Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii oldum - 17 \ Göktürk

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasıl Şii oldum - 17 \ Göktürk

evet abi, bu konunuyu merakla bekleyenlerdenim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

sn göktürk yoksa bunlara da bir şey anlatılmaz mı dedin =) layık değiller mi dedin?

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=5986.msg46113#msg46113 date=1249386750]
        sn göktürk yoksa bunlara da bir şey anlatılmaz mı dedin =) layık değiller mi dedin?
        [/quote]
        Estafurullah !..

Ne demek layik olmamal ?..
        Ben sadece süre gelen olaylar üzerine " Konu benim icin bitmistir,nasil Sia oldugumun önemi yok " Burada yazmaya gerek de yok seklinde yazmistim silinmis..

Haksizligin bir bölümü düzeltildi..
        Insallah geri kalan tarafi da hal yoluna sokulur..

Hemen Belirteyim bana yapilmis bir haksizlik da yok..

Ama ben böyleyim,kime yapilirsa yapilsin karsi cikiyorum..

Ehlibeytin izinde kardesim;

Ben Sia olduysam sizlerin sayesinde oldum. Hareketimin " Layik olmama " seklinde algilanmasina üzüldüm dogrusu..
        Hayat da en Hakiki Mürsit ilimdir ( Hz. Ali )

Yorum

üzme tatlı canını sen bizim başımızın tacısın kardeşim
          Allah biliyor ben seni çok sevdim ve seviyorum. seni mert, doğruya aşık Ebuzer gibi bildim. O yüzden eleştirilerimi bile rahatça yaptım sen de beklediğim gibi en mükemmel tepkiyi verdin. Allah cümlemizi Ehlibeytin dosdoğru yolunda sabit kılsın. bu eleştirimi de bu samimi duygularla biraz da acaba istemeden de olsa kırmış mıyım eleştirimin etkisi mi oldu diyerek yaptım espiriyle karışık olarak rahat ol
          sen kalbimde büyük yere sahipsin... senden çok istifade ettim etmeye de devam edeceğime inanıyorum...

Yorum

Allah razi olsun kardesim;

Duygularin karsiliksiz degil.
            Ben de olani sen de gördüm Ben de seni cok sevdim.
            Senin gibi kardeslerimizden gelen elstiriler biz ancak kendimize getirir. Kirmaz..
            Sagol var ol..
            Hayat da en Hakiki Mürsit ilimdir ( Hz. Ali )

Yorum

Buda yarım kalmış.acaba bu arkadaşlar nete girmemeye yeminmi etti..inşALLAH en kısa sürede devam eder kardeşimiz
              ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

Yahu bu hikayenin devamı yok mu? Çok güzeldi. Bir içimlik bir hayat hikayesiydi fakat yarım kalmış.
                Bu Göktürk kardeş anlaşılan kayıp, umarım bir gün olurda bu hikayesini tamamlar. Rabbim doğru yoldan ayırmasım bu güzel kardeşi...

Yorum

göktürk kardeşte anladığım kadarı ile uzun zamandır piyasada yok,göktürk çok değerli bir kardeşimizdir onu gören duyan bilen yokmu

Yorum

maşallah göktürk kardeşimize. hem güldürdü,hemde hüzünlendirdi bizleri. ciddi seviyeli kaliteli bir kardeşimiz anladığım kadarı ile. böyle meziyetlere sahip bir kardeşimizin ehli beyt yolunu seçmesi daha bi keyif veriyor.yazınızın her ayrıntısını merakla okuyoruz.devamınıda en kısa zamanda bekliyoruz. tekrar hayırlı olsun, mübarek olsun.

Yorum

Nasıl şii oldumdan önce nasıl müslüman oldum sorusunu sormak daha doğru olur sanırım. ömrümde nasıl sünni oldum diye birşey aklımdan bile geçmedi.Keşke herkes nasıl İSLAM oldum diye sorsa da bu tefrika ortadan kalksa.

