Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

SELAHATTİN EYYUBİ

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: SELAHATTİN EYYUBİ

Öncelikle hüsn-ü zan'in icin tesekkür ederim kardesim. Allah razi olsun...öyle degilsekde olmayi dileriz.

Bu konuya, diger arastirmalarini rahat bir sekilde sonuclandirdikdan sonra dönersin insallah.Allah yardimcin olsun.

Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Selahaddin Eyyübi Şii değildi, ancak Şii olmadığı İslam'a hizmet eden bir çok Müslüman olmuştur.
      Bugün Sünni olup İslam İnkılabına bağlı ve paralel hareket eden Muhammedi Müslümanlar gibi.

Kudüs'ü, Ortaçağın NATO ve Birleşmiş Milletleri olan Tapınak Şövalyeleri olan Batı Emperyalizmden alan bir insan çok büyük ve hayırlı bir icraatte bulunmuştur.

Araştırmalarımda Selahaddin Eyyübi'yi kötü ve zalim gösterecek belgelere rastlayamadım.
      Delilleri sunmak önce iddia Sahiplerine düşer. Varsa böyle bilgiler paylaşılsın ki biz de aydınlanalım.
      Zanni bilgilerle bir yere varamayız.
      http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı date=1388932851 link=topic=22789.msg171947#msg171947]
        Selahaddin Eyyübi Şii değildi, ancak Şii olmadığı İslam'a hizmet eden bir çok Müslüman olmuştur.
        Bugün Sünni olup İslam İnkılabına bağlı ve paralel hareket eden Muhammedi Müslümanlar gibi.

Kudüs'ü, Ortaçağın NATO ve Birleşmiş Milletleri olan Tapınak Şövalyeleri olan Batı Emperyalizmden alan bir insan çok büyük ve hayırlı bir icraatte bulunmuştur.

Araştırmalarımda Selahaddin Eyyübi'yi kötü ve zalim gösterecek belgelere rastlayamadım.
        Delilleri sunmak önce iddia Sahiplerine düşer. Varsa böyle bilgiler paylaşılsın ki biz de aydınlanalım.
        Zanni bilgilerle bir yere varamayız.
        [/quote]
        ben de bu tavrınızı tebrik ediyorum kardeşim

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı date=1388932851 link=topic=22789.msg171947#msg171947]

Delilleri sunmak önce iddia Sahiplerine düşer. Varsa böyle bilgiler paylaşılsın ki biz de aydınlanalım.[/quote]

Sen ve senin gibileri anlamak mümkün değil doğrusu.

Batıl bir sisteme inanan insanlar, hakka nasıl hizmet edebilir. böyle birşey mümkünmü? nasıl böyle bir yargıya varabiliyorsunuz.

sen ve senin gibilerin anlayışına göre ömerde, osmanda, muaviyede ve diğer ehlibeyt düşmanlarıda islama hizmet etmişlerdir.

çünkü bunlar toprak işgal ederek ,oralara islamı götürmüşlerdir değilmi benim şia kardeşim, ne dersin?!!!
          "Allah'ım, sen, (Resul ve Ehl-i Beyt'ine) ilk zulmedeni benim özel lanetime mazhar eyle.

علی ♥علی ♥علی MEN ALİYYEL MURTAZA' NIN NÖKERİYEM علی ♥علی ♥علی

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=22789.msg171947#msg171947 date=1388932851] Selahaddin Eyyübi Şii değildi, ancak Şii olmadığı İslam'a hizmet eden bir çok Müslüman olmuştur. Bugün Sünni olup İslam İnkılabına bağlı ve paralel hareket eden Muhammedi Müslümanlar gibi. Kudüs'ü, Ortaçağın NATO ve Birleşmiş Milletleri olan Tapınak Şövalyeleri olan Batı Emperyalizmden alan bir insan çok büyük ve hayırlı bir icraatte bulunmuştur. Araştırmalarımda Selahaddin Eyyübi'yi kötü ve zalim gösterecek belgelere rastlayamadım. Delilleri sunmak önce iddia Sahiplerine düşer. Varsa böyle bilgiler paylaşılsın ki biz de aydınlanalım. Zanni bilgilerle bir yere varamayız. [/quote]
            Arap alevileri yazılmayan tarihlerinde eyyubilerden çok zulüm gördüklerini dilden dile aktarmışlardır... bu konuda yapılan zulmü haklı göstermek için bizlerin haçlılarla ittifak kurduğumuz bile söylenmiştir. oysaki bölge içerisinde en fazla haçlı zülmüne maruz kalanlar yine bizlerdik....

من لم يكن علويا حين تنسبه فما له في قديم الدهر مفتخر
            أبو النواس

Nesebini (inancını) sorduğunda Alevi değilse, o kişinin Ahiret günü övüneceği hiçbir şeyi yoktur.
            Ebu Nevves

Yorum

vahdete hizmet çok güzel devam ... selametle kalın sanırım birkaç günkü sıklığımla uğramayacağım

Yorum

[quote author=kerrar14 date=1388943218 link=topic=22789.msg171982#msg171982] Sen ve senin gibileri anlamak mümkün değil doğrusu. Batıl bir sisteme inanan insanlar, hakka nasıl hizmet edebilir. böyle birşey mümkünmü? nasıl böyle bir yargıya varabiliyorsunuz. sen ve senin gibilerin anlayışına göre ömerde, osmanda, muaviyede ve diğer ehlibeyt düşmanlarıda islama hizmet etmişlerdir. çünkü bunlar toprak işgal ederek ,oralara islamı götürmüşlerdir değilmi benim şia kardeşim, ne dersin?!!! [/quote]

Benim Halifeler hakkındaki düşüncelerimi Beni bilen bilir,
                Bilmeyenlere de ben hatırlatayım; Şu açtığım başlık herhalde cevap olarak yeterlidir :

http://www.velayet.com/index.php?topic=24748.0

Beni eleştirecek iseniz yazdıklarımla eleştirin, yazmadıklarımla değil.

Buyurun Selahhaddin Eyyübi'nin hatalarını yazın, hata yapıyorsak yanlışımızdan geri dönelim.

[quote author=sveydi date=1388943603 link=topic=22789.msg171983#msg171983] Arap alevileri yazılmayan tarihlerinde eyyubilerden çok zulüm gördüklerini dilden dile aktarmışlardır... [/quote]
                Eyyübilerin muhakkak yanlışları olmuştur, varsa bu yanlışları savunacak halimiz yok.
                Ancak, yazılmayan Tarih belge kabul edilmez Kardeşim.
                http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X