Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

siyonist, şeytanı görev

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

siyonist, şeytanı görev

işkalcı , katil siyonist rejimi , tüm islam karşiti planlarına tam uymaktadır ve ortadoğudakı derin devletlerle işbirliği içinde , arapların kağıtıyla müslümanları istilaya doğru götürmeğe çalışmış durumdadır.
    ya müslüman ülkeler ve islam devletleri , filistine karşi nekadar dini ve şeri görevlerine uymaktalar?
    işte devletlerin politikalarına küdüs penceresinden bakınca , nekadar da derin bakış açısı olmasına rağmen , güzel dinimiz doğru yolu tüm müslüman kalplere nazıl etmiş ve tam görev bize düşmüş.
    filistin konusunda, olay değildir, facia boyutunda bir kavramla yüzyüzeyiz ve onu aşmak vacibdir. nedeni ise siyonistlerin görevi işkalı topraklarda bitmiyor ve planları tüm islam alemini çökertmekle dayalıdır. işte o yüzden müslüman ülkücü iktidarları ve islami hükümetleri tanımak ve onlara destek vermekle ,katkı sağlamak hep karımızdır.
    hep birlikte, ilk kiblemizi şeytanın elinden kurtaralım.
    inşa allah
    و من الله توفیق
    و من الله توفیق

Ynt: siyonist, şeytanı görev

Elbette Bahreyn, Yemen ve Libya gibi bazı ülkelerde aziz halka yönelik acı olaylar, bizlere bayram tadı vermemekte ve insanın bayramın sevincini kusursuz olarak hissetmesini önlemektedir. Allahu tealanın Bahreyn, Yemen ve Libya gibi ülkelerdeki halkları bir an önce kurtuluşa erdirmesini ve halkların düşmanlarını layık oldukları cezaya çarptırmasını niyaz etmekteyim.
    AYETULLAH SEYİD ALİ HAMANEY 21/3/2011
    [center]
    ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
    [center]
    Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
    Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

rahmetli necmettin erbekan hoca,hz ayetullah hümeyniyle görüştüğünde büyük lider şöyle buyurmuş;
      devrim ve inkilablarda, halk emej verer , kanları dökülür, oysa istikbar onu cinayetle durdurmağa çalışar,başarmadığı taktıede içine kendi mesuplarını sızdırmağa çalışır.
      işte o zaman derein devlet oluşulur, hayata geçer.
      sizinle tanıştığım için çok sevindim,bakış açınız benim akıl tümceleriyle uymaktadır, tabi olursanız fikir alış verişi yapa biliriz.
      و من الله توفیق

و من الله توفیق

Yorum

Gerçek olan dış görünüş değil, iç hakikattir. Diktatörlüğü mahkum etmek için demokrasi sloganına ümit bağlamak saf­dilliktir. -Dr. Ali Şeriati
        insan olma bilincinizi selamlıyorum

Yorum

Müşrik dindarlar, yani şirk dininin tebliğcileri; halkın uyanmasından, bilinçlenmesinden, alim olmalarından ve vaziyeti fark etmelerinden korkuyorlar. Halkın sadece sıradan ve her zamanki sabit bilgilere sahip olmasını ve bunun da kendi tek...ellerinde olmasını isterler. Neden? Çünkü halkın ilmi seviyesi ve bilinci arttıkça, şirk dini yok olacaktır. Zira şirk dininin koruyucusu cehalettir, yani şirk dini cehalet sayesinde ayakta durur.
          ..............................
          .......... ELİ ŞERİATİ

Yorum

O halde sakın ALLAH ile beraber bir baskasina kulluk edip yalvarma.Sonra azab edilenlerden olursun"( Suara - 213 )

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X