Yorum

iyi de siz müslüman dendiğinde sünnilikten ayrı bir İslam anlamıyorsunuz ki!

size göre müslüman demek sünni, sünni demek..

inanmıyorsanız İslam'ın şartlarını yazın örnek olarak konuşalım..

herkes nasıl İslam oldum dese bunun bir anlamı olmaz. Çünkü ben daha önce sünniliği tam yaşayan dinden uzak olmayan biriydim.

ama şii olduğumda bambaşka bir dünyaya girdim.. aradığım yıllardır şiaymış. bu büyük bir değişim.. siz şiayı tanıyor musunuz ki şianın İslam olmayıp mezhep olduğunu düşünüyorsunuz?

biz aslında nasıl şii oldum demekle nasıl hakiki müslüman olduk demek istiyoruz.. nasıl Emevilerin sahte hadisçilerin sahte mezheplerin dini parça parça eden cemaat tarikat ve mezheplerin elinden nasıl tek vücut olan vahdet içindeki şiaya hak yola ulaştık onu anlatıyoruz onu görüyor ve yaşıyoruz...

Yorum

sünnilikten baska birseymi anlamiyorlar!?
                          daha beteri var
                          müslümanlik dendimi hanefilikten baska birsey kabul etmiyorlar

göktürk abi........
                          ne diyeyim bilmem ki
                          keske....

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Uffffff.sayın mederatör.Söylediklerin tamamen ...EDİT... İlimde sallayarak konuşma olmaz.Biz müslüman dendiğinde süniliği değil ALLAHIN İNDİRDİĞİ DİN OLAN İSLAMI ANLIYORUZ.Sünnilik ve şiliği asla anlamıyoruz.Onu dinin değişik yorumları kabul ediyoruz.
                            İslamın şartlarını yazıyorum.
                            1)Allah'ın indİrdiği KELAMULLAH.
                            2)Allah'ın indirdiği Yüce kitap KUR'AN
                            3)Allah'ın indirdiği ve her müslümana yazdığı kutsal mektup(KUR'AN)UN tüm ayetleri

Evet islamın ve imanın şartları yukarıda yazdığım gibi üçtür.Tamam konuşalım bakalım.sayın mederatör yoksa sizi kesmiyor mu Kur'an.az mı veya eksikmi geldi size Kura'an.Yosa size yetmedi de biraz da biz ekleyelim de tama olsun mu DİN-İ MÜBİN.Haşa Allah eksik bıraktı.Biraz da biz koyalım mı üstüne diyorsunuz.

HAŞA O NE BİÇİM SÖZ.Herkes nasıl müslüman olsun dese onun bir anlamı olmaz.Ya nasıl zerdüşt oldum dese mi anlam taşıyacak.Cahilane bir söz kabul ediyorum bunu.Şia = Din demek tamamen batıl bir anlayış.Tıpkı sünnilik = din demek gibi. sayın mederatör.Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz da haberiniz yok.Sen ne kadar süniliği tanıyorsan ben o kdar şiayı biilyorum. ...EDİT...
                            Biz nasıl şii oldum demekle nasıl hakiki müslüman oldum demek aynı şeydir sözü kişiyi anlamadan dinden çıkarır.Belki tek kurtuluş iyi niyet ve bağnazlıkla söylenmiş olarak kabul edilen bu söz Yüce yaratıcı tarafından cahilliğinize verilir.
                            sahte Emevilerden ,sahte mezheplerden, sahte tarikatlerden ,sahte cemaatlerden kaçayım derken bir başka sahte dünyaya düşmüşsünüz haberiniz bile yok.Keşke kaçarken Allah'a ve resulune kaçsaydın.Keşke Kur'an ve sünnete kaçsaydın.Keşke Allah'ın şemsiyesi altına kaçsaydın.Keşke keşke keşke...

