Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii oldum - 17 \ Göktürk

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasıl Şii oldum - 17 \ Göktürk

azso61 hocam hoş geldiniz..

sizi burda görmek ne güzel

çok keyifli sohbetler edeceğimizi ve sizden bol bol istifade edeceğimizi düşünüyorum.. sizi hep aramızda görmek isteriz..

bu arada arkadaşlardan ricam hocamın yazılarına müdahale etmeyelim ben ilgileneceğim inşaAllah. eğer site kurallarına aykırılık varsa ben kendim editlemeyi üzerime alıyor bu konuda beni mazur görmenizi rica ediyorum..

hocamın aramızda bulunması bizim için bir kazanç olduğuna inanıyorum..

Yorum

[quote author=azso61 link=topic=5986.msg131185#msg131185 date=1315692516]
      BAK BEN HAKLI ÇIKTIM DEDİNKİ KÜFÜRLÜ İLETİ OLMAZSA HAYATTA SİLMEZLER DİYE...BAAK DEMEKKİ BEN HAKLI ÇIKTIM. BEN OKULDA DEDİM Kİ GEÇ ORALARI.HİÇ HAKARET VE KÜFÜR YAZMADAN SİZİ DAĞITIRIM DİYE.GÖRDÜN NASIL DAĞILDINIZI.

MEZHEPLER VE TARİKATLARIN HEPSİ BÖLEDİR.SÜNNİ OLSUN Şİİ OLSUN SÖYLEYECEK SÖZLERİ YOKTUR.AMA BİİZM SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ ÇOKTUR.ÇÜNKÜ BİZ KURANIN ADAMLARIYIZ.ÇÜNKÜ BİZ SÜNNETİN ADAMLARIYIZ.ÇÜNKÜ BİZ GERÇEK İSLAMI ALLAH VE RESULUNDEN ALMIŞIZ.SÜNNİSİ ŞİİSİ VIZ GELİR TIRZ GİDEER.AL BİRİNİ VUR ÖBÜRÜNE.HEPSİ BAĞNAZ HEPSİ CAHİL HEPSİ YOBAZ.
      [/quote]

Son satırınız ne kadar Kuran ve Sünnet adamı olduğunuzu ortaya koyuyor zaten. La havle vela kuvvete illa billah, Rabbim yardımcınız olsun inş.
      عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

hocam hemen test edelim... Kur'an'ın adamı mısınız yoksa sünni değiliz dediğiniz halde gerçekte sünniliğin tam merkezinde misiniz bakalım:

"ÇÜNKÜ BİZ KURANIN ADAMLARIYIZ.ÇÜNKÜ BİZ SÜNNETİN ADAMLARIYIZ.ÇÜNKÜ BİZ GERÇEK İSLAMI ALLAH VE RESULUNDEN ALMIŞIZ.
        demişsiniz.

şimdi önce birinci cümleyi teste tabi tutalım:

sünnetin adamlarısınız ve sünnet size göre Peygamberin s.a.a. davranışları ve yaptıklarıdır öyle mi?

bu düşünceyi Kur'an'ın hangi ayetinden çıkarıyorsunuz? Kur'an'a sünnetin anlamı ne?

Yorum

qummu ask kardesim su halde hocanin ipe sapa gelmez cümlelerinden baslayin derim
          kimi dagitmis, nereye dagitmis, neyle dagitmis, neye kizmis anlayamadimki?
          bir sürü hakaret edip gitmis, bu tip insanlardan sizin kazanciniz olursa bilmiyorum ama benim hoca diyecegim insan herseyden önce kendi kadrini, yerini yurdunu bilir, daha sonra da karsisindakinin cahilliginden kaynaklanabilecek herhangi bir söze karsi sabirli ve vakarli olur...bu nedir Allah askina, bir sürü taarruz ardindan "HEY MODERATÖRLER" tek kelime silecek olursaniz giderim bidaha da gelmem!!!

yazisini silen oldumu bilmiyorum
          benim söyledigim yalnizca konunun tartisma yerinin burasi olmadigi, ayri bir baslik acilip orada devam edilmesi ve baslik acildiktan sonra buradan yazinin kaldirilmasiydi, yanlismi var?
          yüregimizin yetmeyecegi nokta nedir anlayamadim
          yüregimiz Al-i muhammedi sevmeye yetmis geriye kalan kocaman bir hictir!

