Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeniden Merhabalar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yeniden Merhabalar

Aldığım son üyelikte Sağolsun Elmeddin Editör benim başlık açmama müsade etmeden yasaklamıştı..Onun bu şekil haksız müdahalesi bende düşüncelerimi blog oluşturarak iletme fikrinin kaynağı oldu..İnsanların düşüncelerinin yasakçı bir zihniyetle engellenmesi her zaman için zararlı sonuçlara sebebiyet verir..Şimdi merak ediyorum Elmeddin'in bu keyfi müdahalesi buradaki diğer editörlerce de onaylanıyor mu?
    Sizin yayın politikanız bu mu?

Ynt: Yeniden Merhabalar

[quote author=ahmed.nazif date=1392722551 link=topic=25408.msg172453#msg172453]
    Aldığım son üyelikte Sağolsun Elmeddin Editör benim başlık açmama müsade etmeden yasaklamıştı..Onun bu şekil haksız müdahalesi bende düşüncelerimi blog oluşturarak iletme fikrinin kaynağı oldu..İnsanların düşüncelerinin yasakçı bir zihniyetle engellenmesi her zaman için zararlı sonuçlara sebebiyet verir..Şimdi merak ediyorum Elmeddin'in bu keyfi müdahalesi buradaki diğer editörlerce de onaylanıyor mu? Sizin yayın politikanız bu mu?[/quote]

Allah'ın, meleklerin ve tüm lanet edenlerin laneti yalancılara olsun. ...EDİT... benim değil üyenin başlık açmasını engellemek veya üyeyi yasaklamak hatta üyeye uyarı bile verme yetkim yoktur. işte bu da forumda uyarı verilen ve yasaklanan üyelerin listesi:

http://www.velayet.com/index.php?board=151.0
    http://www.velayet.com/index.php?board=152.0

bak bakalım, benim yasakladığım veya uyarı verdiğim bir tek üye var mı?

Yorum

Yasaklamadan evvel beni nasıl yasaklayacağını söylediğini hatırlıyorum..Özellikle şiaya göre 3 halife başlığında..Eğer ben yalancıysam Allah beni kahretsin sen yalancıysan Allah seni kahretsin...Ver mısın mülaaneye?

Yorum

Yasaklama yetkin var mı yok mu onu bilmiyorum..Benim bildiğim her defasında seninle konuştuğumuzdur..İster kendin yasakla isterse yasaklama yetkisi olan bir edite ricacı olan ikisi de aynı kapıya çıkar..Mülaane teklifim geçerlidir..İstersen sen daha da zenginleştirebilirsin cümley..Ben her halükarda varım

Yorum

...EDİT...

Yorum

Onu sen bir geç hele..Kelime oyunu yapma bana.Yazdığım mesaj çok açık..Ben seninle yazışıyordum yasaklayan sensin veya değilsin.Ama işin içinde sen vardın..Yasaklayacak merciye de sen iletmişsindir..

Yorum

...EDİT...

Yorum

EDİT

Yorum

Onu sen bir geç hele..Kelime oyunu yapma bana.Yazdığım mesaj çok açık
                  geçe geçe nereye böyle? bak önce benim senin üyeliğini kaldırdığımı idda ettin, gördün ki, durum kötü kıvırdın. sonra benim birilerine söylediğimi onun seni yasakladığını söyledin, bunun da cevabını verdim. yine kıvırıyorsun....

ben 2 (benim üyeliğini sildiğim ve üyeliğinin silinmesi için bir başkasına söylediğim) konuda borçlusun.

Rossolimı adlı üyeliğim orda gözükmüyor..Süleyman bin Surad adlı üyeliğimin ise bir uyarısı gözüküyor..Oysa bu 2 nikte yasaklı..Nasıl oluyor?
                  kesinlikle ama kesinlike ne sitenin idari işleri ile, ne de üyelerin yasaklanması veya uyarı verilmesi ile bir ilgim yoktur.

Yorum

[quote author=ahmed.nazif date=1392731364 link=topic=25408.msg172477#msg172477]
                    Tamam karşımda seninle yazışıyor ve seni muhatap biliyordum..Sen yasaklamamışsın..Ne güzel..Bunu güzelce ifade etmek varken olayı şerefe bağlamışsın..Ben garantici biriyimdir..Ve sen de bugün lanetleşmek için çok heveslisin..Bu kıytırık mesele için değil (eğer sen yasaklamamışsan özür de dilerim senden , ben karşımda seninle yazışdığımı biliyordum...Gerisini ve gaybı bilemem)[/quote]

ben de garantici biriyimdir, o yüzden hakkımda veya dinim hakkında söylenen her yalanı, yanlışı sahibi için Allah katında bir cezaya dönüştürmek isterim. mübahele ile, lanet ile ve s. bu konuda beni kınama, ne de olsa garanticiyiz. ama eğer sen bunu benim için idda etmeseydin, ben böyle karşılık vermezdim yani sora bilirdin.