...EDİT.... Müslümanlık dendimi onu hanefilik olarak kabul eden bir anlayış kişiyi küfre götürür.Demek ki onun dünyadan haberi yok. ...EDİT...
                            Sayın mederatörler.
                            Şayet yazdıklarından bir kelime silinirse üyeliğimi iptal eder bi daha bu siteye ayak basmam.Fikir bazında adam gibi tartışırım.İçinizdeki bir mederatör arkadaşımdır.o huyumu bilir. ismini vermiyorum.Etik olarak iğrenç olur.o şimdi kim ollduğumu hemen anlamıştır. ...EDİT... Arkama dönmem alır bastonumu çeker giderim.

SELAM VE DUA İLE...

ALLAH'A EMANET OLUNUZ....

Yorum

azso61
                              benide bilen bilir, hemde öyle kisitli bir bilisle degil, bu forumun tamami beni tamamiyle bilir!
                              silinecek bir nokta var ise, gerektigi yerde bastonunu degil cinar ormanini da alip gitsen silinir!!!
                              tartismak istedigin konunun ne yeri burasi, ne de uslubu bu sendeki uslup!!!
                              konuyu oldugu gibi baska bir baslikta acki buradaki konudan silelim yazdiklarini
                              orada geregi gibi tartisirsiniz

benim söylediklerim size cok toyca gelmis olabilir isin o kismi ile ilgilenmeyecegim
                              ancak söylediklerim yalan degil bunu bilecek olgunlugunuz olmali!
                              sünni kesim böyle der genellikle, müslümanlik denildimi sünnilik, ve hatta bir adim ötesi hanefilik olarak sergilerler, bunun disinda kalani hor görürler, hatta hak dedikleri diger mezheplerden biri dahi olsa

tekrar:
                              lutfen tartismak istediginiz konuyu baska bir baslikta aciniz!!!

Yorum

...EDİT...

MEZHEPLER VE TARİKATLARIN HEPSİ BÖLEDİR.SÜNNİ OLSUN Şİİ OLSUN SÖYLEYECEK SÖZLERİ YOKTUR.AMA BİİZM SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ ÇOKTUR.ÇÜNKÜ BİZ KURANIN ADAMLARIYIZ.ÇÜNKÜ BİZ SÜNNETİN ADAMLARIYIZ.ÇÜNKÜ BİZ GERÇEK İSLAMI ALLAH VE RESULUNDEN ALMIŞIZ.SÜNNİSİ ŞİİSİ VIZ GELİR ...EDİT... AL BİRİNİ VUR ÖBÜRÜNE. ...EDİT...GEREK SÜNNİ SİTELERİN GEREK Şİİ SİTELERİN BANA VERECEKLERİ EN İYİ CEVBAP DAİMA SİLMEK VE KAÇMAK OLMUŞTUR.ÇÜNKÜ BİZ MAL DEĞİLİZ Kİ OTLAYALIM. ...EDİT... BU İLETİYİDE HEMEN SİLİN. YÜREĞİNİZ YETMEZ ÇÜNKÜ...DİĞER SÜNNİ SİTELERİNİDE YETMEDİĞİ GİBİ.

...EDİTL... ALAYINIZI FİKRİMLE EZERİM VALLAHİ.ÇÜNKÜ DOĞRU YOL BİRDİR.GERİSİHEP ANGARYA.O YOL KURAN YOLUDUR.

İYİ SİLMELER SİZEEE....

KOLAY GELSİN

(SN ÜYEMİZ LÜFFEN FORUM YAZIŞMA KURALLARINI DİKKATLİCE OKUYUP BU KURALLARA DİKKAT EDEREK YAZINIZ.

kurallara ulaşmak için linki tıklayın:

diğer kuralları da okuyabilirsiniz..

SİTEMİZDE HER TÜR FİKİR SERBEST AMA SALDIRI VE ORTALIĞI GERGİNLEŞTİRECEK VE KONUYU KİŞİSELLEŞTİRECEK TÜRDEN MESAJLAR YASAKTIR. DİKKAT EDECEĞİNİZİ UMAR HAYIRLI PAYLAŞIMLAR DİLERİZ.. Qom_u_aşk)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X