Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ehl-i Beyt Mektebinin Kuran Hassasiyeti

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Ehl-i Beyt Mektebinin Kuran Hassasiyeti

[quote author=mikdat link=topic=23.msg170#msg170 date=1231430472]
    Allah razı olsun kardeş
    [/quote]
    vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
    [center]

Yorum

Allah razı olsun! Bu sadece Şiilerin Kuran'a verdiği öneme birkaç canlı örnektir.

Yorum

[quote author=Ondortmasum link=topic=23.msg25254#msg25254 date=1241781534]
        Allah razı olsun! Bu sadece Şiilerin Kuran'a verdiği öneme birkaç canlı örnektir.
        [/quote]
        Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

[quote author=Ondortmasum link=topic=23.msg25254#msg25254 date=1241781534]
          [/quote]

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Allah razı olsun ve sizi ve ailenizi bağışlasın inş.
            "Ali, nereye dönerse, hak onunla birliktedir.Ben neyi öğrendimse, onu Ali'ye de öğrettim, o benim ilmimin kapısıdır" Hz.Muhammed (saa)"

Yorum

fotoraflar Arap ülkelerinde çekilmiş gibi ,bunların birinde kitap fuarı,veya kitapçı dikaktimi çekti,bu konuda Türkiyeden farksız

Allah'ın kitabını satmak söz konusu,acaip zoruma giden bir iştir, görünce içimdeki duygu su üstüne çıktı

Allah'ın kitabından kar, gelir elde eden birilerinin varlığı bana acip gelmiştir her zaman, anlaışılıyor ki Araplar da bu uygulama esas

Bize sayısız ülke görmeyi nasip etmiş Allaha bu inayetindne dolayı şükürler olsun dmekle birlikte, Avrupada incil satılmaz ,dini koşturanlarca ikram edilir, ki hiç bir yerde satıldığına tanık olmadım,

ama Türkiyemizi gezen bilir ki, ekmek kapısı resmen

Sat Allah'ın kitabını ve para kazan,garip gelmiştir bana hep

Allah cümlemize indirdiğini anlamayı nasip etsin diyorum, hidayet Onun elindedir,dilediğine nasip eder

Eğer İmamet yoksa eğer rehberlik ve önderlik yoksa eğer hedef yoksa ve eğer Hüseyin yok ve onun yerine eğer Yezid varsa, işte o zaman; Allah evi etrafında dönmekle puthane etrafında dönmek arasında hiçbir fark yoktur.”

Ali Şeriati

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X