bir önceki mesajda bir sürü hakaret var, madem üzerinize aliyorsunuz onlari editlemeniz gerekecek! aksi taktirde ben yapmak zorunda kalacagim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

bu ölçülü ve dikkatli yazınız sebebiyle sizi takdir ediyorum gülistan_2 kardeşim. evet biz beraber kontrol ettik ve bazı kelimelerin edit gerektiği konusunda hemfikir olduk ve ben bunları editliyorum..

uyarınız ve ilginiz için teşekkür ederim..

Yorum

arkadaşlar bu bölüme konu dışında yazılan mesajlar silinecektir. bu sayfa Göktürk kardeşimizin nasıl şii olduğunu anlattığı sayfadır. görüşlerinizi bu konuyla ilgili olarak yazın. Azso61 üyemiz yeni olduğundan kuralları bilmiyordu kendisi bundan sonra daha dikkatli olacak inşaAllah..

Yorum

ben tesekkür ederim kardesim
                Allah yardimciniz olsun

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Selamun aleyküm değerli dostlar.
                  İletimin silinmesine kızdığım için kullanmamam gereken bazı kelimeleri kullandığımı sakin kafa ile baktığımda daha iyi anladım.Bazı arkadaşlar haklı olarak alınmış.Kendilerinden başta gülistan olmak üzere özür diliyorum.Hatadan dönmek bir erdemdir.Kabul edip etmemek sizin takdirlerinizidir.Tekrar özür diliyor hakkınızı helal edin diyorum.yanlış anlaşılmayı da istemem fikrlerime sahip çıkıyorum.
                  Bir de mederatör arkadaşlardan bir ricam var.Bir ileti silinirken sadece karşı görüş değil komple silinir.Öyle olursa o zaman da kendimi frenliyemiyorum.Karadenizli olmamdan kaynaklana bir özellik.Kötü ama biz de hiç fren yoktur.Gaza bastık mı gideriz.
                  Ama şuna inanıyorum ki ortalık toz duman olacak.Bugün olmazsa başka bir zamanda beni siteden atacaksınız.Çünkü fikirlerimin karşısında zorlanacaksınız gibi geliyor bana.Tek çıkar yol sanırım beni atmak olacaktır gibime geliyor.Çok iddialı oldu ama girdiğim tüm sitelerden atılmışım.başka çaresi yok gibi geliyor onlara.En son Harun YAHYA (Adnan Oktar)ın adamları tarafından hacklendim.Başka çareleri kalmamıştı çünkü.CÜBBELİ AHMET ve adamları tarafından kafir ilan edildim.Onlarda siteden attılar.Göreceğiz bakalım.Mevlam bize ne gösterecek

Selam ve dua ile...

Yorum

KUM-İ aşk
                    Anladığım kadarıyla sizi de zor durumda burakmışım. sizden de özür diliyorum.İsterseniz komple hepsini silin gitsin.Sonrada tarafgir gibi gözükebilirsiniz.TAKDİR YÜCE HEYETİNİZİNDİR.Mahkemenin kararlarına boynumuz kıldan incedir.Şayet boynumuzun vurulmasına karar verilmişse o başı biz seve seve uzatırız. Kesilir belki başım asla çekmeye gelmez...

Selam ve dua ile...

Yorum

Estağfirullah hocam.

ben sizi yakinen tanıdığım için sorun yok. Umarım kardeşlerimiz de tanıyacak ve sizi seveceklerdir..

buradakiler de dediğiniz sitelerden hep atılmış kişilerdir. bize de sünni ve diğer siteler katlanamazlar.

ancak fikre odaklanır ve delil, delil çürütme, karşı delil sunma, gibi ilmi faaliyetlerle mesajlarımızı yazarsak burdan bizi hiç kimse atmaz. tersine güzel heyecanlı ve faydalı olur. hem de çok..

