Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Murteza Radmehr hakkında

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Murteza Radmehr hakkında

Tamam...Birşey diycem site kötü olmuş eski hali daha güzeldi daha hızlı ulaşıyordun ne oldu...
    Haktır Allahım Muhammed mahım
    Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

[quote author=Cihandar link=topic=19712.msg141891#msg141891 date=1328032992]
      Tamam...Birşey diycem site kötü olmuş eski hali daha güzeldi daha hızlı ulaşıyordun ne oldu...
      [/quote]

Muhterem, kardeşlerimiz özveri ile bir hizmeti binbir güçlükle zamanlarından imkanlarından feragat ederek yapmaya çalışmaktadırlar. Bu yüzden teknik konulardaki eksiklikleri biz görmüyoruz. Eğer önerileriniz varsa üye duyuruları bölümünde Admin Modaratör kardeşlerimize iletebilirsiniz. Malum biz de sizin gibi sadece üyeyiz.
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Açıcakdım konu ama buraya yazmaya karar veridim nedense, daha rahat ulaşıyordun yenilik yapınca bozulmuş gibi..

Yorum

[quote author=Cihandar link=topic=19712.msg141879#msg141879 date=1328019688]
          Sitede bissürü haber var sünni katliyamıyla ilgili bunlarada bi cevaplar verseniz...
          [/quote]

kardeş bu sitede hiç bir soru cevapsız kalmaz emin olun şimdi bizlere link verirseniz bu sünni katliamlarıyla ilgili hemen cevaplayalım.
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=Mufazzal link=topic=19712.msg141874#msg141874 date=1328014866]
            İşte bu iş bu kadar. Allah razı olsun Hocam...
            [/quote][quote author=mirzehan link=topic=19712.msg141878#msg141878 date=1328019063]
            Allah razı olsun hocam [/quote]

amin cümlemizden.
            En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 08.08.2020, 01:43.
            عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

[quote author=Halil Ersin link=topic=19712.msg141827#msg141827 date=1327979478]

Diğer Videolar:

http://www.sonnat.net/article.asp?id=1683&cat=80
              [/quote]

İşte verdiği bu linkte, iftiralarının cevabı verilmiştir.
              Başlıkta şöyle yazıyor: افسانه مرتضي رادمهر
              Yani Murtaza Radmehr efsanesi. Daha sonra bunun efsane ve uydurma olduğunu delillerle açıklıyorlar..
              عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=19712.msg141897#msg141897 date=1328041029]
                kardeş bu sitede hiç bir soru cevapsız kalmaz emin olun şimdi bizlere link verirseniz bu sünni katliamlarıyla ilgili hemen cevaplayalım.
                [/quote]

http://www.nebeonline.com/haber/siil...tasi-11220.htm

Bu nu sorabilirim Ayşe cehnnemde pastasıymış bu nasıl birşey böyle...

Yorum

tövbe ya Rabbi
                  bu ne rezalet, Allah askina böyle bir haber yayinlayan ve böyle bir baslik atma cüretinde bulunanlara sorsaniza bunlari, bizlerin bu tür sapkinlikla ne alakamiz olabilir, el insaf ya hu!

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=19712.msg141922#msg141922 date=1328052791]
                    tövbe ya Rabbi
                    bu ne rezalet, Allah askina böyle bir haber yayinlayan ve böyle bir baslik atma cüretinde bulunanlara sorsaniza bunlari, bizlerin bu tür sapkinlikla ne alakamiz olabilir, el insaf ya hu!
                    [/quote]

Bana mı diyorsun kardeşim..

Yorum

[quote author=Cihandar link=topic=19712.msg141913#msg141913 date=1328051795]

[/quote]

cihandar iyi bir takipçi değilsin demekki başka başlıkta bu pasta hikayesine elmeddin cevap vermişti.
                      Ayrıca ben bu sitede yani velayet.com sitesinde cevaplanmayan sorular varsa bunları kastetmiştim yoksa irananaliz,rafızi.wordpress,nebeonline vs..... onlarca iftiracı site var hangi birinin iftirasına cevap verelim herbirine yetişilir mi? Herbiri maşallah sahte bilgi belge fitne üretim merkezi gibi çalışıyor.
                      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                      İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=19712.msg141926#msg141926 date=1328053765]
                        cihandar iyi bir takipçi değilsin demekki başka başlıkta bu pasta hikayesine elmeddin cevap vermişti.
                        Ayrıca ben bu sitede yani velayet.com sitesinde cevaplanmayan sorular varsa bunları kastetmiştim yoksa irananaliz,rafızi.wordpress,nebeonline vs..... onlarca iftiracı site var hangi birinin iftirasına cevap verelim herbirine yetişilir mi? Herbiri maşallah sahte bilgi belge fitne üretim merkezi gibi çalışıyor.
                        [/quote]

Değilmişim iyi takipçi, tamam bakarım o zaman sağolasn.

