Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Allah ıslah etsin....

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Allah ıslah etsin....

[quote author=Cihandar link=topic=6716.msg166366#msg166366 date=1361271462]
    Aga ben sizin gibi geniş mezhepli değilim.Ben memnunum halimden tabikide benim rahat olduğum yerde rahat olamazsın ayrı konudur.
    [/quote]
    Cihandar karnından konuşmayı bırak, ne derdin varsa açıkca söyle, eğer söyleyebiliyorsan tabi.
    "Allah'ım, sen, (Resul ve Ehl-i Beyt'ine) ilk zulmedeni benim özel lanetime mazhar eyle.

علی ♥علی ♥علی MEN ALİYYEL MURTAZA' NIN NÖKERİYEM علی ♥علی ♥علی

Yorum

LÜTFEN SAKİN VE İLMİ OLALIM. KARŞILIKLI DÜELLO YERİ DEĞİL BURASI.

Yorum

Ynt: Zöhre Ana

[quote author=MedetYaAli link=topic=6716.msg166373#msg166373 date=1361302882]
        İlk cümle yazmışsın ama ikisinde de anlatım bozukluğu var.
        Sen ilmini bu cümlelerle mi anlatıyorsun?Bilgine: Geniş mezhepli demek namus konusunda aşırı hoşgörülü olan kimse demektir. Kavgada söylenmeyecek laflardandır.
        Hani bir laf vardır, biliyorsan konuş feyz alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar diye, bence kelimelere dikkat AGA. 8)
        [/quote]

Şimdi anlatım bozukluğuna keçtik herhal.. Etmiyorum aga ne olcek.
        Haktır Allahım Muhammed mahım
        Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

[quote author=kerrar14 link=topic=6716.msg166385#msg166385 date=1361357020]
          Cihandar karnından konuşmayı bırak, ne derdin varsa açıkca söyle, eğer söyleyebiliyorsan tabi.
          [/quote]

Aga okumadın galiba yazılarımı tekrar oku bana kimsenin avukatlığını yapma
          Haktır Allahım Muhammed mahım
          Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

Kardeşler olayı baltalamakta üzerinize yok vesselam...

Bırakın sorduklarımızın cevabını bi alalım kendi çekişmenize çevirdiniz başlığı.

[color=rgb(128, 0, 128)]Sayın [/color]MedetYaAli[color=rgb(128, 0, 128)] sorularımın cevabını verebilir misiniz?[/color]
            [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

[quote author=abdarı_Kerbela link=topic=6716.msg166417#msg166417 date=1361449654]
              Kardeşler olayı baltalamakta üzerinize yok vesselam...

Bırakın sorduklarımızın cevabını bi alalım kendi çekişmenize çevirdiniz başlığı.

[color=rgb(128, 0, 128)]Sayın [/color]MedetYaAli[color=rgb(128, 0, 128)] sorularımın cevabını verebilir misiniz?[/color]

[/quote]
              Sayın abdar-ı Kerbela,
              en son galiba ömer mevzusundan dolayı sizin sorunuzu cevaplandıramamıştık:
              [color=rgb(128, 0, 128)][/color]
              [color=rgb(128, 0, 128)]
              Sayın
              [/color][color=rgb(255, 165, 0)]MedetYaAli[/color][color=rgb(128, 0, 128)]

DUAZ, ŞİİR, DEYİŞ, TÜRKÜ gibi eserlerde geçen MEZHEBİM CAFERİ, CAFERİLİK ne ki? bize açıklar mısınız?

[/color]
              [color=rgb(128, 0, 128)]
              [/color]Bilindiği gibi mezhep, aynı dinde görüş ayrılıkları nedeniyle var olan farklı yollar, görüşler manasına gelir.Bizim inancımızın ismi Hak Muhammet Ali Yolu'dur. Bu yolun mürşidi Ali, rehberi Muhammet'tir. Hak Muhammet Ali Yolu geçmişten günümüze Hak tarafından çeşitli görevler üzerine gönderilen Pirler aracılığı ile insanlığa ışık tutan bir yoldur. Bu yolda mezhepler, sürekler, tarikatler vb. yoktur.Mezhep kavramının çıkışı konusunda eminim benden daha fazla bilgi sahibisinizdir. Diğerlerini bir kenara bırakırsak, adına caferilik denilen mezhep sonradan Alevilik adını almış ve Anadoluya gelmiştir. İsim babası ise Hz.Muhammed'in damadı olan İmam Cafer'dir. Bu pir yolun erkanını getiren pirdir. Yani deyişlerde geçen caferiliğin, mezhebim caferinin manası aslında Aleviyim, İmam Cafer'in erkanını getirdiği yola bağlıyım, Hak Muhammet Ali yolundayım demektir.
              "Her millet icraatine tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortaktır"
              Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

takip..
                [center]
                ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                [center]
                Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X