üstad sizi münazara bölümünde açtığım başlığa bekliyorum inşaAllah ordan devam edelim çünkü bu başlığın açılma nedeni farklı: link şu:

Yorum

HOCAM
                        Gülistanı çok kırdım.ondan helallik almak isityorum.Sen aramızı bul.Yoksa bu gece uyuyamam.

Yorum

o şu an sitede görünmüyor. Geldiğinde kendisi görüşünü yazacaktır umarız bizi kırmaz, siz kendinizi güzelce ifade ettiniz ve özrünüzü dilediniz hocam. dert etmeyin inşaAllah...

hepimiz bu durumu yaşamışızdır zaman zaman. nette karşınızdakini görmüyorsunuz ya bu yüzden yanlış düşünmeler olabiliyor. hiç düşündüğünüz yaşta ve türde olmayabiliyor karşıdaki. benim de başıma gelmişti..

Yorum

insanlik halidir azso kardesim
                            özelden de yazmis ve özür beyan etmissiniz, samimiyetiniz gayretinizden bellidir
                            erdemli tutumunuz daim olsun

insanlar birbirlerine hakaret etmedikleri sürece, fikirleri kendilerine aittir, her fikir, her duygu ise sahibinin dizgininde olmalidir, aksi taktirde iletisim ve gelisim engellenir

karadeniz insani biraz fazlaca duygusaldir bu dogru
                            ancak buda kontrol edilebilir
                            edilemezse yigidin harman oldugu yerlerden gelipte yigitligini dizginleyemeyen biri ile karsilastiginda sonucu düsünmek istemiyorum, Allah muhafaza

latife tabi ki ama gercek payi var
                            rahat olunuz kardesim
                            unutulmustur
                            sohbetinizi imkan dahilinde izlemeye gayret edecegim
                            bakalim her fikir adami gibi sonuna kadar direnebilecek, bu basligi acan abimiz gibi hak ve hakikati gördügünüz yerde "amenna ve sadakna" diyebilecekmisiniz, yoksa öfkenize ve gururunuzami yenik düseceksiniz!
                            haydi BISMILLAH

Yorum

gulistan_2 üstadım ;

azso61 üyemizin bir mesajını komple ben sildim, mutabıkında Qom_u_aşk üstadımın ricası üzerine mesajını geri iade ettim. Qom_u_aşk üstadım kendisi bizzat ilgileneceği gerekli yerleri editleyeceğini özelden bildirmiştir. azso61 üyemizde bu sildiğim mesajı üzerine sinirlenmiştir.

Silme hakkım mevcuttur. Forum kurallarında bu geçiyor ayrıca forum kurallarında başka maddelere dayanarak gerekli işlemleri yapma hakkım vardır.

Forum Kuralları ;

11-Forum yöneticileri rahatsızlığa sebep olabilecek mesajları değiştirme hakkına sahiptir.

20-www.velayet.com forumumuza üye olan kimseler, bu şartları okumuş ve kabul etmiş sayılırlar. Aksi iddia edilemez.

Kısaca sinirlenme nedeni benim.

Aşağıdaki mesajınıza bire bir katılıyorum gulistan_2 üstadım.

[quote author=gulistan_2 link=topic=5986.msg131206#msg131206 date=1315747128]
                              bir sürü hakaret edip gitmis, bu tip insanlardan sizin kazanciniz olursa bilmiyorum ama benim hoca diyecegim insan herseyden önce kendi kadrini, yerini yurdunu bilir, daha sonra da karsisindakinin cahilliginden kaynaklanabilecek herhangi bir söze karsi sabirli ve vakarli olur...bu nedir Allah askina, bir sürü taarruz ardindan "HEY MODERATÖRLER" tek kelime silecek olursaniz giderim bidaha da gelmem!!!

[/quote]

Yorum

Serkan kardeşimizin dediklerine katılıyorum. site kuralları bazı mesajların tümünü silme hakkını bile vermiştir görevlilere..

bu konuyu azso61 hocamla konuştuk kendisi anlayış gösterdi. Serkan A. kardeşim de bizi kırmayıp mesajı iade ettiği için kendisine müteşekkirim..

umarım buradan çok güzel şeyler çıkacak ve azso61 hocamla çok keyifli sohbetler çıkaracağız inşaAllah..

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X