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=19712.msg141870#msg141870 date=1328014230]
                          مرتضى رادمهر، حجت الإسلامي كه وهابي‌ها ساختند و خود او را كشتند
                          Murtaza Radmehr'i Vahhabiler uydurdu, kendileri de öldürdü:

http://www.valiasr-aj.com/fa/page.ph...lat&id=171

Farsça bilen arkadaşlar tercüme ederlerse iyi olur, benim şimdilik vaktim yoktur maalesef.
                          Mürtaza Radmehr adıyla yazılan yazı çelişkilerle doludur;
                          bu adam medreselerde hangi derslerin verildiğinden bile haberi yoktur,
                          asla şehriye (maaş) vermeyen müçtehitlerden şehriye aldığını söylüyor!
                          Hariç dersi için isim yazdırdığından bahsediyor oysa ders-i hariç için isim yazdırılmıyor, isteyen istediği derse katılabiliyor,
                          medresede Sünni Türkmen alimleriyle münazara yaptığından bahsediyor, oysa medreselerde asla böyle bir durum yoktur, olsa bile o kadar ustat ve büyük alim varken onu mu münazaraya çağıracaklar!!
                          Kumeyl duasını, onda şirk olduğundan okumaktan kaçınıyormuş! Oysa Dua-yı Kumeylden haberi olan ve onu bir defa okuyan bir kimse böyle saçma sapan sözler söylemez.
                          Kitabında Kirman hapishanesinde zehirletildiğini ve daha sonra Pakistan'ın Kuveyte şehrinde öldüğü yazılır, oysa onun kitabını tebliğ eden Vahhabire ait KELİME kanalı onun amcası tarafından feci bir şekilde öldürüldüğünü söylüyor!!!
                          Resimleri de montaj yapılmış, onun başını alıp başkaların gövdesi üzerine bırakmışlar...
                          Allah yalancı ve iftiracılara lanet etsin..[/quote]

hocam, Allah razı olsun, gerçekten önemli ve güzel bir cevap. uydurma "Murteza Radmehr" bana uydurma "Hüseyin Muvasi"yi hatırlattı. nasibi uydurmasına göre güya "Hüseyin Musavi" Necefi Eşrefte, bir Seyyid ailesinde dünyaya göz açmış, daha sonraları medreseye dahil olarak okumuş ve sonunda alim olmuştur. fakat bundan sonra Şianın "gerçek yüzünü" gördüğü için ehli sünnete geçmiş, hayat öyküsünüde "Allah sonra tarih" diye bir kitap yazarak anlatmıştır. Şeyh Ali al-i Muhsin bu kitabın müellifinin udyurma olduğunu ve kitaptaki çelişkileri, yalan ve dolanları birer birer belgelemiş ve kitaba reddiye olarak yazdığı "Allah ve hakikat" adlı kitabında ortaya koymuştur: Şeyh Ali al-i Muhsin, "Allah ve hakikat"

youtube-da "nayzacX" nicki ile kayıtlı olan arkadaşımız da Şeyhin bu kitabını Şeyhin kendi konuşmaları olarak yüklemiştir: http://www.youtube.com/nayzacX#p/u/141/o8Zuts3N80o

Yorum

[quote author=Cihandar link=topic=19712.msg141913#msg141913 date=1328051795]

[/quote]

Cihandar kardeş, bu adamların ne kadar alçak ve adi olduklarını, yalan ve iftiraları için müminlerin annelerini alet etmelerinden anlayabilmelisiniz. Bunların alçaklığının sınırı yoktur. Bunları tarif etmeye ne bizim edebimiz ne de gücümüz yeter. Allahın laneti yalan ve iftiralarına müminlerin annelerini alet edenlerin üzerine olsun. Bu yalancılar kendi kadınları hakkında keşke bu iftiraları yapsa idiler, daha az bişeref olurlardı.
                            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Halil Ersin kardeşimizin açıklamalarını beklemekteyim.
                              [center]
                              ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                              [center]
                              Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                              Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

cihandar kardes
                                inanin o linki ve basligi görünce ruhum daraldi
                                bu tür sitelerin bu cirkin oyunlarinin hesabinin bizden sorulmasi moralimi bozdu
                                siz veya baska birisi fark etmez
                                biz tarihi bir takim gerceklerden bahsederiz, Resulullahin eslerinin hatalari günahlari oldugunudan bahsetmek baska birsey, onlara zina isnad etmek baska birsey
                                Allah bu tür iftiracilarin oyunlarini kendilerine zulm vesilesi kilsin

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X