Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Namazda selam verilisi icin bir soru

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Namazda selam verilisi icin bir soru

musa aydin kardesim Allah razi olsun cok ince bir nükteye dikkat cekmissiniz
    bende 30'undan sonra sii olanlardanim, daha önce bu inceligi bende farketmemistim
    fakat su an sizden ögrenince bir kez daha elhamdulillah dedim
    gercekten selam verilmesiyle birlikte namazdan cikilmis olunmasi gözlerden kacan bir baska hal!
    Allah bütün müslüman kardeslerimi ilmin kapisindan ziyadesiyle nasiplendirsin

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

ypa kardeşim kusura bakmayın ama buraya kopyaladıklarınızın konu ile alakasını kuramadım,bikaç kez okumama rağmen
      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

Şüphesiz ki Allah’ü Teala ve melekleri O Peygamberi Zişana çok salat ve selam ederler. Ey iman edenler(Ne duruyorsunuz) Siz de ona salat-ü selam edin, tam bir teslimiyetle teslim olun” Ahzap Suresi Ayet 56.

bir kaç araştırmadan sonra bu konuya da net şekilde cevap vermeye çalışacağım inşAllah
        Bu şehr-i Stambul ki bi misl ü bahadır.
        Bir sengine yek pare Acem mülkü fedadır. Nedim.

Yorum

bekliyorum ypa kardeşim
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

inşAllah en kısa zamanda kardeş.
            Bu şehr-i Stambul ki bi misl ü bahadır.
            Bir sengine yek pare Acem mülkü fedadır. Nedim.

Yorum

Ee bu önemli bir konu açıkta kalmış_?
              "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

Hangisi açıkta kalmadıki ...Sordukları sorulara cevap bulundu delil gösterildi ama karşı taraf kabul ettim bile demedi hatta kendi kaynaklarından delil gösterseler bile..."
                De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                (Tevbe Suresi 105)

Yorum

sünnilikte namazın içindeki farzlardan en sonuncusu:" kadei ahire teşehhüd miktarı oturmak" şeklinde ifade edilir. burda tahiyyat dedikleri ettahiyyatu duası anlaşılsa da teşehhüdle kastedilen aslında tahiyyat değildir. çünkü teşehhüd bizdeki kelimei şehadetle başlayan salavattır. ama sünniler kendi koydukları bir çok doğru kuralı yanlış uygulamak gibi bunu da çarpıtarak yanlış uygulamışlar ve uygulamaktadırlar..

Yorum

[quote author=ypa date=1238339660 link=topic=2364.msg13269#msg13269]
                    bir kaç araştırmadan sonra bu konuya da net şekilde cevap vermeye çalışacağım inşAllah
                    [/quote]
                    Aradan 5 yıl geçmiş ama YPA hala dönmemiş. Rahmetli mi oldu yoksa sünniliğin batıl olduğunu mu anlayıp cevapsız kaldı?

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X