Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii Oldum - 30 \ EHLI-TEVHID

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasıl Şii Oldum - 30 \ EHLI-TEVHID

Maşallah BarekAllah.
    Mübarek olsun.

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Mübarek olsun kardeşim.

Yorum

Ynt: ARTIK BU MEKTEPTEYIM INSALLAH

"O kullarım ki sözü dinlerler de en güzeline uyarlar, onlar, öyle kişilerdir ki Allah, doğru yola sevk etmiştir onları ve onlardır aklı başında bulunanların ta kendileri." ZÜMER/18

imamlar a.s dan nakledilirki;B izim sözlerimiz temiz gönüllere düşer.

TERTEMİZ GÖNLÜNÜZÜ SÖZLERİN EN GÜZELİNE UYARAK DOSDOĞRU YOL OLAN EHLİBEYT MEKTEBİNE AÇTIĞINIZ VE BU MEKTEBE TABİ OLDUĞUNUZ İÇİN SİZİ TEBRİK EDİYORUM HAYIRLI VE MÜBAREK OLSUN.

RABBİMİZ SİZLERİ VE BİZLERİ RESULÜNÜN VE EHLİBEYTİNİN HAK YOLUNDAN AYIRMASIN....

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=17393.msg105815#msg105815 date=1285590806]
          Maşallah BarekAllah.
          Mübarek olsun.

[/quote]

Yorum

[quote author=zülfikar darbesi link=topic=17393.msg105826#msg105826 date=1285595161]
            "O kullarım ki sözü dinlerler de en güzeline uyarlar, onlar, öyle kişilerdir ki Allah, doğru yola sevk etmiştir onları ve onlardır aklı başında bulunanların ta kendileri." ZÜMER/18

imamlar a.s dan nakledilirki;B izim sözlerimiz temiz gönüllere düşer.

TERTEMİZ GÖNLÜNÜZÜ SÖZLERİN EN GÜZELİNE UYARAK DOSDOĞRU YOL OLAN EHLİBEYT MEKTEBİNE AÇTIĞINIZ VE BU MEKTEBE TABİ OLDUĞUNUZ İÇİN SİZİ TEBRİK EDİYORUM HAYIRLI VE MÜBAREK OLSUN.

RABBİMİZ SİZLERİ VE BİZLERİ RESULÜNÜN VE EHLİBEYTİNİN HAK YOLUNDAN AYIRMASIN....
            [/quote]
            عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

ALLAH c.c muaffak etsin kardeş
              ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

BIZIM HIKAYEMIZ ANKARADA BIR KAFEDE BAŞLADI.DORT KİŞİ VARDI O GUN.BİRİ İRANDAN GELEN BİR ARKADAŞ BİRİ MUSAVİ BIRI BEN VE BIRDE NURCU.MUSAVININ MASAYA GELMESI ILE TARTIŞMALAR BAŞLADI.OZELLIKLE NURCU ILE ARALARINDA BUYUK GERILIM OLDU.SONRA IRANDAN GELEN ARKADAŞLA KONUŞMAYA BAŞLADIK.IKNA EDICI ŞEYLER SOYLEDI.AKSINE O ÇOK SAKINDI.

KENDISINE EN ÇOK MUTA NIKAHI SORULDU SANKİ BAŞKA MESELE YOKMUŞ GİBİ KONUŞMANIN ÇOĞU MUTA UZERİNEYDİ.SONRA MUSAVI GADİR HUM HADISINI SOYLEDI VE KONU O YONE KAYDI.

DAHA SONRA YINE BULUŞTUK EZGİ KAFEDE AMA BU SEFER O IRANLI YOKTU.MUSAVI VE KARŞISINDA DORT NURCU VARDI.ARADA BUYUK TARTIŞMALAR OLDU.NURCULAR TUM GUCLERIYLE MUAVIYEYI SAVUNDULAR.YALNIZ MUSAVI COK SERTTI.DAHA SONRA IRANLI GELDI VE O SAKİN BİR ŞEKİLDE ANLATMAYA BAŞLADI.

YAHU DEDİ EBU BEKIRE KARŞI SAVAŞAN KAFİR ÖMERE KARŞI SAVAŞAN KAFİR DE ALİYE KARŞI SAVAŞAN NİYE BUYUK SAHABE DEDİ.SAHABENIN HEPSININ EŞİT OLAMAYACAGINI SAKİN BİR ŞEKİLDE ANLATTI.
                HASBUNALLAH

Yorum

"YAHU DEDİ EBU BEKIRE KARŞI SAVAŞAN KAFİR ÖMERE KARŞI SAVAŞAN KAFİR DE ALİYE KARŞI SAVAŞAN NİYE BUYUK SAHABE DEDİ.SAHABENIN HEPSININ EŞİT OLAMAYACAGINI SAKİN BİR ŞEKİLDE ANLATTI."

ne güzel..

ben de böyle diyeceğim konu açıldığında bir daha...

Yorum

Allah Bize Yeter!
                    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=EHLI-TEVHID link=topic=17393.msg106688#msg106688 date=1286287467]

YAHU DEDİ EBU BEKIRE KARŞI SAVAŞAN KAFİR ÖMERE KARŞI SAVAŞAN KAFİR DE ALİYE KARŞI SAVAŞAN NİYE BUYUK SAHABE DEDİ.SAHABENIN HEPSININ EŞİT OLAMAYACAGINI SAKİN BİR ŞEKİLDE ANLATTI.
                      [/quote]

Arzu dünya olunca her taraftan eksiklikler yanlışlıklar baş göteriyor bunları yanlızca Hakka tabi olanlar görüyor
                      Eğer atalarından öğrendikleri zihniyeti bir kenara itipte yalnızca hakk ulaşmak için doğru araştırılsa idi gerçekleringügibi ortada olduğunu göreceklerdi
                      Bu gerçeklerden biri ve en önmelisiHz.Ali dir ki O Allahın emridir

Allah o arkadaşınızdan ve sizden razı olsun
                      "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                      "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

YUKARI ÇIK
                      Çalışıyor...
                      X