Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Seyyid Sadık eş-Şirazi r.a'a nispet edilen bir fetva ve cevabı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Seyyid Sadık eş-Şirazi r.a'a nispet edilen bir fetva ve cevabı

BİSMİLLAHİR RAHMANİR RAHİM
    HAMD OLSUN ALEMLERİN RABBİNE
    VE SELAM OLSUN MEVLAMIZ MUHAMMEDE VE TERTEMİZ EHLİ BEYTİNE
    bundan sonra... adı yalancılar ve aynı zamanda hayasızlar listesinin en ön sıralarında gelen Azerbeycanlı Ebu Ali Efendi en-nasibi Şia'ya iftira blogunda hayasaızca ve utanmazca diyor ki:

Şİİ ŞEYH NASİR MEKARİM ŞİRAZİDEN ÇİRKİN FETVA

EL ŞİRAZİ DİYOR

أن للشيعي أن يلاعب أمه إذا كانت أرمله ويداعبها
    بطريقة جنسـيه بدون أن يطؤها لكي لاتحتاج إلي المتعة وتهجر
    صغارها فللولد الكبير فقط حق لمسها ومغازلتها وإملاء فراغها
    العاطفي ..
    كتاب زينبيات صفحه 77 العطف العائلي
    Şii kendi annesiyle cinsi ilişkiye girmeden seksual yolla “oynuya” bilir, eğer kadın duldursa. Bununla onun muta nikahına girmeğe muhtac olmayacak ve çocuklarini terk etmeğe mecbur kalmayacak. Büyük oğulun ona dokunmaya , flirt etmeğe ve onun şehveti boşluğunu doldurmağa ihtiyarı var.

Zeynebiyyet, sayfa .77
    cevap: sayın hayasızlar listesinin en ön sıralarında gelen Ebu Ali Efendi en-nasibi! hiç olmazsa kopya yapıştır yaparken neyi kopyaladığını ve kopyaladığın şeyi nasıl yapıştırdığına dikkat et. sen gerizekalı nasibi! bu uydurma fetvayı arapça faliyet gösteren nasibi sitelerinden kopyaladın ama arapça yayın yapan bu nasibi siteleri fetva'yı Şeyh Nasır Mekarim eş-Şirazi'ye değil Seyyid Sadık eş-Şirazi'ye isnat etmektedir. işte uydurma fetvanın aktarıldığı bir video: الشيرازي للشيعة يجوز مداعبة الأم جنسيا اذا كانت أرمله

şimdi iyi izle ve kopya yapıştırı bile yapamadığını anla. ama fetva'ya gelince, Allah yalanı ve ehlini öldürsün, bu fetva ne Seyyid Sadık eş-Şirazi'ye ve nede başka bir alimimize ait değildir, bu tamamen yalan ve iftiradır. sözde fetva'nın "ez-Zeynebiyyet" adlı kitapta geçtiği idda ediliyor. şimdi ben Seyyid Sadık Şirazi r.a'ın kitaplarının listesini veriyorum, bakalım Seyyid r.a'ın "ez-Zeynebiyyet" diye bir kitabı var mı? işte Seyyid Sadık eş-Şirazi r.a'ın kendi sitesinden kitaplarının listesi: مؤلفات سماحة المرجع الديني آية الله العظمى السيد صادق الحسيني الشيرازي دام ظله

eğer böyle bir kitap ve o kitapta da bu fetva varsa buyrun ya kitabın online linkini ya da fetvanın geçtiği sayfanın resmini bize gönderin.

