nasıl şii olduk konu başlığı üzerine siteye üye oldum.
İnşallah bende hıkayemı anlatırım.Çpk şükür iki senedir bu nurlu yolda aydınlanıyorum.Rabbim cümlesine nasip etsin
İnşallah bende hıkayemı anlatırım.Çpk şükür iki senedir bu nurlu yolda aydınlanıyorum.Rabbim cümlesine nasip etsin
Açtığınız Başlık tarafımca bölüme uygun bir şekilde değiştirilmiştir.
Wilayah
Wilayah

Rahmetli babamsa konuşturmuyordu bıle sus derdi,sus bunca hoca değil de sen mı bılıyorsun.Ailenın mezhebını terketmek ne demek!Ki Rabbim babama şahadet getirtip ALİYYEN VELİYYULLAH dedirtmeyi bana nasip etti.Ellerini avuçlarıma alıp gel babam şahadet getirelim dediğimde artık konuşamıyordu.gözleriyle onayladı ellerimi sıktı.aklınla takrar et dedim gözlerini gözlerime kilitledi.3 kez yalvardım söyle babam bu sana yardım edecek dedim.Söylediğine inanıyorum ellerimi hep sıkı tuttu.ertesi gün vefat etmişti.kabrini terketmedım döndüm usulca ellerimi sürdüm korkma babam dedim hüccetini hatırlattım.Kabır azabını gidermek için gece namazını kıldım.Bakışından korktuğum sesiyle titrediğim babam,kapandığım için bana kızan,el vermediğim için akrabadan utanan babam,sana karşı durduğum için affet,Rabbimin rızası senın rızanın önüne geçti.Ölümden çok korkuyordun sana kanser olduğunu hiç bildirmedik.Şahadet getirdik diye bana çok kızdılar.öleceğini anlayacak naptın dediler.sen beni ilk defa anladın.kızmadın .belkıde iki gece önce odana girip sana su veren hurilerden birinin ben olduğumu söylediğinde,boynuma sıkı sıkı sarılıp benı kendıne çektiğinde beni artık anlıyordun .Babam yokluğun varlığından daha zormuş.(hıkayemın sonundan başladım.nıyetım bu değildi başından yazmaya devam edeceğim)
Yorum