gel seninle mezheplerimizin temel öğretilerinden biri için lanetleşelim..Bak bu daha asil, daha mantıklı ve daha mertçe olur..Dedikoduyu bırakalım.
                    Ben diyorum ki Ebu Bekir ve Hz Ömer Hz. Ali'den efdaldi..Bu efdaliyet Hz. Alinin hutbeleriyle de sabittir. Eğer bunun aksi geçerliyse ALLAH BENİ CEHENNEMİNE atsın bu dünyada sürüm sürüm süründürsün..tÜM İŞLERİM yanlış gitsin..Her gün burnum sürtünsün..Kanser dahil her türlü hastalık beni bulsun...Lanetlerin en büyükleri bana isabet etsin..sEN de başta verdiğim ifadenin aksini düşünüyorsan aynısını söylemekte serbestsin (seni mecbur etmiyorum, yine seni düşünüyorum)
                    ...EDİT... eğer senin dediğin gibi ise Allah bana, yok benim dediğim gibi ise Allah sana lanet etsin. yanlış olana dünya azabı versin, tüm işleri yanlış gitsin, her gün burnu sürtsün........

Yorum

[quote author=Elmeddin date=1392732182 link=topic=25408.msg172484#msg172484]
                      ben de garantici biriyimdir, o yüzden hakkımda veya dinim hakkında söylenen her yalanı, yanlışı sahibi için Allah katında bir cezaya dönüştürmek isterim. mübahele ile, lanet ile ve s. bu konuda beni kınama, ne de olsa garanticiyiz. ama eğer sen bunu benim için idda etmeseydin, ben böyle karşılık vermezdim yani sora bilirdin.

...EDİT... eğer senin dediğin gibi ise Allah bana, yok benim dediğim gibi ise Allah sana lanet etsin. yanlış olana dünya azabı versin, tüm işleri yanlış gitsin, her gün burnu sürtsün........
                      [/quote]
                      Madem ben kendim için yaptığım ve tek taraflı olarak uyguladığım ve allah şahid senin bulaşmanı istemediğim lanet işinde kabadayılığa devam ettin ben de amin milyarlarca defa amin derim..

Yorum

amin

Yorum

Heyhat! Bir Yahudi bir ateist bile sizin yaptığınızı yapmaz, olaya bakın iki müslüman lanetleşiyor. (!)
                          Siz bırakın tartışmayı birbirinize selam bile vermeyin bence. Düşmanlarınız başka, oysa siz kardeşsiniz. Omuz omuza savaşmanız gerekirken birbirinize taş atıyorsunuz. Düşmanlarınızı sevindirmeyin. Bu gibi bir lanetleşmek hiçbir müslümana, müslümanım diyen hiçbir insana yakışmaz.

Yorum

EDİT.
                            [center]
                            ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                            [center]
                            Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                            Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Hoşgeldiniz Müslüman Kardeşim

Gerçi başlık dışında; tanışmak ve tanıtmaktan çok sataşma ve lanetleşme yerine dönmüş burası.
                              İkinize de hiç yakıştıramadım. Yaptığınız hem günah hem de ayıptır.

[quote author=Gülce date=1392738854 link=topic=25408.msg172519#msg172519] Heyhat! Bir Yahudi bir ateist bile sizin yaptığınızı yapmaz, olaya bakın iki müslüman lanetleşiyor. (!) Siz bırakın tartışmayı birbirinize selam bile vermeyin bence. Düşmanlarınız başka, oysa siz kardeşsiniz. Omuz omuza savaşmanız gerekirken birbirinize taş atıyorsunuz. Düşmanlarınızı sevindirmeyin. Bu gibi bir lanetleşmek hiçbir müslümana, müslümanım diyen hiçbir insana yakışmaz. [/quote]
                              Tebrik ederim Kardeşim, çok doğru yazmışsınız.

Sayın ahmed.nazif,
                              lütfen daha sakin bir şekilde yazın,
                              buyrun yanlış bildiğimiz bir şey varsa öğrenmeye hazırız.

Forumu eleştiriyorsunuz ama burada üyelere tanınan hoşgörü, hangi Sünni sitede var? Bir isim verebilir misiniz?
                              Bakın bir günde 70 tane ileti yazdınız, Kim Sizi engelledi ya da yasakladı, ki bir çok kişiyi de suçlamanıza rağmen...

Selam ve Dua ile...

Ayrıca açtığınız bir çok konu zaten başlık olarak forumda mevcuttur.
                              Lütfen sürekli konu açacağınıza forumda arama yaparak ilgili başlıklara yazın.
                              Konular bu kadar dağınık olduğu zaman takip zorluğu oluyor.
                              http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X