şimdi de arapça sitelerde "el-Tab 313 (arapça: الطالب313)" nicki ile yazan kardeşimizin uyduruk fetva ile ilgili Seyyid Sadık eş-Şirazi r.a'ın bürosuna gönderdiği soruyu ve soruya verilen cevabı sunuyorum:

[img width=477 height=600]http://velayet.files.wordpress.com/2012/08/fetva.png[/img]

reimde gördüğünüz arapça sitelerde "el-Tab 313 (arapça: الطالب313)" nicki ile yazan kardeşimizin Seyyid Sadık eş-Şirazi r.a'ın bürosuna gönderdiği soru ve bu soruya verilen cevaptır. çevirisini sunuyoruz:
    • [li]وجدنا تهمه في الانترنيت حول كتاب للسيد الشيرازي
      اسمه الزينبيات وفيه شبهه ونصها
      حول اجازه استمتاع الابن الكبير مع الام الارمله وامور كهذه -ص77
      فارجوا ان تبينوا لنا ان وجد هكذا كتاب اريد رابطه بصيغهpdf
      حتى نرد التهمه فارجوا تبيان الامر
      soru:

بسم الله الرحمن الرحيم
      السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
      الجواب: لم يصدر للسيد المرجع دام ظله هكذا كتاب ولا هكذا فتوى ولم يصدر من احد من العلماء مثل ذلك ابداً.
      Bismillahir Rahmanir Rahim
      es-selamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu
      cevap: Seyyid merce'nin -gölgesi daim olsun- böyle bir kitabı ve aynı şekilde böyle bir fetvası mevcut değildir ve ulemadan hiç kimsenin de böyle bir fetvası yoktur.

ملاحظة: جميع الاجابات صادرة من قبل مكتب المرجع الديني سماحة آية الله العظمى السيد صادق الشيرازي دام‌ظله.
      مكتب الإمام الشيرازي ـ قم المقدسة
      17/ ربيع الأول /1433 هـ
      not: tüm cevaplar merce ed-din de]erli Ayetullahil Uzam Seyyid Sadık Şirazi'nin -gölgesi daim olsun- bürosu tarafından verilmektedir.
      imam Şirazi Ofisi, Mukaddes Kum şehri.
      17 Rebiulevvel 1433-ci yıl
      [/li]

Ynt: Seyyid Sadık eş-Şirazi r.a'a nispet edilen bir fetva ve cevabı

nasibiye cevabı kendi blogunda bildirdim ama muhtemelen diğer cevapları bildirdiğimde yaptığı gibi bunu da silecektir. sonradan çıkıp "benim bunlardan haberim yoktu, bu rafizi yalan söylüyor bana haber vermedi" diye hayasızlık etmesin diye cevabı ona bildirdiğime dair belge:

[img width=960 height=600]http://velayet.files.wordpress.com/2012/08/kac3a7-nasibi.jpg[/img]

Yorum

Allah razı olsun Elmeddin kardeş. Allah şia düşmanı nasibilere lanet etsin. Bunların iftiraları kendi bünyeleri, zihin haritaları hakkında önemli fikirler veriyor. Nasıl tuhaf iftiralarda bulunuyorlar. Hani dervişin fikri ne ise zikri odur denir ya darbı meselde. Bunların şuuraltlarında öyle çirkin pislikler var ki bu pislikleri ile İslamın özü ve merkezi olan şiaya iftira atmaya çalışmaktadırlar.
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

ama eğer nasibi böyle bir fetvayı görmek isterse çok uzağa değil kendi imamı ibni Hazm’ın "el-Muhalla" kitabında Ebu Hanife’den aktardığına baksın: Ebu Hanife: "kendi mahremleri ile evlenen kişiye hadd cezası yoktur"

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23829.msg159102#msg159102 date=1345480740]
          Allah razı olsun Elmeddin kardeş. Allah şia düşmanı nasibilere lanet etsin. Bunların iftiraları kendi bünyeleri, zihin haritaları hakkında önemli fikirler veriyor. Nasıl tuhaf iftiralarda bulunuyorlar. Hani dervişin fikri ne ise zikri odur denir ya darbı meselde. Bunların şuuraltlarında öyle çirkin pislikler var ki bu pislikleri ile İslamın özü ve merkezi olan şiaya iftira atmaya çalışmaktadırlar.
          [/quote]

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Bunu okuyunca epey bi sövdüm ama Şirazininde böyle bir kitabı yok sanırsam onun resmi sitesinde göremedim.
            Haktır Allahım Muhammed mahım
            Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

Elmeddin dönüşün Çalışamalrın beni hep mutlu etti. Allah senden razı olsun.

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X