Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

KUDÜS ÜMMETİNDİR.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

KUDÜS ÜMMETİNDİR.

HAMAS Siyasi Büro Yöneticisi Ziyad Ebu Zeyd anlatıyor:

“Kudüs'de küçük bir bodrum katını 100 bin dolara yaşlı bir Filistinliden almak istiyorlar. Satmayınca 2 milyon dolara kadar çıkıyorlar ama o; “Eğer bir belge getirirseniz ancak o zaman satarım” diyor. “Nedir bu belge?” dediklerinde de şu cevabı veriyor; “1.5 milyar Müslüman'ın ‘Evet sattık' imzasının olduğu belge. Bu belge gelmeden ben bu evi satmam. Çünkü Kudüs benim değil, ümmetindir.”

Ynt: KUDÜS ÜMMETİNDİR.

Kudüs ve Mescid-i Aksa bizim için çok önemli. Kudüs ve Mescid-i Aksa için Selahaddin Eyyubi olmak lazım. Selahaddin Eyyubi hazretlerinin dediği gibi: "Kudüs ve mescidi aksa kafirlerin elindeyken ben nasıl gülebilirim nasıl uyuyabilirim"

Yorum

Ynt: KUDÜS ÜMMETİNDİR.

[quote author=bintülhüda link=topic=13749.msg81836#msg81836 date=1273247985]
      HAMAS Siyasi Büro Yöneticisi Ziyad Ebu Zeyd anlatıyor:

“Kudüs'de küçük bir bodrum katını 100 bin dolara yaşlı bir Filistinliden almak istiyorlar. Satmayınca 2 milyon dolara kadar çıkıyorlar ama o; “Eğer bir belge getirirseniz ancak o zaman satarım” diyor. “Nedir bu belge?” dediklerinde de şu cevabı veriyor; “1.5 milyar Müslüman'ın ‘Evet sattık' imzasının olduğu belge. Bu belge gelmeden ben bu evi satmam. Çünkü Kudüs benim değil, ümmetindir.”

[/quote]ALLAHU EKBER VELİLLAHİLHAMD

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X