Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BAKARA SURESİ...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

BAKARA SURESİ...

... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz. (Bakara Suresi, 216)

Bu yazıyı okuyan tüm gönül dostlarımızın işleri hayra yetsin. İşlerinin hayra yetmedigini düşünenlerde bir daha düşünsün.... Yüce Allah şah damarımızdan yakın o bilirde biz bilemeyiz....

selametle...
    ''Bi kişinin kalbini kırmak ,yetmiş iki kere Kabe'yi yıkmakdan daha günahdır.'' Hz.MUHAMMED (s.a.v)

BAKARA SURESİ...

Allah razı olsun evet hayrın ve şerrin hakkımızdaki ledun ilmini sadece Allah bilir. Tüm işlerinizin hakkınızda hayırlı olması temennisiyle.

Yorum

BAKARA SURESİ...

Allah razıolsun bu ayet bunun gibi beni sıkıntılarımdan arındırann nice ayetler var Rabbim kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemez muhakkakki ozaman bize karşılaştığımız olaylara sabretmek dü
      şer

Hz.Zeyneb s.a nın sözü ne büyük bir söz ve ne büyük bir teslimiyettir BEN KERBELADA GÜZELLİKTEN BAŞKA BİRŞEY GÖRMEDİM....

Rabbim bizi Zeynebi yaşayan kullarından karar kılsın inş...
      "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
      "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

BAKARA SURESİ...

Beyza dost,
        bende şunu itiraf ediyim aleviyim ve sizin sitenizde Hz.Ali Peygamber efendimiz ve Ehli beytin bu denli araştirilip incelenip ince ince nakşedilip bilgilerin paylaşildigi güzel bir ortam görmemiştim. Dileklerinde ve dularında; ''Hak Muhammed Ali´nin didarından Imam Hüseyin´in darından on iki imam´ın katarından ayırmaya, dileklerin gerçek ola''

Allah eyvallah hüü...

Mevlana hazretleride ''Üzülme!..
        Dert etme can!..
        Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, yürüyebiliyorsan......
        Ne mutlu sana!..
        ...Elinde olmayanları söyleme bana...
        .........Elinde olanlardan bahset can!…
        Üzülme!..
        Geceler hep kimsesiz mi geçecek?.....
        Gidenler dönmeyecek mi?..

Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..

Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış...

Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta...

Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?..
        “Hüzün olgunlaştırır” ...
        “Kaybetmek sabrı öğretir”.. demiştir. Hak dostları ne güzel ifşa etmişlerdir saklı gerçekleri görebilenlere aşk olsun güzel dost.

''Bi kişinin kalbini kırmak ,yetmiş iki kere Kabe'yi yıkmakdan daha günahdır.'' Hz.MUHAMMED (s.a.v)

Yorum

BAKARA SURESİ...

NESIMI can,

biz de kuru akıl ve deliller arasında baya sıkışmış kalmış ve bunalmışız. Şöyle Edebi şiir ve vecizelerle yüklü arada güzellikleri paylaşacak biri yoktu sitede. Olsa da ben görmemiştim.. Bu güzel süslü ve anlamlı aynı zamanda da şer'i çizgiden sapmayan, öğretici eğitici mesajlarınız ile gönlümüzü okşamaktas aklımıza bu güzellikleri haber etmektesiniz..

sitede oluşunuz bizim için bir değerdir..

hem bol ve hayırlı paylaşımlarda bulunmanız dileğiyle..

Yorum

BAKARA SURESİ...

Sevgi muhabbet kaynar, yanan ocağımızda,
            Bülbüller şevke gelir, gül açar bağımızda.
            Hırslar, kinler yok olur, aşkla meydanımızda,
            Arslanlarla ceylanlar, dosttur kucağımızda.

PİR HACI BEKTAŞİ VELİ

Sagolasın degerli dost Qum_u_ask, inanın sizlerde hoşgörülü içden , yüce degerlerimize verdiginiz degerden dolayı , zaten degerlisiniz. Birbirimizi anlamak saygı hoşgörü ile karanlık alemlerden aydınlıga yol alabilmek en büyük deger degilmidir. Bazen OZAN larımızın isyankar şiirlerini de yayınlasam da gerçegimiz bu. İlahi yaradana zor da olsa ulaşmak. Hakikat meydan da. Aşk ile kilidi girebilirsek.

Allah attıgımız adımın bile hayırlısını nasip etsin. Yüce Allah bilirde biz bilemeyiz.

Allah cümle amallerimizde bizleri hayra yetirsin. Zorda darda sıkıntıda bırakmaya.

Allah cemi cümlemizi Muhammed(s.a.v)-Ali Ehli_Beyt nuruna nail etsin.

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X